Bola som na prvom rande s jedným chlapcom.Sadli sme si,dlho sme sa rozprávali,máme toho veľa podobného.Pozname sa zo zoznamky a celkom sme si sadli.Zaujimal sa o mňa aj ja o neho,dokonca mi po rande ďakoval a písal.No dal mi jeden neviem či kompliment ale povedal že som jediná normálna ktorý stretol zo zoznamky,že to nepreháňam a že sa nemalujem ani ( pritom sa maľujem ale dávam si len makeup,špirálu a rúž ) tak nechápem či to brať ako kompliment alebo to dievča sa berie že je namaľované iba keď je zmachlene ? Nechápem ako to mám brať ?
@atom12@2 no veľa mužov je slepých na taký ten prirodzený makeup, a myslia si ze žena je uplne bez make-upu. Ale mohol to myslieť aj tak ako povedal @4
buď je slepý ako patrón, alebo mu to nevadilo ba dokonca hádzal komplimenty...
v každom prípade človeka najlepšie posúdiš, keď ráno vstane z postele...
ukáže sa v plnej "kráse"....
Jasne, ze to myslel tak, ze nemas na sebe omietku jak Marfuša. Myslim, ze 99 % muzom sa paci len velmi mierne malovanie. Mozno ti to chcel tym naznacit, ale pravdepodobne to bolo len myslene ako kompliment, ze sa mu pacis taka aka si.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
v každom prípade človeka najlepšie posúdiš, keď ráno vstane z postele...
ukáže sa v plnej "kráse"....