Išiel, vošiel do protismeru, zabil chlapca, zranil otca, sám si ublížil... autonehoda, ako každá iná. Je to nepríjemné, ja viem, ale mohlo sa to stať každému človeku.
isiel rychlo, tocil do protismeru a zevraj aj telefonoval... kde nechal rozum?? tej rodiny mi je luto.. ved uz len ten druhy chlapec bude mat strasnu traumu ked to videl vsetko...
jednoznačne si zaslúži tvrdý trest, ved kvôli tomu ze sa ponáhlal zomrelo nevinné decko...ale mám taký pocit, ze s toho nič nebude, kúpi si dobrých právnikov a možno dostane podmienku na 2 roky..btw zelám mu a aj otcovi dietata skoré uzdravenie
Boze ludia..Dobre isiel rychlo,do proti smeru,telefonoval zabil maleho 5 rocneho Tomaska..Je to jeho vina,pojde sediet a verte mi ze bude s toho pekbe v prdeli ked si uvedomi co sa stalo ked sa prebere..ale uz mi to fakt leze na city vsade je o tom pisane ako keby to nikdy nikto neurobil..On ma na tom velku vinu a bude za to zodpovedny ale zasa nemusite z neho robit totalne hovado..ved minule davali v telke ze ten jeden co bol opity v aute viezol zenu s detmi a zrazil tiez nejake male dieta a ten s toho absolutne nic nema..
5.. jasne, že sa to može stať každemu človeku ale s tohto bude veľký medialny ošial..dufam, že ho zavru.presne taka ko by to spravili keby enbol známy!
myslim ze aj keby nie je odsudeny tak bude mat vycitky do konca zivota..ma zniceny zivot uz teraz..nech je ako chce, kazdemu sa to moze stat..a nikdy nevravte nikdy...
14.dobre nemusi ist sediet ale zivot zniceny ma uz 100% a nemyslim si ze mu to bude jedno..nepripada mi ako taky clovek..bude mat strasne vycitky..ved zabit...a este male dieta..
15. tak traumu z toho bude mat strasnu.. a je mi aj jeho dost luto.. aj ked najprv ked som to pocula som bola uplne proti nemu.. ale nepride mi ako daka bezcitna hviezda.. kazdy moze spravit chybu
18.ved jasne ze kazdy moze..a aj mne ho bolo luto naozaj by som to nepriala nikomu co sa stalo jemu ze to dopadlo cele tak ako dopadlo..ale zivot je kruty..
Tí v Novom čase su fakt svine.....tie titulky co davali od pondelka, a este aj tie dnesne fotky s tou jeho rukou........omg. normalne mi bolo zle... Nechcela by som byt v jeho kozi ked sa preberie.
kazdý mame nejaký osud...bohuzial s niektorými sa kruto zahráva...
Neviem aky mam na to nazor....mam na to asi rovnaky nazor ako keby to spravil aky kolvek iny clovek, len sa to vsade viac rozobera lebo je znamy z medií....je to hlupe ze sa to furt musi rozrypavat este viac...samozrejme trest si zasluzi ako kazdy normlany clovek, problem je ze v nasej krajine by tvrdy trest nedostal ani ten normalny clovek nei este znama tvar....
kriste, len preto, ze sa ukazuje na obrazovke to vsetci musia teraz pretriasat a robit z toho take halo. Ako keby sa nikdy nejaka nehoda nestala. Urcite schvalne narazil do toho decka.
Nech dvihne vidly ten, kto moze na 100% povedat, ze nikdy v zivote urcite, ani len omylom nezabije cloveka.
ale zas je dobre ked sa o tom viac pise. vela ludi si uvedomi, že je to ozaj strasna vec, že by nikto nechcel, aby sa mu to stalo a mozno aspon na chvilu sa par nehodam tak predide.
noo vraj telefonoval...a vraj isiel dost rychlo...a to este minule hovoril, ze z BA do TT prejde za 15minut.akože nechapem...ale najwiac mi bolo luto mamy toho chlapčeka bože moj to musi byt pocit
a može sa to stať každému? ano. každému kto za volantom precenuje svoje schopnosti, každému kto jazdí neuvážene k situácií, každému čo si myslí že sa mu nič nestane... tak takému sa to stane pravdepodnejšie než niekomu kto si o sebe nemyslí že je schumacher
zitny je nechutny, bulvar je nechutny a tiez je nechutne, ze sem do tejto temy napisalo 40 ludi len preto, ze nejaky clovek, ktoreho pracou je citanie z citacky, zrazil cloveka. ako keby to nebolo takmer kazdodennou realitou.
