Velmi mozno... Keby za mnou niekto prisiel s tou ponukou, ze mi zaplatia atd. proste len skoc, zvazoval by som to, no neviem povedat jednoznacne ano ci nie
ono sa síce vraví, že redbull dáva krídla ale tento padal dole ako kabela šrotu .. tak či tak má gule dosť som mu držal palce a ja neviem no som síce za každú srandu ale toto by bolo asi na mňa veľa
Urcite by som isiel.. Tomu Felixovi riadne zavidim.
Akurat tych X hodin stupania - sedenia na mieste v priestore 2x2 metre (ak nie menej..) by ma asi drblo.. Zobral by som si daky dobry casopis, knihu alebo PSP, alebo nieco take..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Asi nie. Ale išiel by som do toho, že tam môžem ostať v tom balóne a potom pristať,
ani za svet
ani za nič!
pri tomto skoku "ide clovek na istotu"... je 100% jasne ze ak sa nieco posere, tak sa nebude trapit v nemocnici..
Akurat tych X hodin stupania - sedenia na mieste v priestore 2x2 metre (ak nie menej..) by ma asi drblo.. Zobral by som si daky dobry casopis, knihu alebo PSP, alebo nieco take..