ja ti s tym nepomozem bo sam to nevim a rad by som to tez vedel...nechapem proste nekedy sa ludia uplne ze najdu a poznam aj thake ze od 15 spolu chodia a teraz su manzelia a maju asi oklo 50 ..uplne obdivujem...
Dnes tu teda padaju perly. K tomuto sa netreba dlhosiahlo vyjadrovat, v Panta Rhei je tejto teme venovane snad cele oddelenie. Ak sa to niekomu podari zhrnut do viet, nech mi posle TS, rad si to precitam
jednoducho....pretoze niektorym to klape a su v big love...a ty druhy....si len mysleli ze su v big love...a potom ked prisli na to, ze to nie je pravda.....tak to ukoncili
Aký je ten recept? Ja usudzujem, že také niečo neexistuje. Každý vzťah je jedinečný a nikto ti nemôže poradiť ako nato a čo robiť aby to vydržalo. Škoda, niekedy by sa to hodilo keby také niečo vieme, možno by sme nerobili toľko omylom a chýb.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
dwe rozdielne weci
nemoderujes nahodou Srdcove Zalezitosti?
bud je to laska alebo nie
ale velmi dolezita je tolerancia, prisposobivost...
boze co citavam tvoje prispevky.. ako ti mohli rodicia dovolit vobec internet?!?!
Ehm
Google is your friend
A k veci, podla mna recept neexistuje, proste niektore vztahy su tie prave a niekotre nie.
taky recept nevymyslis, to je zivot... ale dost divna otazka, inac...
Laska je tak 3 roky,potom je to bud zo zotrvacnosti alebo z rozumu...
podla mna to je v porozumeni, komunikacii, kompromisoch, ktore ste schopni urobit. ludia si musia sadnut podla mna. ale univerzalny recept neexistuje