Serus Chcela som sa spýtať, je pravda, že si nemôžu červeno vlásky namočiť vlasy v bazéne? Chcem ísť totiž na červeno,ale nejak sa začínam báť že sa to rýchlo vymýva.
Dikičko za odpovede
jasné že si môžu ak chcú neviem prečo sa to vraví práve o červených, moja modrá sa vymývala 10x rýchlejšie ako kedysi červená.
Ale odporúčam odvyknúť si od umývania hlavy denne, ak to robíš, ja som dokonca prešla na raz týždenne
ved kazda sa farba sa vymyva po kazdom umyti ci? ked som si umyvala vlasy, tak mi vzdy dokonca aj melir tiekol prudom a ked si predstavim, tak je to v podstate to iste ako ist s takymi vlasmi do bazena, tak asi cakaj za sebou farebny prud
každá farba sa vymýva ale povedala by som že na červenej to vidno najvýraznejšie a potom to nevyzerá práve najlepšie. o odrastoch už ani nehovorím. aj ja som mala červené vlasy, cca pol roka, potom ma to neustále farbenie prestalo baviť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
P.S každý deň sa pravidelne kúpem
Ale odporúčam odvyknúť si od umývania hlavy denne, ak to robíš, ja som dokonca prešla na raz týždenne
@amikadze hlavu si umývam tak 4x do týždňa mám strašne rýchlo mastiace sa vlasy to bude hardcore.