Minule som oprášila film Trainspotting, a tak ma napadla otázka, či dnes existujú ešte takí hudobníci (a rebeli) ako Iggy Pop, David Bowie, Lou Reed, Jim Morrison neskôr chalani zo Sex pistols, Ramones...viem, že niektorí z tejto generácie ešte žijú a zle
@dadushiq jasne presne si to definovala , hold oni mali prečo rebelovat a teraz je mensi dovod uz ,, preto to tak vidis .. ale je mozne ze stare to neprekona a mi Subways napadli , ze rokeeec
@dadushiq hovoríš, že Green Day ti prídu komerční, ale presne aj všetci tí, ktorých si tu vymenovala, sú, resp. boli takisto komerční, takže? kde je problém?
existuje kopa dobrych punkovych kapel ale je fakt ze nejaku novu dobru nepoznam,z takych skoro neznamych mam velmi rad Guitar gangsters ti hraju uz nejakych 25 rokov,sem tam hraju aj u nas
Myslím, že hudobníci ako Iggy Pop a Ramones dnes nie sú a ani nepredpokladám, že by sa mali objaviť. V ich dobe to boli Páni hudobníci (čo im aj ostalo), ktorí prišli s niečím novým a dalo sa to nazvať skutočnou hudbou. Dnešné kapely vychádzajú hlavne z nich, možno preto sa o nich nevie "dlhšie ako týždeň", lebo neprišli s ničím novým. Osobne si myslím, že o Linkin Parku vie veľa ľudí, aj keď posledný album nebol nič moc, no určite by sa dopracovali so skupiny "vie sa o nich aspoň dva týždne".
A komerčný Green day? Budem zaujatá keďže na album American Idiot nedám dopustiť. V poslednej dobe mi príde, že všetci považujú každú úspešnú kapelu sa komerčnú, no budiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale tak, ja som zabŕdla do tak nestrednoprúdových žánrov, že tam to také pokazené ešte stále nie je
ale vies ty vobec, co znamena indie?
zjavne nie, ze sa vobec pytam
A komerčný Green day? Budem zaujatá keďže na album American Idiot nedám dopustiť. V poslednej dobe mi príde, že všetci považujú každú úspešnú kapelu sa komerčnú, no budiš.