Ranajkovanie......je mi zle.......skoro rano........
V poslednom čase nejako prestávam ranajkovať, štve ma to. Proste vždy som sa ráno najedla normálne ranajky, ved je zdravé ranajkovat...No a v posledom čase vstanem vôbec mi nechutí ranajkovat, podla mna je to tým že máme teraz v škole ranné vyučovanie a z
Tak ti neostáva nič iné ako sa najesť pred prvou hodinou. Ani moja sestra nemôže ráno jesť pretože sa potom necíti dobre. Ale mne raňajkovanie pred šiestou nerobí žiadny problém, ani následné natriasanie v buse
No ved ja si desiatu beriem boze.........no ale mne je potom v skole zle...proste som hladna a normalne mam desiatu ale vobec mi nechuti...je mi hnusne zle....
Gracee - a čokeby si zmenila zloženie tvojej stravy. Možnože máš citlivý žalúdok (môže to spôsobovať mnoho faktorov a medzi nimi určite aj tieto teplotné výkivy) Skús raňajkovať niečo ľahké - rôzne pšeničné, celozrné ,,hovadiny,, (ktore ja osobne nemám rád ) A zistíš či ti je zle aj potom čo ješ iba ľahkú stravu...
Gracee - fúha - nechcem ťa strašiť - ale nemyslela si nad tým že by si s tým navštívila lekára - pokiaľ ti naozaj býva tak zle. Lekár bude najlepšie vedieť ako ťa dať doporiadku... Môžeš mať alergiu alebo precitlivelosť na nejakú zložku v potravinách... alebo to bude len nejaký výrus alebo ti povie že si úplne zdravá
9. hm......no....asi tak...budem musieť ísť..no...aj mamina to už povedala že to neni normalne že mi je tak zle a ja že nie že to nevadi že to len teraz..no ale teraz uz naozaj asi pojdem..no....
skus sa najprv napit caju, vody, mineralky... mne tiez skoro rano nechuti... ale akosi s tym vnutorne bojujem, lebo viem, ze musim... ale ked sa napijem, tak to pomaha (nealko samozrejme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a to ty si nebravas do skoly desiatu????
keby zjem nieco skor tak asi niekoho osablim a to by predsa nikto nechcel ..
btw. pitný režim vám niečo hovorí?
ja som napr. strašne citlivá na nedostatok vody, keď nepijem, tak sa mi točí a bolí ma hlava a som príšerne ospalá...
zazneli tu tuším (podľa mňa) 2 dobré rady - skús najprv niečo vypiť, skús jesť ľahkú stravu a ak to nezaberie, tak choď k doktorke...