aj, aj. záleží od situácie. samozrejme,že ked mam horšiu náladu tak mi príde vhod tá prvá možnost, ked niekto rozosmeje mna, ale ked mam dobru náladu tak som rada, ked niekoho nejako pobavim...v dobrom
Ked mam chut sa smiat, milujem, ked ma niekto rozosmeje a nenavidim, ked ma niekto rozosmieva nasilu vtedy ked chcem byt smutna a zvycajne je to uplne naopak...ked mam chut sa smiat, som jedina naokolo, co rozprava nieco vesele ale ked mam chut plakat, kazdy sa bavi.
väčšinou rozosmievam ja druhých, aj keď sa stihnem rozosmiať ja sama ešte predtým ako to poviem ostatným a potom sa vlastne smejeme všetci ale len ja viem na čom
to druhé by som chcela vedieť , ale ja rozosmejem ľudí len keĎ som vážna a uprimná akonáhle si robím srandu tak ma všetci berú vážne a miesto smiechu ich naštvem, takže radšej sa nesnažím
je vcelku dosť ťažké ma tak poriadne zo srdca rozosmiať a ten čo to dokáže tomu úprimne skladám poklonu, lebo trafiť do môjho humoru je umenie, radšej rozosmievam iných, i keď ani to mi moc nejde
myslím si že mám trochu zvláštny zmysel pre humor, takže veci smiešne "obyčajným" ľuďom mne často neprídu smiešne, a zase to čo iní nepovažujú za vtip ja áno.
k druhej polovici otázky- myslím že je skvelý pocit niekoho rozosmiať, ale ja ten dar nemám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@1
pokladám to za svoje životné poslanie.
potom som za debila stále.
ale asi radsej rozosmejem niekoho
Jednak sa zasmejem aj ja a možno začnu aj oni z humorom...
k druhej polovici otázky- myslím že je skvelý pocit niekoho rozosmiať, ale ja ten dar nemám