dnes sa my po prvý krát v živote dostal do ruky originál Windows , je k tomu dokonca aj tá nálepka so sériovym číslom a teraz k problému.. stále my v pc vyskakuje bublina že ten win treba registrovať alebo niečo také.. tak tam to číslo napíšem, lenž
my máme originál WINDOWS. Klikni na tú bublinu a tam máš napísané telefónne čísla. Jedna je linka platená a druhá zadara. Tak asi jasné na ktorú budeš volať . Prvú kolónku máš už vyplnenú.Potom musíš zavolať na jedno z tých čísel. Nadiktuješ im to čo tam máš už napísané a oni ti potom späť nadiktujú číslo ktoré napíšeš do nevyplnenej kolónky. A trvá to pár minút. Ale môže sa stať že budeš musieť to svoje už vyplnené číslo prepísať ale vtedy ti na telefóne povedia čo máš robiť
ja som tiež volal a zodvihla mi veľmi príjemná slečna XD...a tak sme pokecali a napokon sme zistili, že pri inštalácii windowsu sa mi aj sám registroval, takže som volal zbytočne .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
tým viac hriechov cesty ťa zvedie,
čím dlhšie v seba človek verí,
tým istejšie stisne kľuku dverí.
Ak ti niečo nefunguje, nevyznáš sa v tom, prípadne iný dôvod zavolaj do Microsoftu a oni ti už pomôžu.
vela zdaru pri aktivacii
to asi väčšine z nás...
a regni si to cez net to je najlepsie