Mám na pláne ísť do posilovne aby som nabral nejakú svalovú hmotu ale bojím sa že prestanem rásť ... Mám iba 165 cm a chcem rásť ďalej ... Je to pravda alebo nie ???
inac ludia ma napadlo prave. ked mam doma rotoped. a slapal by som tak mi narastu svaly na stehnach? lebo ja som to robil a akurat mi schudli stehna. tak neviem ze ci musim slapat dlhsie aby po tom schudnuti nasledne narastli svaly a objemovo sa mi nohy zvacsili
@chlorofyl inak s naberanim svalov a chudnutím tuku to je hotova alchymia do nejakého objemového naberania svalstva sa nevyznám, ale podla mňa dosť záleží na strave skús si pekne vždy po tom rotopede dať tuniaka alebo tvaroch alebo podobne bielkovinové srandy...
ale skús rotopedovať intervalovo schudneš ale je to zaberák na svalstvo a spevnia ti nohy a tak... raz som v jednom článku čítala vysvetlovanie : "všimnite si že maratonci sú viac šlachovitý a šprintéri vypracovaní"
alebo sa jednoducho rpiamo opýtaj nejakých tunajších vševedných mačov
@4lex sestra rada so mnou cvičí ale nedokáže take insanity davam len ked nie je doma
a prave dnes na konci bolo toto detské
inak skúšala som hip.hop abs (dnes som mala cardio recovery čiže nie som zničená ako zyvčajne a ako som spravne predpokladala také nedokážem proste orientovanie+tanec kama akot ei hnáty dávať amen maria dovidenia! ale ake tam má eššte slabé brucho a fakt je tams trašne teplý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
tento mytus sa spomina a opakuje vsade a stale znova a znova, uz sa to dokonca siri ako jedna velka pravda.
25marek25 Zlatko cvič kľudne. Na výšku to nemá žiaden vplyv.
@lowinqa že zlatko a mekkamem mu je to pravda
* @25marek25
neklamem
ale skús rotopedovať intervalovo schudneš ale je to zaberák na svalstvo a spevnia ti nohy a tak... raz som v jednom článku čítala vysvetlovanie : "všimnite si že maratonci sú viac šlachovitý a šprintéri vypracovaní"
alebo sa jednoducho rpiamo opýtaj nejakých tunajších vševedných mačov
a prave dnes na konci bolo toto detské
inak skúšala som hip.hop abs (dnes som mala cardio recovery čiže nie som zničená ako zyvčajne a ako som spravne predpokladala také nedokážem proste orientovanie+tanec kama akot ei hnáty dávať amen maria dovidenia! ale ake tam má eššte slabé brucho a fakt je tams trašne teplý
tak to je pekné že ju takto učíš už od mala
hej je to také divné dáke, ale mňa to ani nebavilo vôbec..
jj riadne vtipný je, ale zlatý