Ak vstávam o piatej, idem spať skorej, približne o deviatej. Ak spíš min. osem hodín (alebo ako komu stačí), nebude ti robiť problém vstať aj skorej Ak však dlho ponocuješ a chceš ísť behať, nemá to zmysel. Tvoje telo bude oslabené z nedostatočného oddychu a to je ako ísť sama proti sebe. A musíš si ráno proste povedať, že jednoducho idem aj keby čo bolo a ono to po čase aj prestane byť problém. Keď ležíš v posteli a nútiš samú seba vstať stačí si uvedomiť všetky dôvody, kvôli ktorým si chcela ísť behať a poriadne si uvedomiť že si to ty, tvoje telo a všetko čo robíš je len tvoja vec a práca a bude tvoja chyba ak nepôjdeš a vyhovárať sa nemôžeš na nič len na seba. Keď si proste nejakým spôsobom uvedomíš sama seba, to, čoho si schopná a že je to len tvoja vôla a tak, pôjde to ľahko
Raz som to skúsila , že som vstala ešte pred školou a išla som cvičiť a nakoniec som prišla na to , že už nikdy Som potom zaspávala v škole. Behať chodím poobede po škole a okolo deviatej ak je voľno ako zajtra
raz sa mi podarilo premoct sa a ist cvicit rano. dopadlo to tak ze som odpadla a cvicenie ktore bezne robim bez problemov, vtedy som nedosla ani po druhy cvik. odvtedy radsej volim spanok
zazvoni budik a vstanem...nic tazke najhorsie je, ked clovek este ostane lezat. Proste treba hned vystrelit a je to. Mimochodom, malo by sa chodit spat stale v rovnaky cas
Šla by som aj poobede, ale nemám rada, keď behávam okolo ľudí.
Viem, že idem sama proti sebe, keď idem spať neskoro, ale určite nezaspím skôr ako sú dve hodiny Ale vyskúšam to premýšľanie a uvedomenie si tých vecí. Dobrá myšlienka Tima :33
tak zvyknem chodiť ráno, ranne vstavanie mi nevadi
ale par krat som sa zobudila s tym, že sa mi absolutne nechcelo, vonku bolo zle pocasie, alebo som sa necitila až tak dobre,tak som nešla, robim to pre seba preda, nemusim to robiť nasilu.
Ráno si pustím vždy túto skladbu ... to ma prebudí a ide sa behať,porád už behám po byte s kávou a spievam si A keď nezaberá toto prečítam si zoznam toho čo som včera zjedol To funguje na 100 %
Clovek ráno nesmie začat rozmýslat nad vstávaním ,vtedy je koniec a už nevstane.Ked ma napadne už,že sak dneska vynecham ranajky tak je koniec so mnou musim hned vstat bez rozýslania a už ked si sadnem na postel uz je to OK
uz nebehavam, jedine ak sprinty si dam ojedinele..a rano vstavam len kvoli futbalu co sa tyka sportu..ale uz asi pol roka som nehral futbal ale v lete planujem cvicit insanity a kedze budem brigadovat tak kvoli tomu budem rano vstavat
tak pred tým, ako začneš behať ráno, si sprav taký zvyk, že pôjdeš vždy v rovnaký čas večer spať a vždy v rovnaký čas ráno vstaneš. potom nebudeš ráno unavená. a dovtedy behaj inú časť dna ako ráno
ráno musím mať min. hodinu... pomaly sa zobudiť, nevyprávať,vypiť pollitra vody, toto hento, pomalinky, pokukať sa z okna, sadnúť si a tak motkať sa....
keĎ azspím alebo sa pokúsim behaťtelo to zle berie a som nervoznejšia a unavenejšia cez deň ... čiže keby chcem rano behať, musim min. o hodinu vstať skorej ako zvyčajne aby som to stihou...
vždy je to tak že som unavená a maximálne sa mi nechce, niekedy to vzdám... ale akurát včera som bola, dobre som sa namotivovala, pustila si hudbu a dala kávu a potom sa mi behalo super dokonca som dala viac ako som chcela
Rano som rad ze vstanem, naranajkujem sa umyjem hlavu, pobalim tasku, obleciem a idem na autobus. A niekedy ale to vynimocne cez volne dni vybehnem v skorych rannych hodinach na bicykel.
zajacik je najlepsi budik..uz je zvyknuty ze cez tyzden vstavam o pol 6 a ked si chcem cez vikend nahdou pospat dlhsie tak zacne robit taky buchot ze musim vstat a radsej idem nieco robit ale necvicim rano urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale nejdem behať
ráno? O_________o
ja? O_______________o
Viem, že idem sama proti sebe, keď idem spať neskoro, ale určite nezaspím skôr ako sú dve hodiny Ale vyskúšam to premýšľanie a uvedomenie si tých vecí. Dobrá myšlienka Tima :33
ale par krat som sa zobudila s tym, že sa mi absolutne nechcelo, vonku bolo zle pocasie, alebo som sa necitila až tak dobre,tak som nešla, robim to pre seba preda, nemusim to robiť nasilu.
@3
keĎ azspím alebo sa pokúsim behaťtelo to zle berie a som nervoznejšia a unavenejšia cez deň ... čiže keby chcem rano behať, musim min. o hodinu vstať skorej ako zvyčajne aby som to stihou...
ale ja aj tak radšej večer