a prečo keď maďar zbije slováka, tak je z toho mediálny prípad a keď slovák zbije maďara, Janko Slota zdvíha palec takto ? ja by som asi povedala, že je to preto, že vo svete aj napriek demokracii vládne neprávo... :S
toto je velmi diskutabilne nikdy to nikto nevyriesim bola niekedy spravodlivost?nie sak evd to vidno aj na tomto a to nielen cigani ci madari ale aj my ostatny
@2 ciganov nikam nevyzenies, nikde ich neprijmu. Spravia podmienky tak aby tam neprisli alebo napr. to co spravili kanadania cechom zaviedli znova viza....
kazdy kto je inej farby sa vzdy ked sa mu to co i len trochu hodi ide hned ohanat rasizmom a ta vacsina potom nechce vyzerat ako rasisticke svine tak sem tam aj ustupia
S tým Rumunskom súhlasím Penxi, myslím, že odtial dotiahli. Nie sú to žiadni Taliani. A počula som, že v Rumunsku žijú dve spomínané komunity a vrie to medzi nimi. Že maďari tam nemusia cigánov chápem, ale cigáni zas závidia pracovitým maďarom, že sú oproti nim bohatí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Cigáňov treba vyhnať niekam za more alebo im vyčleniť ostrov a Maďarom treba pripomenúť, že už nie sme pod ich vládou a nie sú nič viac ako my.
Samozrejme, všade sa nájdu výnimky, môžu byť slušní Cigáni a milí Maďari... ale ako komunita - nula bodov.
Vidia, že cigáni sú zlý, preto ku ním cítia prirozdený odpor.
Politici im stále pripomínajú bláboly o Madroch, preto sú aj Madari zlý.
No nie?
ale teraz naozaj - zrejme máš pravdu
Sere ma keď napadne cigán bieleho nič sa nedeje
Sere ma že my sme hneď označený ako rasisti
Sere ma že cigáň je označovaný do bielej rasy ale itak sme označovaný ako rasisti
Sere ma keď si ku mne sadne smradľavá cigánka s hlučnými deckami a ja si musím presadnúť
Sere ma že im náš štát stavia domy
Sere m že sú za ne nevďačný
Sere ma že som žila 9 rokov s cigánkou v kamarátstve a nevidela som to čo som mala
Sere ma že cigánka si nakotí deti a štát ju v tom podporuje
Sere ten bordel na uliciach čo robia
Sere ma že ich tu ešte tolerujeme a máme
Sere ma že @lafraisee tejto krave vadí cigáň ale rasistov hneď neznáša hlavne že ona diskriminuje etnickú skupinu
Sere ma že ma to srať ani nemôže lebo stým nič nespravím !