ja v tom vidim prvom rade krutu realitu..... neznamy nemec znasilnoval svoju dceru vela rokov a so mnou to otriaslo tak ako ked žitny zabil dieta... prosto sa to stalo.. nuž...ale neuznavam že išiel ako blazon.. možno keby si dava viac pozor a neleti na aute ako šialeny tak by sa to nestalo...teda aspon myslim... ale to je o tom.. čim maš drahšiu a lepšiu karu tak tym viac maš pocit "boha" na ceste....a žitny to tak bohužial vnimal... ta ruka, o ktoru zrejme pride bo na fotke to tak vyzera je len podla mna mala dan za smrt..lebo ktory z vas by chcel prežit vlastne dieta? a možno sa z toho nedostane.. a zomrie..ale to už my neovplyvnujeme... hoci myslim, že smrt je až priliš kruta dan za to... hoci pre rodičov toho malinkeho asi nie...
ano je pravda, že keby to spravi neznamy človek tak sa o tom nepiše.... ale to nie je v zlom.. proste medialne hviezdy sa prepieraju vždy v mediach a aj budu... to je fakt...
2. keby nebol medialne znamy, tak su media ticho a nic sa nedeje. Podla mna robia okolo toho strasne velke haloo, ved aj on je clovek (tymto sa ho nezastavam). Ano, spravil chybu, ze telefonoval a isiel tam, kde je max rychlost 90, 150km/h...
3. bohuzial, chlapca to rodine nevrati. A vraj u Zitneho nie je iste, ci nebude mat trvale nasledky v oblasti motoriky.
Cakala som kedy to sem pride Tak moj nazor: Je to jeho chyba, musi za nu zodpovedat. Len ked citam rozne diskusie, ma zaraza, ako si niekto dovoli robit z neho vraha deti, dobre, stalo sa, ale stava sa to velmi casto. A len preto ze je medialne znamy, sa ma zodpovedat celemu narodu? Ee, to sa mi nepaci, to sme kam dospeli??
Rodine to aj tak syna nevrati. A ten Rasto zitny co je tak isiel velmy rychlo. Preco? Obycajny frajer ako kazdy iny co ma drahe auto tak si trufa a ohrozuje ostatnu premavku riskantnou jazdou. Samozrejme dakedy sa stane nehoda .... clvoek za to nemoze. ale toto? Co sa v tedy odohralo v hlave rasta to sa asi nikto nedozvie mozno daka porucha na ute ktovie. vobec nebrzdil.
A podla mna sa s toho ani nedostane zomrie. A ak nie tak jednoznane ho dat na sud za ublizenie na zdravy + usmrtenie. isiel rychlo takze niet o com.
Ze sa o tom vobec diskutuje kurva, ano je to tragedia, a jej vinnik by mal byt adekvatne potrestany... NIE NEMAL BY IST NA DOZIVOTIE DO VAZENIA, ANI BY HO NEMALI POPRAVIT. Spravil chybu, jeden trest uz dostal, a ak existuje spravodlivost tak dostane aj dalsi lebo nemoze si kazdy robit co chce.. Je to jednoducho jeho smola aj ich smola ze sa to stalo, ale kurva nepicujte lebo asi vas fakt nakrmim horkou cokoladou ze vam roztrhne rit..
súhlas s @13 , @23 , @24 , môže sa to stať hocikomu z nás, koľkí s tích, čo ho odsudzujú už niekedy prekročili rýchlosť a mohlo sa stať im to isté,čo Rasťovi....
podľa mňa nie je úplna beštia, má aj nejaké city a najväčší trest bude pre neho žiť s pocitom, že zabil dieťa a ešte ho aj koľko ľudia bude odsudzovať, rozhodne to nebude mať ľahké
schizofrenik, však dobre, veď je to biznis...a? sťažnosti smeruj k nim, nie k nám, ver, že by sa ti s "láskou" venovali...gumy by som hľadala skôr v štýle, akým to podávajú a ľuďom to vyhovuje, však čo, veď sú aj noviny a časáky aj na úrovni, to je category pre ľudí, ktorí majú pohľad života pod kontrolou, kde sa zrejme radíš aj ty ...no, naozaj zbytočne sa nad tým rozrušuješ, v iných krajinách to inak nie je...ešte horšie
čo sa týka rasťa, je to mediálne známy človek, tak to bude mať ťažké teraz udržať si aj bariéru proti verejnosti...nezávidím, čo bude po prebudení...najmä tá smrť malého...či je vinný, to má na starosti sudca, a počula som dnes ráno, že je odsúdený na päť rokov!, a ešte sa to prešetruje, či mu nedajú aj viac...inak brutál tá necenzúrovaná fotka, kde mal dokaličenú ruku, ráno na hajzli som na to čumela, niežeby som sa učila na štátnice , sakra, som zvedavá, či mu ju dajú dokopy! vyzerá to fakticky brutálne!
