Ahojte, má niekto skúsenosti s týmto jobom?
O pár dní mám ísť na pohovor a trošku stresujem ši to zvládnme, v podstate to je ešte len pohovor ale tak, ak máte nejaké skúsenosti rada sa poučím.
ono velmi zalezi od toho, aky je to hotel ja som nerobila v nejakom hoteli, skor v takej ubytovnicke ved nauc sa zakladne frazy, ktore tam budes potrebovat, ostatok sa dohovoris rukami nohami
@viviensmile Mal som len kamarátku ktorá to robila.
A áno, tá angličtina hovorila že je celkom dôležitá, lebo už nieje žiadnou vedou, keď zahraniční hostia prídu na Slovensko.
Práca to vraj bola celkom fajn, len ku koncu sa jej zhnusili nočné. A potom odišla.
môžu chcieť niečo takéto.:
Check in, check out v rezervačnom systéme OPERA a zodpovedanie za plynulý chod recepcie
Práca s hotovosťou a platobným terminálom
Vítanie a komunikácia s hosťom
Poskytovanie informácií hosťom a vybavovanie požiadaviek
Anglický jazyk - aktívne alebo Nemecký jazyk +prax.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A áno, tá angličtina hovorila že je celkom dôležitá, lebo už nieje žiadnou vedou, keď zahraniční hostia prídu na Slovensko.
Práca to vraj bola celkom fajn, len ku koncu sa jej zhnusili nočné. A potom odišla.
mozno dostanes test z angliny, ked tak.
Check in, check out v rezervačnom systéme OPERA a zodpovedanie za plynulý chod recepcie
Práca s hotovosťou a platobným terminálom
Vítanie a komunikácia s hosťom
Poskytovanie informácií hosťom a vybavovanie požiadaviek
Anglický jazyk - aktívne alebo Nemecký jazyk +prax.