áno... s pár ľuďmi z internetu som mala rande... možno s tromi.. ono aj keď sa mi páčili trochu aj naživo, a na internete sme si rozumeli,, naživo nepreskočila iskra
raz z toho to bol otak ,že so ms ním boal v kontakte cez dva mesiace. kontakt rozumej par hodin telefonovania denne a sms, spravy... prakticky furt. a to uz so msi bola ista absolutne vsetkym, prve rande bolo asi take, ze som sla k nemu spat. a dopadlo to 13,5 mesacnym vztahom...
a nedavne rande na slepo bolo... super, tiez to dopadlo vztahom, ale trochu... kapku kratšim
ja som sem dávnejšie písala túto istú otázku a ked väčšina písala že dobre tak som sa rozhýbala aj ja no a mali pravdu že to nie je až tak hrozné akurát že nám nevyšlo počasie a prechádzali sme sa 3 hodiny v daždi (teraz v zime )
Bolo ich riadne veľa Hneď na prvé prišiel chalan s frajerkou neodradilo ma to však a každé ďalšie bolo už len lepšie Neľutujem žiadne, kopec srandy Jeden chalanisko mi napríklad rozprával celú dobu o tom kde všade už mal sex A to je všetko z tých neúspešných ..ostatné boli už len úžasné
dnes, dost o nicom..ako poznali sme sa dlhsie, a na prvom rande mi vyznal lasku, ale z mojej strany je to viac-menej kamaratvstvo , pretoze som zadana...a on to akosi nechce pochopit...
Vztahy z netu nikdy dobre neskoncia, zoznamovanie a hladanie niekoho nasilu je uplna kokotina, uz by som to nikdy nerobila. Najlepsie su zoznamenia ked to vobec necakas
@dragonfly1 nie veď normálne ma balil cez net , všetkoo ...netušila som ani , že má frajerku a keď som ich uvidela sedieť spolu na mieste kde sme sa mali stretnúť tak ver mi radšej by som bola v pekle ..bola som s nimi asi hodinku ...ešte prišlo viac ľudí z ich "partie" a potom som sa vyhovorila a ušla.... večer mi prišla sms , že nech sa nehnevám , že sa jej nevedel zbaviť , že sa so mnou chce ešte stretnúť ale o samote ..a la la la aká som krásna a ako zo mňa nemôže proste týpek
@ssnehulienka : emh...chcem sa spýtať, čo si povedala rodičom keď si v 15 rokoch išla spať k neznámemu chalanovi ktorého si v živote nevidela? sem tam by som potrebovala nejaké dôveryhodné alibi
@dragonfly1 to by som urobila keby ma nevideli .. ale už ma videli ..tak som si povedala ,že sa nedám dobre sa na to spomína ale zažiť to znova už nechcem ..a ešte keď som vychádzala z domu mi normálne prešlo hlavou ,že ,,čo ak príde s frajerkou?" taká sekundová myšlienka ..lebo sa mi zdal príliš dokonalý tak som rozmýšľala , čo sa môže posrať...keby som vedela vtedy aká pravda mi napadla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
2x bez toho, aby som dotyčného predtým vôbec videla...
a až na posledné (druhýkrát s tým istým človekom) to dopadlo celkom dobre, i keď nikdy nič z toho nebolo
a spoznala som tak veľa super ľudí
raz z toho to bol otak ,že so ms ním boal v kontakte cez dva mesiace. kontakt rozumej par hodin telefonovania denne a sms, spravy... prakticky furt. a to uz so msi bola ista absolutne vsetkym, prve rande bolo asi take, ze som sla k nemu spat. a dopadlo to 13,5 mesacnym vztahom...
a nedavne rande na slepo bolo... super, tiez to dopadlo vztahom, ale trochu... kapku kratšim
Ale je to moje najväčšie šťastie
máš rada lízatká alebo horalku?