Rammstein su najlepsi...bez nemciny by to nebolo to co to je.... @bress ten odpad a nieco super si ako myslel? ...a este nieco skratka pre rammstein je R+....to len tak medzi recou
@sairus2 to myslíš vážne? linkin park som počúvala na základnej a už viac nemôžem, lebo sa to nedá, za to rammstein, tak tých si peckujem teraz a vždy, keď je to možné, pretože oni si svoj štýl pestujú už roky, za to prvá uvedená kapela sa snaží stále o čosi nove a je to z roka na rok dojebanejšie...dávam im ešte rok a už po nich ani pes neštekne takú šov akú robia rammsteinisti, to ti linkin park neurobia nikdy na koncerte, on sa už len vie tváriť, že mu nekdo stíska gule a to jest vše mier inak
Rammstein. Tatko mi ich púštal ešte ako decku, atmosféra a sila ich piesní sa páči dokonca aj mojej mame (vrátane bicmana a o šou na pódiu ani nehovorím
@hetfield no mozno mas taky pocit ak si ich nikdy nepocuval skus to a mozno ta presvedcia je pravda ze teraz sa trochu zmenili ale mne sa pacia este viac ako predtym......jednoznacne moja naj kapela....aa este ked ty vravis ze ich nepocuva vela ludi nad 16 tak ja ti mozem povedat ze nikoho kto ma menej ako 16 a pocuva ich nepoznam...deti na zakladnej frcia na inych veciach v dnesnej dobe
@bress sorry ja si to neporovnavam s komentami ze kto koho hlasoval...
...rammstein pocuvaju vacsinou ti starsi lebo chlapci z kapely su uz postarsi zato v LP su este viac menej mladi, aj tym to moze byt...ja som sice mladistvy ale z mojho okolia poznam velmi malo ludi v mojom veku co pocuvaju R+...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
...rammstein pocuvaju vacsinou ti starsi lebo chlapci z kapely su uz postarsi zato v LP su este viac menej mladi, aj tym to moze byt...ja som sice mladistvy ale z mojho okolia poznam velmi malo ludi v mojom veku co pocuvaju R+...
ja celkovo pocuvam par takych veci, co tu asi pocuva malokto