Čawes ľudia potrebovala by som od vás malú pomoc;idem si dať vlasy na červeno a od vás by som rada chcela vedieť, aký si mám dať k tomu melír, resp. pár pramienkov rozmýšľala som nad modrou, fialovou, mentol alebo morská modrá FB: Dominika Libičová
nehnevaj sa, ale modrá ani zelená sa teda fakt ku červenej nehodia do vlasov ani minimálne.... mala som to do dokopy s ružovou, fialovou, oranžovou, rôznymi inými miešanými červenými až do borda, potom dokonca aj s blond, žltou a skoro bielou... ale modrá prosím fakt nie, to by som sa asi rozplakala keby vidím tak krásnu farbu tak dok**venú :/
mimochodom ešte kým do toho pôjdeš, tak rátaj s tým, že s červenými vlasmi ťa čaká dosť veľa odveci trápnych poznámok a komentárov od nášho opačného pohlavia niekedy to vie byť maximálne nechutné, tak len aby si s tým rátala prípadne a potom sa nečudovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov