Ked sa mam cez den citit dobre tak neranajkujem. Nejak mam pocit ze ma to hrozne brzdi a nie tym ze sa neskor dostanem z domu, ale jednoducho potom este dlho rozmyslam nad svojim zaludkom a ked neranajkujem tak som spokojna. Ale naucena som ranajkovat len zivotne skusenosti ma naucili ze je to blby zvyk. Takze sa oducam.
a tiež som sa zvykla vyhovárať že nestíham.... ale čo sa stane ked stanem o 10min. skor? .... a navyše aj ked zaspím, tak radšej idem na druhú hodinu akoby som sa nemala v klude najesť
milujem, keď niekto píše: nestiham keby ste chceli privstanete si a naranajkujete sa obyčajná výhovorka...celkom zaujímavé odpovede..niektorí sa zle cítia ked sa ráno najedia..iní si deň bez raňajok nevie predstaviť..hmm
fuj. nedokazem do seba rano nic dostat po zobudeni. musim mat na to cas aspon hodinu-hodinu a pol aby sa vzbudila chut do zrania. a tie zvasty ze rano sa musis najest to moze povedat len laicky kokot
Keď idem do školy tak mi ráno o šiestej vôbec nechutí jesť tak aspoň čaj vypijem, ale cez víkend podľa toho ako vstanem. Ak okolo 11nastej tak rovno obedujem a ak o nejakej 9tej čo je veľmi nezvyčajne tak si raňajky dám
tak ako @31 , jem, proste keď som hladná, najem sa. keď som na strednej chodila na siedmu ráno na autobus, tak som niekedy do seba fakt nemohla nič dostať, až ma napínalo z pokusov sa najesť, ale po prvej hodine alebo tak som sa už najesť potrebovala. teraz, keďže málokedy mám školu doobeda alebo hneď potom, ako vstanem, tak si môžem dovoliť po zobudení hodinku-dve počkať a najesť sa v kľude vtedy, keď už do jedla chuť mám.
veľa vás neranajkuje sranda je, že niekto do seba ráno nedostane nič a ja nemôžem odísť z domu bez toho aby som nič nezjedla každopádne ďakujem za odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a tiež som sa zvykla vyhovárať že nestíham.... ale čo sa stane ked stanem o 10min. skor? .... a navyše aj ked zaspím, tak radšej idem na druhú hodinu akoby som sa nemala v klude najesť
ranajky su zaklad
...Dnes som mal iba šálku kávy a sójovú tyčinku.