Mám teraz aj konkrétny príklad Akurát mi do krčmy prišiel taký jeden ujo čo robí na VPP a je už zjavne podnapitý . Pýtala som sa ho kedy mi zaplatí cigarety čo som mu napísala ráno ( na dedine sa proste písať musí ) a on že čo zas jebem .Také nervy do mňa vošli .Tak som mu pekne povedala ,že ku mne sa bude chovať slušne inak ho vyhodim . Ale nezvykne mi nadavat nikto iny okrem ozranov
v realnom zivote mi nikto nenadava, to len na nete maju ludia take chute a dostatok odvahy. v skutocnosti sa hanbia co len otvorit usta a prihovorit sa.
mne nadávala tak naozaj hzatiaľ len jedna osoba tu na birdzi a odpísala som jej takýto smajlík a milá moja máš pravdu
a stavím sa, že to ju naštvalo viac ako keby som jej začala nadávať tiež
nehovorím že ja som svätý obrázok, aj ja nadávam ale to už musí byť nasratie toho najvyššieho stupňa ja sa z ľudmi ktorý by mi nejak špatnô nadávali ani nestretávam...možno pár je takých ale to sú tiež taký ako ja, iba keď sú nasratý a všeobecne o nadávkach si myslím že kto to vypustí z úst len tak z frajeriny je u mňa úplny bordel, spodina...no kto to robí právom, lebo niekedy sa nedá ovládnuť tak je to v pohode...každý má svoje chvílky kedy nenavidí celý svet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a nenadávaj!
a stavím sa, že to ju naštvalo viac ako keby som jej začala nadávať tiež