radšej večer,,,keďže ráno môžeš mať čas na beh ale nie aj na sprchu,,,a predsa, nepôjdeš do školy/práce NEvoňavá...a tak večer beh, sprcha a ideš aspoň ja to tak robím,,,plus ako bolo spomínané, výhodou je menej ľudí a celkovo pohoda...tiež ale záleží aký typ človeka si, niekto má viac športovej energie niekedy okolo tej piatej poobede / môj prípad/ inému vyhovuje naopak ráno...
podľa mňa na chudnutie sú aj účinnejšie veci ako beh, ak ti ide len o to... ale ak ťa to baví tak behaj
a kedy no neviem, ale podľa mňa skôr poobede, večer..
Urcite je najlepsie behat rano, a urcite pred tym nic nejedz. Vstanes, das si pohar vody, dobre sa rozcvicis a minimalne 40 minut behu. Potom tak o pol hodiny najskor jest .
Urcite rano... Tvoje telo je oddychnute, ma energiu. A vecer cvicit a behat, to by sa ti mohlo zle zaspavat... Ak ti ide o chudnutie, daj si pred behom nejaky napoj pre sportovcov na spalovanie tukov a energiu, zabehnes viac s mensou namahou, pomoze pri regeneracii... Ja pouzivam tento » www.energiabhip.sk/n/blue-energy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a kedy no neviem, ale podľa mňa skôr poobede, večer..
@sheily verim tomu, ze su, ale po letnej pauze potrebujem dat okrem hmotnosti dokopy ak kondicku, inak na treningu umrem