Dneska idem na jednu "party" na ktorej budem asi pit.Kolko podla vas mozem toho vypit aby som este aspon vnimal co sa okolo deje?Ja som pil asi 3 krat v zivote takze moc o tom neviem a inak ani mi to moc nechuty nechapem co na tom vsetci vidia Potrebov
tak nepi a je po probléme nie? a ak nepiješ tak ti veľa netreba.. a záleží aj od toho čo piješ lebo je rozdiel keď vypiješ pol litra vodky a pol litra vína..
hodinu dve pred chlastanim si daj slaninu s klobanou, alebo hocico ine mastne (ale naozaj vela).. a zakazdym poldecom zjedz kyslu uhorku, alebo kysle jablko.. zneses vela a najebes sa podstatne pomalsie nez vsetci naokolo alebo pi pivo pripadne vino a nemas problem drzat krok..
@tommyhot@rabbitko9 to sim jedenim som niekde pocul ale sa mi nechcelo verit..podla mna by to potom skoncilo este horsie ale tak vyskusam nic ine mi nezostava
@exonr je to pravda, lebo jedlo a zvlast mastne pohlti alkohol, cize ti nekoluje v krvi az v takom velkom mnozstve.. a kysla uhorka (resp hocico pridone kysle /ziadne umeliny/) zas priaznivo posobi na pecen a iste vies, ze pecen a chlast nie su kamarati
@exonr pi vela vody, tak ku kazdemu poldeci aspon normalny pohar nealka, kludne aj cistu vodu, predides tak dehidratacii a rano bolesti hlavy co sa tyka zaludku, tam niekomu zabera mastne a niekomu mliecne vyrobky ako jogurt a tak, ja sa zgrcam bez ohladu na to co som jedol takze to berem ako prijatelne riziko
@nena52 ja som napríklad výčitky svedomia nikdy nemal , bolesti hlavy, suchoty, to už je iná vec, ale prinajhoršom bude spať s minerálkou a na druhý deň ráno bude stále opakovať, že už nikdy nebudem piť, veď všetci to tak robíme, nie?
@facska no mám pocit, že ty si svetový unikát.. ale nie.. samozrejme že áno, len nech chlapec nezabudne si tú minerálku tam ešte za triezva dať inak ráno bude preklínať celý svet a debila čo staval dom a a posatvil kuchyňu tak ďaleko od postele
@nena52 nie, niesom len nejako viem kedy mám dosť a stačí mi tak do nálady keď to preženiem, je mi zle, takže taký stav, že by som si nepamätal a potom ľutoval som ešte nemal
@facska heh . to že si jediný som myslela na tie stavy .. ja som vlastne tiež ešte dáke výčitky svedomia nemala.. lebo keď pijem tak len do nálady, poznám svoje hranice, kt. som našťastie nikdy neprekročila čo sa týka tohto ...je mi úplne na nič keď vidím ako mladé dievčatá niekde vracajú alebo sú tak opité, že ani chodiť nevedia... tak sa predsa NEPIJE!
@exonr nemal by si ani zacinat...zabavat sa da aj bez toho....ja som tiez pil no pochopil som ze to je kktina a hotovo...otvtedy sa citim lepsie a aj v posilovni je to cool...alkohol my zabil kamarata a niektory sa zmenily viac nez dost....a ludi ktory piju tak ze nevedia prestat by som zastrelil....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov