1. neviem ako ho mam vnimat su tu obcania co robia bordel? su. nebudem sa tvarit ze to nevidim.. ale je mi jedno ci biely alebo cierny.. ked je niekto kkt nech je aj duhovy
2. romov ktori nepracuju (a nemyslim takych co sa snazili hladat aspon pracu, ale takych co cely zivot nic nerobia) by som dala sterilizovat.. nie je to tak nehumanne, mohli by dozit zivot v klude.. pracujucich, slusnych.. tych by som nechala, ked su normalni nech sa mnozia
3. hej, ale ten miernejsi odvar.. nie som taka ze by som nenavidela kazdeho inej farby, ale urcite predsudky mam, kt. sa sice daju odstranit po rozhovore s tym clovekom ale su urcite podmienene.. (tj keby sa romovia spravali ako ludia a nie ako opice nemala by som dovod nemat ich rada.. je to ako farba oci.. je mi jedno ci ma niekto modre alebo zelene alebo hocico)
-Venoval sa ochrane a podpore občana bez akýchkoľvek rozdielov, tzn neexistoval by v taktomto vzťahu štátu s občanom žiadna menšina, len obyvatelia SR. Zároveň nariadil preukazovanie použitia prostriedkov pre neziskové organizácie. To len v hrubom, ale v podstate je to nadlho a o dost komplexnejšie.
mám predsudky voči istej skupine ľudí (hádajte ktorej), väčšina z nich to kazí tej normálnej menšine, ak by sa rodina patriaca k tejto menšine naťahovala vedľa mňa a bola by úplne normálna - "civilizovaná" aj tak by trvalo istú dobu pokiaľ by som si zvykol a kľudne spával, to je vo mne vžité ako je v nich vžitá ich ideológia, ich vnímanie reality, ich spôsob života a to prosto žiaden úrad ani vláda zmeniť nedokáže. Všetky ostatné prejavy od občanov budú s vysokou pravdepodobnosťou vnímané ako rasizmus (ak sa táto téma čoskoro zmaže, tak je to len toho dôkaz) a ľudí už nebaví sa stým stále zaoberať ak majú strach že sa to otočí proti nim a ani tak nič nezmenia.
sranda je, že väčšina "farebných" sú ešte väčší rasisti ako "bieli".
určite netreba ľudí deliť podľa farby pokožky, ale podľa ich charakteru a skutkov.
Napr. pár km odo mňa v Maduniciach cigáni zabili len tak "z haluze" jedného pána a vykrikovali, že sú páni oni a že vyzabíjajú tam všetkých bielych.
Napr.2 posledných pár dni dávajú v TV podobizeň nesympatického vyholenca, ktorý len tak "z haluze" na zastávke zabil mladého chalana.
Napr.3 pár rokov dozadu, keď zabili dlhovlasého chalana s gitarou cez rameno. Prečo? Mal dlhé vlasy? Má rád hudbu?
Ani neviem na čo som chcel týmto ukázať. Máme tu "škodcov" no vo vlastných radoch sa často nájdu ešte väčšie svine. Pričom cigáni budú držať vždy spolu a preto sme utláčaná väčšina.
1. Ako prirodzenú vec ktorá sa medializuje ako nejaké najväčšie zlo.
2. Vystrelal by som ĽPR ktorá z toho robí strašiaka číslo 1
3. Áno a považujem to za celkom prirodzenú vec .. (ochrana vlastnej kultúry a rasy pred cudzími elementami)
A chcem dodať že neznášam "pokryteckých idiotov" čo hovoria veci ako. "Nie som rasista len nemám rád cigánov." len preto lebo sa boja reakcie verejnosti keď o sebe prehlásia že sú rasisti.
Nech si dobre platené mimovládky vykrikujú koľko chcú, vrchol väčšiny "bielych rasistov" je frflanie za počítačom, ale cigánski rasisti útočia často fyzicky. A aj napriek tomu, že sú zatiaľ menšina, a do správ sa dostanú len prípady, ktoré končia tragicky, každý týždeň sa je načo pozerať.
Čiže rasizmus je zlý, ale keď chcú zakazať frflať bielym, najskôr musia zamedziť lúpiť, vraždiť a priživovať sa cigánom. Samozrejme, to v prípade, ak by "bojovníci proti rasizmu" chceli naozaj rasizmus odstrániť, a nie len sa taktiež priživovať.