co sa tyka tej autonehody a vstkeho okolo toho....dala by som ho sediet....a myslim ze tych 5 rokov, co mu "hrozi" je malo, preboha, ved zabil dieta....zranil jeho otca....nevravim o tom ze sam sa dochramal, ale za to si moze sam...ako ja by som nielen jemu ale kazdemu, co niekoho zabije, vlastnou vinou, dala dozivotie...a to iste si zasluzi on, ved rany v srdci ich rodicov nic nevylieci..hlavne ked jeho brat andrejko uz tiez zomrel pri hre s granatmi....ako zomreli im obe deti....ako sa musia citit?
myslím, že tým najväčším trestom bude, keď sa prebudí a prvé chvíle...uvedomenia si...poznám to prebúdzanie a keď si predstavujem, že by som bola na tom ako on, tak tie pocity by som zrovnala asi k tomu okamihu, keď som sa dozvedela, že ma opustila babka, na niečo také s nezabúda, a účinky sú zakaždým rovnaké...
taka le pardon toto s amoze stat uplne kazdemu.ja si mylsim ze jeho sveodmie mu bude dokonca zivota dostatocnym trestom a ked chudak zisti ako ho nenavidi cele slovensko ....tak je to jeho vina ale neexistuje vodic co by jazdil cely zivot iba podla predpisov, no a akurat jemu sa nezadarilo no....j eto hrozne ale mohlo sa to stat komukolvek
nikto z vas tam nebol, nikto z vas neviem co presne sa stalo, takze nemozte sudit.. al udia prosim vas, bulvar?? tomu este NIEKTO veri? ved trosku rozumu treba zapojit, nie len fantaziu... klebety nicia ludia viac ako autonehody
je to trafene ako sa to rozobera! brata mojej spoluziacky zrazil pred rokom autobus a na mieste bol mrtvy. bolo to raz v spravach a uz sa to nerozoberalo... ludia by nemali zitneho odsudzovat ako vraha u mna je vrah ten kto zabije umyselne a dobre mozno siel 180 ci kolko ale nemal umysel zabit a mohlo by sa to stat kazdemu
@66 uplne suhlasim..a taketo nehody sa stavaju kazdy den..len nie kazdy den havaruje medialne znamy clovek preto sa o tom povie len raz a koniec..a najvacsim trestom bude pre neho teraz ked sa prebudi(ak sa vobec prebudi kedze jeho stav je vazne ohrozeny) a zisti ze zabil dieta a zranil otca...a pretoze ze velky veriaci, neude mu to jedno..
66 presne tak...o inych obycajnych ludich, ktorym sa nieco podobne stalo, sa nepise, a len preto, ze sa to stalo niekomu, kto je znamy, sa to teraz vsetko takto prebera...
Poviem vám to všetkým úplne jednoducho. Denne na cestách zomierajú ľudia. Denne niekto zabije nevinného a to nie preto,že by išiel rýchlo, ale preto že je opitý. To je ten najväčší zločin. Nejdem ospravedlňovať to čo urobil Rasťo, ale príde mi to kruté, že iba o ňom sa všade píše. Prečo sa nepíše toľko o tých čo vraždia iných naschvál, pre zábavu?? O takých treba písať, to je skaza. Rasťo urobil chybu a bude za ňu pykať. Týmto je kauza uzavretá!
madafaka. nechce sa mi tieto hovadiny čítať dokonca. keby vás radšej trápili dôležitejšie veci. takéto veci sa stávajú denno denne každú hodinu, každú minútu... keby to urobil nejaký sedlák z hornej dolnej tak o tom ani nikto nevie. kua sa uvedomte. žitný je rovnaký človek ako hocikto iný. je podla mňa nechutné to všade riešiť.
Ano, je nechutne to vsade riesit, no problem je, ze Zitnemu sa zato nic nestane... A na tom vy nic nezmenite, mozete si nanho zanadavat, aky je vrah atd., on mozno vyviazne s nejakou pokutou a v pohode pojde dalej a bude sa na vas skerit z obrazovky a vy mu nemozete nic spravit... Normalneho cloveka by za toto zavreli, az by bol cierny... Ale jemu sa nic nestane... Lebo niet spravodlivosti na svete... Ani nikdy nebolo...
