@patrixo@11 fakt? stále tomuto birc folklóru nerozumiem, to má byť akože útok na niečiu inteligenciu? či?
fakt nevidím žiadnu spojitosť medzi menovanými
@azizi@15 Áno bolo to v Pokémonoch, to boli tí dvaja čo robili zle Ashovi.
Zrejme to bude niečo negatívne, pretože on aj tento Dede nemajú radi ani Torpiho.
A všetkých troch mám veľmi rada, takže by som držala palce každému Ale isto by som navarila niečo veľmi chutné @2 nevidela som snáď ani jediný celý diel (7 rokov nemám televíziu), ale mám dojem, že sa to tam asi delí na predjedlo, hlavné jedlo a dezert?... Tak predjedlo by mohla byť trebárs cesnaková krémová polievka s krutónmi, hlavné jedlo trebárs cestoviny s prosciuttom, hubami, syrom, pažítkou a chilli (k tomu šalát tzatziki z pravého gréckeho jogurtu, a teda hlavne že by sa to dalo upraviť aj pre vegetariánov) a ako dezert úžasné brownies, ktoré som sa naučila od mojej spolubývajúcej s horúcou čokoládou a domácou šľahačkou. ...Ale teda hlavné jedlo mi robí trocha problém, lebo cestovín som už dosť prejedená ja sama, takže boli by aj iné potenciálne alternatívy určite Napr. steak z lososa s opekanými zemiakmi a tzatziki...
@kassiar@14 ja ho používam, pretože ja som to označenie vymyslel. Zakladateľ fóra má asi takú predstavu o tom kto je rakeťák, ako Torpedo o tom čo je dievči... a ja nič vysvetľovať nebudem, pretože sa na tejto diskusii dobre bavím. Nepokazte mi to! ?
polievka asi hokkaido alebo brokolicová krémová, hlavné jedlo slané palacinky plnené zemiakmi, kuracím mäsom, hubami, syrom a vajíčkom a hubová omáčka, pokvapkať to francúzskou horčicou a ako dezert banánovo-nutelový alebo kokosový cheesecake
@teal@21 Slovo rakeťák si nevymyslel. To sa používa už od krížových výprav. Rakeťáci (ראקתקכי - povodne vyslovované ako "Raktaci") boli vojenské légie zložené z hudobníkov na takzvaný "raktak" ktoré zmiatly Islamského nepriateľa nie moc dobrou hudbou a následne ich týmto nástrojom ubili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Prepáč torpi
fakt nevidím žiadnu spojitosť medzi menovanými
@teal Ty to slovo často používaš, tak čo to znamená?
Nevolali sa náhodou rakeťáci taká tá dvojka z Pokémona? Ale ani to nejak nedáva veľmi zmysel hm
Zrejme to bude niečo negatívne, pretože on aj tento Dede nemajú radi ani Torpiho.