Zdravím Zaujímal by ma váš názor na to : Čo si myslíte o zoznamovaní po nete, či už fb, pokec alebo tak ? A môžte pridať aj príklady čo sa vám prihodilo
Do 21. storočia mi to nepríde nič hrozné. Samozrejme treba si dávať pozor na ľudí. Všeobecne mám však aj jednu veľmi nepríjemnú situáciu, ale aj pozitívne stretnutia
Ešte tak do 20 roku života som to bral....postupne, čím som starší mi to príde divné a už by som sa tak nezoznamoval, ide o to čaro prvého zoznámenia...Kde ste sa vy dvaja spoznali? ááále zapol som facebook a dostal správu "ahoj"
Skusila som cca 5x pred vyse 10 rokmi. Neviem, ci je to tym, ze na nete neviem odhadovat ludi alebo som mala skratka smolu, ale nemala som pozitivnu skusenost. Vid aj moj prispevok vo fore Zabijak prveho dojmu
myslím že je to normálna forma zoznámenia dnes, síce je neosobná ale keď si predstavím že kopu ľudí ktorých som spoznal cez internet by som nemal možnosť stretnúť naživo tak osm za to rád ... @12
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale tutok z birdzu mam frajka a je najlepsi na svete. ^^
vďaka internetu a teda konkrétne birdzu som spoznala veľa super ľudí