Neviete náhodou či majú v pláne vydať v najbližšej dobe nový album?
A tí,ktorí ste ich videli naživo,išli by ste zas? Ja ich proste musím ešte minimálne raz zažiť ich koncert,bolo to neskutočné
treba chlapcom nechat aj trosku priestoru pre seba, predsa len uz to nie su 30-tnici, aj ked novy album by potesil
bola som na koncerte, uz to bude 10 rokov v decembri ... a isla by som zas. To posledne turne som nutene odignorovala (aj ked mali koncert v BA DEN po mojich narodkach. DEN)
eh
na ich ofic. stranke sa aj tak nic nedozvies, ako vsetci velmi dobre vieme, maximalne tak na akom festivale najblizsie budu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A k druhej otázke - hej, šiel by som...bolo to v pohode...
a ideš, už nikdy sa nebudeš musieť takéto veci pýtať
bola som na koncerte, uz to bude 10 rokov v decembri ... a isla by som zas. To posledne turne som nutene odignorovala (aj ked mali koncert v BA DEN po mojich narodkach. DEN)
eh
na ich ofic. stranke sa aj tak nic nedozvies, ako vsetci velmi dobre vieme, maximalne tak na akom festivale najblizsie budu
radsej, ked uz, pociny clenov predtym, nez spravili R+ (napr. Feeling B, taka vesela zalezitost)
alebo trosku sofistikovanejsi predchodcovia a sucasnici: Laibach