Regionálna geografia, rozvoj regiónov a európska integrácia
Ahojte chcel by som sa opýtať nevie niekto , kde nájdem veci ako podmienky prijatia , predmety čo sa študujú a tak ? Proste bežné veci ktoré zaujímajú bežného študenta ohľadom výšky. Alebo je tu niekto kto študoval ten odbor a vie mi povedať ? Ďakujem
Lebo už som bezradný pretože na internete neviem žiadne info veľmi nájsť. Na Komenského univerzite na ich stránke tam je všetko možné len nie to čo potrebujem vedieť .
To je pekné lenže tam sú popísané dalšie zbytočnosti . Nikde nie je nič ohľadom podmienok prijatia . Aj tie predmety sú tam vypísané ale čo som si našiel neštuduje sa len tak 70 % z nich ale neviem ktoré presne to sú .
Ja som to všetko prešiel. Nič tam nie je písané ohľadom príjmacieho konania. To čo tam je je jeden word dokument ktorý je úplne neprehladný ale všetko čo sa tam píše je len to že študent nesmie mať na vysvedčení horšiu známku ako 2 z predmetu geografia. Je tam napísané že na sledovanom vysvedčení. A ktoré je akože sledované vysvedčenie ? Neviem o tom že by to bolo dané ministerstvom ktoré vysvedčenia sa berú na vysokú školu , ale každá škola si to určuje sama . A nikde na ich stránke som nenašiel ktoré vysvedčenia požadujú .
Co sa tyka prijimania...spravia priemer znamok a pokial si v lepsej polovici a zaroven nemal z geo horsie ako 2 tak si prijaty bez prijimacok, ostatni robia prijimacky. Za posledne 4 roky vraj ale zobrali bez prijimacok vsetkych a bude to tak aj teraz (prihlasilo sa menej ludi nez mozu zobrat).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.regionalnageografia.sk/index.php?p=556...
» fns.uniba.sk/studium/uchadza...
mas tam dve zalozky nalavo naboku: prijimacie konanie a bakalarske studium - to si preklikaj
ej, ja som dnes ale dobra a uzitocna.