Ahojte, potrebovala by som poradiť. Som lektorka Jogy a cvičím 5 6 hodín denne. No začínam byť stále unavená, svaly bolia a tak. Chcela by som sa opýtať poznáte niaky prípravok, ktorý by mi pomohol zotavovať svaly rýchlejšie? Protein, je už neúčinný.
omg , ano, boli ma nieco tak hybaj sa nastopat liekmi, pripravkami, hocicim... co takto obmedzit cvicenie ? svaly zregeneruje len oddych, takto si na najlepsej ceste do skoreho invalidneho dochodku. darmo sa budes pchat hocicim, len oddialis nevyhnutne, bud ti telo zlyha alebo ho prestanes takto choro pretazovat. jedine co pomaha je oddych a spanok,
Spánok 6 až 8 hodín denne najlepší prípravok... Navyše cvičiť 5-6 hodín denne je príliš veľa. To nerobia ani profi športovci lebo pochybujem že by stíhali regenerovať ...
Na vsetko pripravky nepomozu. To cvicenie treba obmedzit v prvom rade lebo budu urazy. Pomoct ti moze glutamin (trochu) ale pre svalovu regeneraciu hlavne bielkoviny ako take. Ked vravis ze nepomahaju tak odporucam radu c. 1- obmedzit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov