Caute vsetci chcel by som sa spytat ake mate skusenosti s raziou v baroch ak nemam 18 a mam vypité čo sa može stať či sa da nejako tomu predisť.. proste hocijake skusenosti tipy a pod ...
Poprosim blbe komentare typu ze nemam pit ked nemam 18
verim ti ze si sa zabavil ja sa viem tiez bavit bez alkoholu a nepijem tolko ze by som teraz odpadaval ... vypijem si len trocha do nalady a zabavim sa viac ..
No myslím, že si zapíšu tvoje údaje a upovedomia rodičov, či školu, ktorú navštevuješ. Keď už chceš piť tak nepi v baroch v piatky, alebo sa opi niekde na byte a máš pokoj
ja som si vzdy zistil kde v ktorom podniku bude razia a nemal som nikdy problem alebo jednoduchsie ako sa to robieva.... idete von partia, pijete pri rieke alebo v parku alebo niekde kde nechodi vela ludi a do podniku nepojdete a problem vyrieseny.
tiež by som ti odporučil nepiť, ale podelím sa aspoň so skúsenosťou, dneska nemám chuť byť zlý..
-u nás keď majú raziu mestský a chytia ťa prvý raz, upozornia ťa, prinajhoršom zoberú na stanicu, kde ťa chvíľu postrašia a pustia ťa domov - samozrejme si ťa poznačia. kým neboli nové občianske, tak ti prehli občiansky - keď ťa chytili druhý raz, mali už potom jasno.
-keď prídu na raziu štátny z BB, tak tí to riešia veľmi jednoducho - zmastia ťa tak, že sa v meste neukážeš minimálne pekných pár dní.
-aj tak sa pridávam k tým, čo vravia - nepi, alebo pi v byte/dome/prírode. nebudem sa hrať na svätého a tvrdiť, že som nepil pred 18kou, ale treba si stanoviť mieru a samozrejme nechalastať každý deň...
@tomias kamarat nafukal ked mal 17, prisiel mu sice papier aj domov aj do skoly, ale nikto rodicom nevzal pridavky, nemal ziadne pokarhanie, dokonca ho ani policajti neodviezli domov... nezovseobecnovala by som to uplne....
a vyhnut sa tomu neda, ak raz sedis v krcme, nemas 18, pijes a pride tam razia tak mas proste smolu.
No,mna už chytili. Ale nie v klube ale vonku na okraji sídliska,pili sme tam a modrým bolo povedané že tam fetujeme tak tam nabehli a chytili ma.
Dal som okolo 0,4 promile,čiže nič moc.Spísali sme zápisnicu a normálne som išiel domov.Boli v pohode,neboli arogantný a podobne Jeden kamarat utiekol a ani to neriešili.Za mesiac mi príšiel papier na súdne konanie ale tatko to vybavil... Jeden kamarát nafúkal počas razie a tam sa zápisnica nespisuje čiže ju musel spisat na mestkom úrade.Čo sa následkov tíka, o ničom vážnom som nepočul a to nafúkala polka gympla,niektorý aj viackrát. Naj trest bol asi pokarhanie primátorom mesta.Rodičia ti dajú proste tvrdší trest ako mesto.
Najhoršie na tom je to že ludia čo nafúkaju a vývajú mimo mesta,tak im ten papier nepríde !! ! ! ! Dedinčania majú proste výhody alebo je administratívna lenivost. Nepoznám ani jedného človeka pod 18 čo nafúkal a býva mimo mesta a prišlo by mu to.
Na niektorých diskotékach sa dá aj schovat,len sa dobre poobzeraj,za sedačky pod stol a podobne za pokus to stojí ale ak príde original že razia tak ti WC nepomože lebo chodia aj tam. je rozdiel ked sa iba 3 zelený prechádzajú po klube a ked nabehnú kukláči,vipnú hodbu a vyženú polku ludí von. PEACE (ospravedlnujem sa za chyby)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tak potom inej pomoci ti nie je, bud nebudeš piť alebo nechod do baru, inak sa tomu predist neda.
A ešte mi podedz co mas z toho, ze piješ? pre zabavu,.......?
nikdy som nebol opity a zabavil som sa.
2. Ked sa usadis chod na WC a pootvor okno aby si sa potom nezdrziaval
3. UTIKEJ FORESTE, UTIKEJ!
dobra rada beriem si ju k srdcu dakujem
inak rada nad zlato..nepi..
a chces vediet nasledky? ak dojde razia a mas vjebano a nemas 18..
- cop si zapise vsetky udaje a tie sa posielaju na socialku,zoberu tvojim fotrovcom pridavky..
-dalej sa to posle na skolu kde chodis a budes mat minimalne pokarhanie riaditelom..
-policajti ta zoberu domov a doma dostanes zjeb a na picu bo to hanba ked ta dosikuju policajti..
- bar dostane pokutu,rataj s tym,ze tam budes mat zakaz vstupu..
- od barmana alebo inych ludi dostanes na picu..
dik moc ale na nasledky som sa nepytal to viem ..
-u nás keď majú raziu mestský a chytia ťa prvý raz, upozornia ťa, prinajhoršom zoberú na stanicu, kde ťa chvíľu postrašia a pustia ťa domov - samozrejme si ťa poznačia. kým neboli nové občianske, tak ti prehli občiansky - keď ťa chytili druhý raz, mali už potom jasno.
-keď prídu na raziu štátny z BB, tak tí to riešia veľmi jednoducho - zmastia ťa tak, že sa v meste neukážeš minimálne pekných pár dní.
-aj tak sa pridávam k tým, čo vravia - nepi, alebo pi v byte/dome/prírode. nebudem sa hrať na svätého a tvrdiť, že som nepil pred 18kou, ale treba si stanoviť mieru a samozrejme nechalastať každý deň...
a vyhnut sa tomu neda, ak raz sedis v krcme, nemas 18, pijes a pride tam razia tak mas proste smolu.
Dal som okolo 0,4 promile,čiže nič moc.Spísali sme zápisnicu a normálne som išiel domov.Boli v pohode,neboli arogantný a podobne Jeden kamarat utiekol a ani to neriešili.Za mesiac mi príšiel papier na súdne konanie ale tatko to vybavil... Jeden kamarát nafúkal počas razie a tam sa zápisnica nespisuje čiže ju musel spisat na mestkom úrade.Čo sa následkov tíka, o ničom vážnom som nepočul a to nafúkala polka gympla,niektorý aj viackrát. Naj trest bol asi pokarhanie primátorom mesta.Rodičia ti dajú proste tvrdší trest ako mesto.
Najhoršie na tom je to že ludia čo nafúkaju a vývajú mimo mesta,tak im ten papier nepríde !! ! ! ! Dedinčania majú proste výhody alebo je administratívna lenivost. Nepoznám ani jedného človeka pod 18 čo nafúkal a býva mimo mesta a prišlo by mu to.
Na niektorých diskotékach sa dá aj schovat,len sa dobre poobzeraj,za sedačky pod stol a podobne za pokus to stojí ale ak príde original že razia tak ti WC nepomože lebo chodia aj tam. je rozdiel ked sa iba 3 zelený prechádzajú po klube a ked nabehnú kukláči,vipnú hodbu a vyženú polku ludí von. PEACE (ospravedlnujem sa za chyby)