Myslíte si že každý rastafarián musí húliť? Pretože som počula také názory že rastafarián ktorý nefajčí marihuanu vlastne rastafarián ani nie je čo je podľa mňa úplná hlúposť. Veď človek sa ním stane z úplne iných dôvodov ako je tráva.
to je ako keby každý kresťan musel nosiť na krku krížik...proste,každá ideológia, každý smer sa zakladá na nejakých hodnotách...ktoré uznáva a ktoré sú smerodajné. ty ak vyznávaš nejakú takúto ideológiu, tak musíš prísť na to, čo z toho je pre teba skutočne dôležité. To, že existujú nejaké etiketizačné praktiky, je bežný jav, ale neriaď sa ním, je to blbosť...
@burble no v mojom okolí je dosť rastafariánov ale jeden je fakt taký čo by sa dalo povedať že je fakt rasta. On sa podľa toho aj správa a všetko s tým spojene. Či myslíš že sa na to len hrá?
@antifunebracka ja vlastne ani neviem. Vieš mňa to len zaskočilo to jak mi to bolo povedané. A chcela som vedieť váš názor pretože ja si myslím že byť rastafariánom je proste o spôsobe života o vzťahu k prírode a odsudzovaní materializmu, nenávisti atď a nie o fajčení marihuany aj keď to k tomu patrí.
@iamlenka neviem nerozumiem sa do toho moc, ale podla mna vacsina z nich tam na jamajke fajci travu, podla sa to hovori iba preto, lebo najznamejsim rastafarianom je Bob Marley a on tiez fajcil
no ja neviem podla mna to je nezavisle mam vela kamosou z dredmy a niektory ano a niektory nie takze to je tak individualne a nic natom nieje ked niekto nehuli skor naopak lebo ktosi dava deno dene tak to aj zbadat na mentalite...mna skor stve to ze ked niekto ma dredy a niekto sa ho spita mas daco ? ako keby musel mat prisebe vsak to nieje pravdilo neviem preco to tak ludia beruu to je blbost ..
beloch rastafarian ani nemoze byt medzi bielimy je to len subkultura takze je jedno ci bude alebo nebude fajcit travu...rastamani travu fajcia ale neberu ju ako drogu v tom je rozdiel...a nepiju alkohol a neberu ine drogy nosia dlhe vlasy alebo dready su vegani a veria v svoje nabozenstvo...
@thcpositif hlupost celkom ... Marcus Garvey a iní ludia hovoria , že rastafarian može byť biely čierny žlty hocikto , to je na tom , že je to viera pre všetkych ... Peter Tosh hovoril že pozna vela rastamanov aj z jamajky ktorí nehulia travu , proste to nepotrebuju
@thcpositif nenapisal som ze ju musia fajcit len ze ju fajcia rastafarianstvo je hlavne o slobodnej voli takze asi nemusia...a neviem vedel som ze to tu niekto bude komentovat s tymy bielimy a ciernimy pre mna je to takto rozpraval som sa aj s niakymi rastamanmi a vsetci mi povedali ze biely rastamani niesu a ja mam rovnaky nazor a vzdy som ho mal tak ho nebudem menit ale tvoj nazor ti tiez neberiem kazdy ma vlasnu pravdu pre mna je rastafarianstvo v europe subkultura
@12 o____O ja som si myslela ze clovek sa stava clenom hnutia z vlastneho presvedcenia a nie preto ze si ho vyberie lebo "to vie" o______O my whole life is a lie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@burble no v mojom okolí je dosť rastafariánov ale jeden je fakt taký čo by sa dalo povedať že je fakt rasta. On sa podľa toho aj správa a všetko s tým spojene. Či myslíš že sa na to len hrá?
Huleni k tomu proste patri a bez toho sa tazsie spojis s prirodou
takže rasta môžeš byť aj bez toho ale nebude to proste ono..