Počúvam to dosť často, zo sk/cz mám rád Polemic, Smola a Hrušky, Fast Food Orchestra, Tleskáč.... nemám moc rád sk/cz reggae, a vlastne ani moc takých pesničiek nepoznám... zo zahraničných je to samozrejme Bob Marley, Ziggy Marley, Wayne Wade, UB40, Dub Inc., Cocoa Tea, Ska-P a tak dále
Reggae aj Ska sa mi páčia, ale nepočúvam ich nejako moc často, ani veľa interpretov nepoznám. Ale tak najviac... Bob a Ziggy Marley, Wayne Wade no a potom Polemic, Ska-pra šupina a Ska-P.
reggae ani nie, možno trochu skinhead reggae....ska viac, ale sk/cz nie možno tak Ska2tonics a 2v1. a obľúbené kapely, čo ja viem, ja som skôr na konkrétne piesne, ako kapely, ale tak povedzme, že Madness, Bad Manners, The Busters alebo The Specials. a nechápem, čo všetci vidia na Cannabise od Ska-P
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Taktiež z reggae, je to taká pohodvá hudba nato musím mať fakt náladu aby som to zapla.
to mi len tak rýchlo teraz napadlo :o)
a inak aj Bob MArley je super...
A Manu Chao- Me gustas
» www.youtube.com/watch#!v=J_N1qQ...
» www.youtube.com/watch#!v=lRYpFp...
atď, atď
ale mne sa od nich oveľa viac páči
ďalšie fajnoty
alebo toto
alebó:
a zabite ma, ale ja mám fakt rada aj smolu a hrušky
hlavne nazivo su super