1. Rozporuplne a je citeľný najmä v obrátenej forme.
2. Zrušil by som akékoľvek práva týkajúce sa menšín, žiadne menšiny iba občania Slovenskej republiky, preukazovanie výdavkov neziskových organizácií, zrušil by som neefektívne programy venujúce sa integrácií najznámejšej a najprobôémovejšej menšiny u nás.
3. Nie som, aj keď mám predsudky, ktoré sú ale vypestované skúsenosťami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a radsej budem ticho nech ma admin nemusi mazat...
rasizmus je celosvetovo nevyriešiteľný problém (ja ho určite nevyriešim)
nie (ale ak mám byť úprimná tak niekedy áno :/ )
ťažko
nie
masovym vyvrazdovanim extremistov
nie
nejako je to proste tak a pochybujem,že to niečo zmení
v niektorých situáciách mám možno rasistické prejavy,ale snažím sa každého akceptovať
myslím si, že títo "rasisti" majú pár nápadov ako to vyriešiť. a pochybujem, že by sa to dalo inač vyriešiť
nie (ako vtipy o čiernych, rómoch atď mi prídu smiešne ale nič viac
2. romov ktori nepracuju (a nemyslim takych co sa snazili hladat aspon pracu, ale takych co cely zivot nic nerobia) by som dala sterilizovat.. nie je to tak nehumanne, mohli by dozit zivot v klude.. pracujucich, slusnych.. tych by som nechala, ked su normalni nech sa mnozia
3. hej, ale ten miernejsi odvar.. nie som taka ze by som nenavidela kazdeho inej farby, ale urcite predsudky mam, kt. sa sice daju odstranit po rozhovore s tym clovekom ale su urcite podmienene.. (tj keby sa romovia spravali ako ludia a nie ako opice nemala by som dovod nemat ich rada.. je to ako farba oci.. je mi jedno ci ma niekto modre alebo zelene alebo hocico)
isiel by si ako prvy kandidat na vyvrazdenie ?
ako by ste tento problém riešili? Vzdelávaním.
považujete seba za rasistu? Nie.
-Venoval sa ochrane a podpore občana bez akýchkoľvek rozdielov, tzn neexistoval by v taktomto vzťahu štátu s občanom žiadna menšina, len obyvatelia SR. Zároveň nariadil preukazovanie použitia prostriedkov pre neziskové organizácie. To len v hrubom, ale v podstate je to nadlho a o dost komplexnejšie.
-Ako kedy.
určite netreba ľudí deliť podľa farby pokožky, ale podľa ich charakteru a skutkov.
Napr. pár km odo mňa v Maduniciach cigáni zabili len tak "z haluze" jedného pána a vykrikovali, že sú páni oni a že vyzabíjajú tam všetkých bielych.
Napr.2 posledných pár dni dávajú v TV podobizeň nesympatického vyholenca, ktorý len tak "z haluze" na zastávke zabil mladého chalana.
Napr.3 pár rokov dozadu, keď zabili dlhovlasého chalana s gitarou cez rameno. Prečo? Mal dlhé vlasy? Má rád hudbu?
Ani neviem na čo som chcel týmto ukázať. Máme tu "škodcov" no vo vlastných radoch sa často nájdu ešte väčšie svine. Pričom cigáni budú držať vždy spolu a preto sme utláčaná väčšina.
2. Vystrelal by som ĽPR ktorá z toho robí strašiaka číslo 1
3. Áno a považujem to za celkom prirodzenú vec .. (ochrana vlastnej kultúry a rasy pred cudzími elementami)
A chcem dodať že neznášam "pokryteckých idiotov" čo hovoria veci ako. "Nie som rasista len nemám rád cigánov." len preto lebo sa boja reakcie verejnosti keď o sebe prehlásia že sú rasisti.
Toť vše. Viva la Antifa- Birdz
môžte trollovať
2. Zrušil by som akékoľvek práva týkajúce sa menšín, žiadne menšiny iba občania Slovenskej republiky, preukazovanie výdavkov neziskových organizácií, zrušil by som neefektívne programy venujúce sa integrácií najznámejšej a najprobôémovejšej menšiny u nás.
3. Nie som, aj keď mám predsudky, ktoré sú ale vypestované skúsenosťami.
proste mali by sme sa k sebe správať rovnako, bez ohľadu na rasu, nechápem, čo sa tým vkuse niekto oháňa
poslat vsetky tie svine cierne, co poberaju davky dopaze do rumunska medzi svojich.
niesom rasista.