Ty si fakt myslis, ze pojde v pohode dalej??? Tak to ti gratulujem k takemu nazoru. Jasne, nic nemoze ospravedlnit co spravil, ale vies aky bude pre neho pocit, ked sa zobudi, ak vobec, a dozvie sa, co sposobil?? Akurat mi mama spominala, ze strykovi sa stalo nieco podobne, ibaze nie jeho vinou, male dieta mu skocilo do cesty. Dlho musel navstevovat psychologa, a ani teraz tadial nedokaze ist, aj ked to nebola jeho vina. Tak si predstav, ako bude jemu. On sa na obraz nevrati uz nikdy, to si pamataj. Sam sa stiahne nech ho ludia nevidia a odsedi si tolko, kolko mu daju, uvidis. Ved si spomen na inych znamych ludi ktori havarovali. Kde su teraz? Nikto o nich uz ani pomaly nevie, lebo sami odisli..
tak v prvom rade uprimnu sustrast rodine toho chlapceka....a zitny...nikto neviem ako to naozaj bolo...to sa uvidi az ked sa preberie...mozno ho zavru a ked nie..tak sam bude trpiet..az do smrti bude mat navedomi ze zabil niekoho..ze to bolo este len male nevinne dieta..
neprisposobil s voju jazdu okolnostiam. Niet h oco lutovat,mal sa uvedomit! Nevravim,ze som nikdy neprekrocil rychlsot ale nie na miestach,kde je nebezpecenstvo ohrozenia ludi.
Nech si ide 150 po dialnici,ale nie po ceste 2. triedy.
Pre tui rodinu je to velke nestastie. Pan moderator ,ak sa z toho dostane zdravotne,urcite bude mat ujmu do konca zivota,znicena kariera... a vazenie tak 3 roky tipujem.
5 mu nedaju, obhajca najde nejake diery v nasom debilnom pravnom systeme a odsedi si asi 1,5 roka za dobre spravanie.Je to smiesne...
Auto je ako vrazedna zbran a bohuzial stale castejsie ju pouzivaju,ciom dalej tym vacsi blbci.
že klebety ničia viac ludi ako autonehody..to čo je za blud?? sorry.... ako neviem či amputovana ruka sa vyrovna smrti dietata ale šaaak vaš nazor... ako ma byt potrestany tak bude.. ak umrie umrie..ak nie tak si to odsedi.. ano bude mat pocit viny...ale ak je na slovensku ete trošku spravodlivosti tak sa nebude určovat trest viny podla pocitu viny ... ano teba to velice mrzi dostaneš rok... to by sme kam došli???
mam uz k tejto teme len 1 otazku:naco sa o tom zakladaju viacero diskusii???ved to napiste do jednej a tam sa k tomu vyjadrite,nie vy prave toto musite riesit viacero krat,sak si pozri v tych diskusiach o tomto co je tam napisane napr.co som tam napisala aj ja je to naozaj pravda a fakt to tu uz ide dole vodou nemyslim birdz ale mam na mysli ludstvo
Rasto Zitny..hmm..v podstate sa to moze stat kazdemu, teda skoro kazdemu, ked sa tak nad tym zamyslym..a je mi strasne moc moc luto, ze sa to muselo stat prave jemu ((
Azel, normálnemu človekovi by dali trestnú sadzbu takisto 5 rokov, lebo stále by šlo o neúmyselné zabitie. Je to fakt sranda čítať, ako by v prípade Rasťa Žitného všetci ignorovali všetky právne predpisy a naparili mu najradšej 25 rokov alebo rovno doživotie. Toto je problém nášho skazeného právneho systému, v ktorom je mnoho nedostatkov.
A Rasťo sa nikdy na obrazovku nevráti. Veď zranenia boli podobné, ak nie horšie, ako mal Karásek a aha kde je dnes. Ešte stále behá po rehabilitáciách.
podla mna keby neslo o maleho chlapca nerobi sa okolo toho take halo.ano je pravda ze isiel rychlo v proti smere mozno aj telefonoval.ale mohlo sa to stat uplne kazdemu.on si je vedomi toho co urobil a on sam ma trest uz na cely zivot....
nedavno sa stala taka ista nehoda, len ten chlapec co zomrel mal 4 roky..a nie 5 ako v pripade zitneho..no bola o tom menej ako minutova sprava a na nete boli k tomu komenty, co to este davali za vinu chlapcekovi a jeho babke..
ale to je uz ine samozrejme,,lebo nejde o znamu osobnost..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Takze to zalezi na tom z ktorej strany to zoberieme.Ci zo strany rodicov alebo tym ze Zitny lezi v nemocnici a nemoze na svoju obhajobu nic povedat.
