čaute píšem si s 1 babou už asi tak 2,5 mesiaca a rád by som ju pozval niekde von nikdy v živote som to nerobil. Nejaké rady ako to neposrať a čo jej najlepšie a ako napísať? (no hate pls)
Napíš to tak ako to cítiš.. Nepretvaruj sa proste buď aký si.. Myslím si že hrať formy je o ničom.. Skús ju zavolať von .. Ak povie že nemá čas spýtaj sa že kedý má.. niektoré baby nedostaneš von.. a niektoré hej.. Ja som jednu volal asi pol roka.. a potom nakoniec išla.. Myslím že aj negatívna skúsenosť je skúsenosť takže.. gl hf
...máš to vo vlastnom texte..."rád by som ju pozval niekde von"
Rád by som Ťa pozval niekde von
...poprípade ešte nejakého vhodného smajlíka
za máličko
Síce som nevolal dievča na rande, ale ja som ju volal von hneď v prvej poslanej správe a šla. Nebaví ma už písať si. Napíš rovno, či pôjde von a keď nie, tak s tým nič nespravíš.
@sasi2680 Ona sama nevie čo chce a v tom je ten bordel Ale ja to asi aj chápem a rešpektujem, keď si vezmeš že sa s nikým takto na slepo ešte nestretla.
@fukaj ja som tiez bola dost hanbliva.. viac krat som si pisala s niekym, ze ma to na jednej strane velmi lakalo sa s nim stretnut, ale proste som sa hanbila,, a ked som si pisala mesiac s mojim terajsim priatelom, tak som tak velmi sa chcela s nim stretnut, ze som isla rovno s nim na 4 dni na vylet do prahy a predtym sme sa nikdy v zivote nevideli.. vtedy som nespoznavala samu seba ale on stal za to, prekonat tu hanblivost evidentne,, lebo ta tuzba byt s nim aj nazivo, bola vacsia
@hasler 2,5 mesiaca? skoda energie a casu. To uz si dobry kamarat s ktorym si rada pise. Nemas si s nou vypisovat dlho mas sa stretnut po zoznameni sa logicky...
@hasler napíš to čo si myslíš. Nehraj sa na nič napíš to presne tak ako by si to napísal. Na to nepotrebuješ radu. Ak sa chceš hrať na niekoho iného to nebude najlepší nápad...Vymyslí niečo originálne a vtipné
------------------------------------------------------------------------------------------ - ----- -
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Rád by som Ťa pozval niekde von
...poprípade ešte nejakého vhodného smajlíka
za máličko
ked s nou nepises rok v kuse.. tak ju ani nikam nevolaj
------------------------------------------------------------------------------------------ - ----- -
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.