Mna nedavno oslovil chalan z Bardejova, Kexo si hovori, skuste niekto, fakt super a inak milujem snad celu Slovensku hip-hop scenu (samozrejme ziadny suvereno, rakby a pod.) a z Ceska ty nikdy label
rap nie je o hudbe, ale hlavne o texte, takže hľadať dobrý rap na základe hudby je ako vyberať školu podľa jedálne... podľa mňa beat má navodiť len atmosféru a rytmus...
ale ak chceš dobrý rap, tak odporúčam ako @hellium Plexom, Strapo... ešte týpek menom Majself je dosť pán....
a taký veľmi málo známy ale úžasný je Kexo @pisik súhlasím Kexo je neskutočný, na to aký je mladý a že si všetko robí sám...
@vlado905 nesúhlasím. rap je síce o texte ale pre mňa sú beaty velmi podstatné. ja velmi rád počúvam inštrumentálny hiphop čiže iba beaty. napríklad od Fatte-a. sedia mi ale iba boombap beaty s klasickým zvukom, tie "kvázimoderné" elektronické trance beaty nemôžem vystáť
Tiez si potrpim na beate, ked sa mi nelubi beat, alebo rap, tak je pre mna cely song zle :x bud osomrem jedno, alebo druhe @frenkie477 hlavne emeres zacal robit tie picusne beaty, tiez nemusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tumas peklny rap
KF - bozk na rozlucku 2007
Momo - Za ocami 2013
Separ - Buldozer
ale ak chceš dobrý rap, tak odporúčam ako @hellium Plexom, Strapo... ešte týpek menom Majself je dosť pán....
a taký veľmi málo známy ale úžasný je Kexo
@pisik súhlasím Kexo je neskutočný, na to aký je mladý a že si všetko robí sám...