Nič ako krajšie nočný Štokholm nie je. Je to krása, vzrušenie z niektorých zákutí kde číhajú divní ľudia. No i tak. Svetlá, ktoré sa odrážajú od hladiny vody, vysvietené bary, Farsta beach pod stanom a pri vode.
radsej zijem stale, nonstop, nemam rad totiz stavy klinickej smrti, ked som svoje zitie nuteny prerusit, no nie ze by som ich zazival zas az tak casto. no a mesta sa mi, samozrejme, pacia viac v noci. secko je take pekne rozsvietene... len skoda, ze moju sucasni spolubyvajuci su taki suchari
Ja milujem Nitru, hlavne v noci, ale jedna vec sa mi nepáči na týchto malých mestách. Že v podstate celé mesto sa dá rýchlo prejsť aj peši. Za takú hodinku v pohode. Ale napr. také Los Angeles to by trvalo dlhé hodiny. A ešte k tomu, že v mnohých mestách je v noci veľa nebezpečných ľudí. Je to pravda aj v Nitre sú, ale ja som sa s nimi ešte nestretol. A to som išiel veľa krát v noci sám po meste aj Klokočine. A keby ma náhodou začnú ohrozovať- vieme, že vždy idú v presile, tak začnem utekať ja viem dosť dobre utekať, takže nikto nepríde k úrazu
Ja mám rád deň aj noc, rovnako ako ročné obdobia, každé má svoje čaro. Ako spomenula @teriq , nočná Bratislava je super a rád len tak v noci chodím peši alebo jazdím autom...
Teda netuším, ako ostatní vnímate svoju existenciu, ale ja najradšej žijem nepretržite. To by bol prúser, keby som si zo dňa na noc len tak prestala žiť a ešte by sa to nebodaj opakovalo .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Asi v noci...
špeciálne pozdravujem Trnavu
akurát cez zimu nie som taká vystrašená, lebo vŕzga sneh pod nohami a každý zlý bubák by bol tak odhalený
Hoci za tmy mam scestnejsie myslienkove pochody a reci.