myslim ze loreal ma nieco take, ale neviem ako sa to presne vola ale aj ked budes uzivat zinok budes mat krasne vlasy, nechty a kozu a takisto ti budu rychlejsie rast vlasy
skus sa opytat v lekarni ale vies co zabera? caste strihanie
mne napriklad vlasy rastu neuveritelne rychlo... za posledne dva mesiace mi narastli vlasy o 5 cm... hrozna rychlost... priemerne za mesiac narastu vlasy o 1 cm len tak informacne. ale poviem ti ze na tie vodicky sa nespoliehaj az tak, ze by ti vlasy rastli ovela rychlejsie... to ti urychli rast, ale nie tak, ze ti za mesiac narastu o 5 cm... no hlavne nestresuj a vymysli nieco s takymi, co mas...
Presnejšie povedané, podstrihovanie neurychľuje rast vlasov, ale zamedzuje nadmerné lámanie končekov.
Nejaká laciná voda na vlasy a žihľavový čaj rast vlasov určite neurýchlia, to si kde vygooglila? Rast vlasov je daný dedične čiže geneticky a jeho rýchlosť môžeš ovplyvniť minimálne, jediné čo sa dá je zamedzenie vypadávania alebo posilniť štruktúru vlasov lepšou životosprávou a konzumáciou tých správnych minerálov a vitamínov.
lepsie rastu aj s dobrej masaze ked si ich dobre umyjes a nabalzamujes ,ale papaj vela rybiciek,zinku to tiez neni na skodu,ani zihlavovy sampon a ani capilan
V lekárniach majú v predaji šampón (na názov si teraz nespomeniem, ale fľaša je v spodnej časti okrúhla s fialovou nálepkou), ku ktorému je pribalená aj taká pasta na rast vlasov.
Mne vlasy rýchlejšie začali rásť ked som si ich každý deň umyla v žihľavovom vývare.Proste som šla natrhať žihľavy, voda zovrela, ocedila som to a máčala som si v tom vlasy a už neumývala šamponom (umyla som ich predtým) a takto každý den 2 mesiace a podrastli o neskutočných 10cm. Na to treba len trpezlivosť a sem tam som ich ked sa mi nechcelo si už hlavu umývať večer, tak som ich nejakých 5 minut masírovala a šla spať.
žihľava pomáha .. aj ihľavový šampon .. mne podrastli vlasy za mesiac o 4 cm a to som si iba kupila žihľavový šampon a každý tretí deň som si vlasy umývala
ahojte...som ostrihana a mam uplne kratke vlasy. poradte mi prosiim nejaky pripravok alebo nieco lebo potrebujem mat ich dlhsie aspon o 10 cm do konca mája.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
mne napriklad vlasy rastu neuveritelne rychlo... za posledne dva mesiace mi narastli vlasy o 5 cm... hrozna rychlost... priemerne za mesiac narastu vlasy o 1 cm len tak informacne. ale poviem ti ze na tie vodicky sa nespoliehaj az tak, ze by ti vlasy rastli ovela rychlejsie... to ti urychli rast, ale nie tak, ze ti za mesiac narastu o 5 cm... no hlavne nestresuj a vymysli nieco s takymi, co mas...
Presnejšie povedané, podstrihovanie neurychľuje rast vlasov, ale zamedzuje nadmerné lámanie končekov.
Nejaká laciná voda na vlasy a žihľavový čaj rast vlasov určite neurýchlia, to si kde vygooglila? Rast vlasov je daný dedične čiže geneticky a jeho rýchlosť môžeš ovplyvniť minimálne, jediné čo sa dá je zamedzenie vypadávania alebo posilniť štruktúru vlasov lepšou životosprávou a konzumáciou tých správnych minerálov a vitamínov.
Je to dosť jasné?
na vlasy je veľmi dobré pivo...umyješ si vlasy v pive prepláchneš a sú v pohode...lepšie ako kadejaká chémia