žiedna ale videl som na RTL Klub.... jednu fakt akože reklamu ktora ma pobavila na pivo Borsodi fakt to treba videt Lol to som ju videl dnes som pozeral a čakal na správay že čo budu ukazovať a hovoriť nato čo sa dialo v komárne a zrazu šla tá reklama
jedna čo som videla na MTV kde taká kostra vypije Nestea a zmení sa na snehuliaka a potom príde policajt so zatykačom na smrtku ale nájde len snehuliaka
hajneken a nejaka slovenska na nejaku poistovnu kde ide typek v aute, na ceste stoji pes a potom vystupi a spadne na neho morska panna z toho nemozem uplne odveci
mne poslal frajer raz mailom take videjko kde maly chalan je smutny, nema s kym hrat futbal , tak spravi doma fotrovcom prijemnu atmosferu, navari veceru atd. a o 9 mesiacov sa mu narodi bracek....pride k nemu, da mu tam male kopacky a pozrie sa nanho takym hrdym pohladom...ak sa bude dat tak to najdem ale neviem to sem dat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
nechcelo sa mi hľadať tú dlhšiu verziu