kupil som si premium ako obvikle nebol ziaden problem az kym mi niekto nezmenil heslo ako je to mozne ? dobre ziskal som ho s5 cez mail a stalo sa to znova kto mi to kurva robi ? a este jedna otazocka e-mail sa da zmenit ked je clovek regnuty na premiume
mam pocit. pokial si zmenist aj e-mail. tak ti pride sprava, ze e-mail bol zmeneni na ten a ten a aj nove heslo. ale ten kto to spravil si moze to heslo zmenit a uz si v ..... tam dke si nechcel. aspon som to tak ja mal ale nie pri takomto pripade rapidshare bolo to volake forum celkom dobre zabespecenie.
no dobre distributor mi ho navratil ale ako je mozne ze tak uznavama spolocnost ako je rapidshare to takto na hovno spravila s tym e mailom to by mala byt ochrana pred ukradnutim a nie pred zabudnutim hesla...
aj vam blbne poslednu dobu rapidshare? Teda kto z neho stahuje...ja stahujem vzdy free a tam co treba zadat tie 4 pismenka overovaci kod, tak teraz sa mi robia 2 moznosti - ta lepsia...vobec ho odo mna nechce a nemusim ani cakat a ta horsia - miesto 4 pismeniek mi vyhodi 5, to sa este da tipnut, ktore su tie spravne, ale ta najhorsia - pismenok mi vyhodi 6+...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale mozno sa s tym bavy dakto doma u teba.
vyjde ta to LACNEJSIE a nemusis si kupovat "ochranu proti ukradnutiu" D