Ale ja len preto,že máš mnoho verzííí prečo si oranžová tak sa sakra rozhodni pre jeden dôvod,a nie raz foťák,raz svetlo,raz slnko,raz solarko,raz make-up a neviem čo
Už sa cítim jak papagáj! Proste blesk, a keď si čerstvo v solárku tak máš pokožku červenú a potom to prechádza do hnedej. Takže, mysli si o mne čo chceš. Som pomaranč, a daj mi ešte trápnejšie komentáre. čau
@nadines "na fotke to možno vyzerá nevhodne, ale nie na každej.."
ale podla man pokial nie si ruzova barbina tak who gives a shit akú máš neprirodzenú farbu pokožky pre mňa za mňa nech sa ľudia natierajú na modro a nosia biele gate jak šmolkovia kym ma nenutia ich za to obdivovať tak to je v pohode preco by sa iim to enmohlo pacit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Už sa cítim jak papagáj! Proste blesk, a keď si čerstvo v solárku tak máš pokožku červenú a potom to prechádza do hnedej. Takže, mysli si o mne čo chceš. Som pomaranč, a daj mi ešte trápnejšie komentáre. čau
Videla si ma naživo? nie, tak o čom?
na fotke to možno vyzerá nevhodne, ale nie na každej..
Vám už fakt straší.
ale tak niektoré fotky su tam cez deň fotené a asi bez blesku
ale podla man pokial nie si ruzova barbina tak who gives a shit akú máš neprirodzenú farbu pokožky pre mňa za mňa nech sa ľudia natierajú na modro a nosia biele gate jak šmolkovia kym ma nenutia ich za to obdivovať tak to je v pohode preco by sa iim to enmohlo pacit...
go girl!
@fxx
Bože, ty si nedáš pokoj! dobre zostanme pri tvojej verzii, a je aká?
Natieram sa doma farbou na steny, stačí? už mi veríš?
... ale ak sa miesaju rozne kultury ... moze to vyzerat troska komicky
to mi došlo! ale ktorý?