poznate nejaky primitivny recept na kolac(alebo nejaku mini tortu),ktory dobre vyzera a chuti??,(nemusi to byt nejaky rychly recept lebo casu mam dost) ...ja len ze mama ma narodky a chcem jej nieco pekné upiect....ja som nasla nieco taketo ale je to
nikde neviem najst ten recept, kedze neviem ako sa to vola, ale v podstate das vanilkovy puding na piskotove cesto, prikryjes bebe keksami a polejes cokoladou, a je to lahoda ale nenormalna
ak mas zaujem tak pisni, napisem ti cely recept, zbytocne sa tu nebudem trapit popredu ak to nik nebude chciet
400g muka,250gcukru,1 vajce,vanilka,kakao,1 maslo 500g... suche listy alebo samce vyvarime v masle na miernom ohni cca. 20min, potom to zmiesame z mukov,cukrom.vajcom.vanilkou a kakaom dame na pekac a nechame 20 az 30 min piect v rure na 250 stupnoch. dobru chut
ja som si jeden sama vytvorila ale uz si ho moc nepamatam....kupis si korpus a marhule v konzerve,vyslahas kyslu smotanu s cukrom alebo tak nejak,korpus napustis rumom nó a ozdobis to marhulami a das nachvilu do mraznicky alebo chladnicky..je to mrte dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
takych je viac, bud kreativna a hod si nejake pojmy do googla
ale tak este tutok stranka: » receptar.zena.atlas.sk/sladkosti-a-dez...
» www.akosatorobi.sk/video/1104/rych...
nikde neviem najst ten recept, kedze neviem ako sa to vola, ale v podstate das vanilkovy puding na piskotove cesto, prikryjes bebe keksami a polejes cokoladou, a je to lahoda ale nenormalna
ak mas zaujem tak pisni, napisem ti cely recept, zbytocne sa tu nebudem trapit popredu ak to nik nebude chciet