Cize ja si vyberam zlaty stred kedze pokial su o tom ze telefonoval atd. len dohady..Tak nikoho nebudem sudit.(preto neznasam skurveny nc!)
A samozrejme ze mi je luto toho maleho chlapceka.
kazdý mame nejaký osud...bohuzial s niektorými sa kruto zahráva...
no snad sa da pochopit tomu co som napisala
Nech dvihne vidly ten, kto moze na 100% povedat, ze nikdy v zivote urcite, ani len omylom nezabije cloveka.
určite sa odvtedy stali aj tri podobne nehody len na nich momentalne nie je miesto pretoze v novom case je na piatich stranach vycapeny rasto zitny
a može sa to stať každému? ano. každému kto za volantom precenuje svoje schopnosti, každému kto jazdí neuvážene k situácií, každému čo si myslí že sa mu nič nestane... tak takému sa to stane pravdepodnejšie než niekomu kto si o sebe nemyslí že je schumacher
zitny je nechutny, bulvar je nechutny a tiez je nechutne, ze sem do tejto temy napisalo 40 ludi len preto, ze nejaky clovek, ktoreho pracou je citanie z citacky, zrazil cloveka. ako keby to nebolo takmer kazdodennou realitou.
2. keby nebol medialne znamy, tak su media ticho a nic sa nedeje. Podla mna robia okolo toho strasne velke haloo, ved aj on je clovek (tymto sa ho nezastavam). Ano, spravil chybu, ze telefonoval a isiel tam, kde je max rychlost 90, 150km/h...
3. bohuzial, chlapca to rodine nevrati. A vraj u Zitneho nie je iste, ci nebude mat trvale nasledky v oblasti motoriky.
A podla mna sa s toho ani nedostane zomrie. A ak nie tak jednoznane ho dat na sud za ublizenie na zdravy + usmrtenie. isiel rychlo takze niet o com.
Boze....
podľa mňa nie je úplna beštia, má aj nejaké city a najväčší trest bude pre neho žiť s pocitom, že zabil dieťa a ešte ho aj koľko ľudia bude odsudzovať, rozhodne to nebude mať ľahké
Ako keby to ani nebol clovek ako kazdy iny.
čo sa týka rasťa, je to mediálne známy človek, tak to bude mať ťažké teraz udržať si aj bariéru proti verejnosti...nezávidím, čo bude po prebudení...najmä tá smrť malého...či je vinný, to má na starosti sudca, a počula som dnes ráno, že je odsúdený na päť rokov!, a ešte sa to prešetruje, či mu nedajú aj viac...inak brutál tá necenzúrovaná fotka, kde mal dokaličenú ruku, ráno na hajzli som na to čumela, niežeby som sa učila na štátnice , sakra, som zvedavá, či mu ju dajú dokopy! vyzerá to fakticky brutálne!
a nieje trest to co sa mu stalo?
myslim ze ked mu amputuju ruku, tak to bude dostatocny trest
Stat sa to moze kazdemu z vas.
Nech si ide 150 po dialnici,ale nie po ceste 2. triedy.
Pre tui rodinu je to velke nestastie. Pan moderator ,ak sa z toho dostane zdravotne,urcite bude mat ujmu do konca zivota,znicena kariera... a vazenie tak 3 roky tipujem.
5 mu nedaju, obhajca najde nejake diery v nasom debilnom pravnom systeme a odsedi si asi 1,5 roka za dobre spravanie.Je to smiesne...
Auto je ako vrazedna zbran a bohuzial stale castejsie ju pouzivaju,ciom dalej tym vacsi blbci.
A Rasťo sa nikdy na obrazovku nevráti. Veď zranenia boli podobné, ak nie horšie, ako mal Karásek a aha kde je dnes. Ešte stále behá po rehabilitáciách.
isiel snad rychlo,ale kde mate dokazane,ze telefonoval?vraj,vraj,vraj
urcite bude trpiet do konca zivota...
a cisto teoreticky:keby aj nesiel rychlo,ale tych 90km,a zrazil by ho,prezil by chlapcek,ked nemal prilbu na takej ceste?Myslim,ze je povinna...
je mi luto toho chlapceka,bol maly,krasny,nevinny,zivot mal pred sebou,ale nehladam chybu len v Rastovi a prajem mu skore uzdravenie
Len jedno platí: nemalo by sa to stávať, komukoľvek...
ale to je uz ine samozrejme,,lebo nejde o znamu osobnost..