Ahojte, kamarátka má taký problém, že má ntb lenovo ani nie rok, kupovala ho z alzy a pravdepodobne sa jej zlomil pravý pánt a obrazovku drží asi už len silou vôle, tak ho chce ísť reklamovať, no má tam nelegálny win a nieje si istá či im to tak môže dať.
Čo vám ja viem ja som takto dával reklamovať ntb a vkludé nikto nebude pozerať nato či je windows legálny ja teraz tiež fičím nelegálne aj ked mám nálepku s cd key od windows nacapenú od spodku
Ja som si tiež dávala opravovať pánty, síce mám win legálny ale nespoliehala by som sa na to, že jej ho nezapnú - mne naposledy zrušili heslo, aby sa dostali do PC
tak ešte ho môže dať opraviť nejakej "neoficialnej" osobe.alebo nech si tam stiahne linux alebo iný OS zadarmo, nech si zálohuje svoje udaje a nelegalny win vymaže. potom čo jej to opravia ho zase nainštaluje.
@Oday Naformátuj celý HDD alebo aspoň tú particiu, kde je ten nelegálny WIN. Môžeš im ho dať do opravy aj bez OS, eventuálne tam hoď nejakú distribúciu linuxu (ideálne Ubuntu)
A keď sme už pri tom, prečo máš nelegalny Windows? Či si ho kúpila bez OS?
@hoperpohroma Dá sa to zistiť pomocou product key .. Ak sa im nezhoduje s databázou + nemáš na spodku COA štítok, tak je to jasné ... Ale väčšinou to neoverujú..
Ak si ho kupila s predinstalovanym win tak to moze byt dovod na neuznanie reklamacie, nakolko bol vykonany neodborny zasah (aspon z pohladu servisu ). Aj ked to s pantami nema nic spolocne.
Ak bol kupovany bez OS tak nevidim dovod preco by im to malo vadit maximalne sa zasmeju, ze dalsi z radov vyznavacov warez
Mne raz v alze dokonca pozicali nelegalnu win7
Takze don't worry nech riesia panty a nie windows
S tým že to tam dáš s nelegálnym windowsom by nemusel byť problém, kamarát mal problémy pri inštalácii lebo výrobcovia tých dosiek už nevedia aké horšie biosy do ntb dať tak šiel na pobočku doniesol im napálené CD s windowsom a oni nič... len mu povedali čo ako a nainštalovali ...takže v tom by problém nebol ale neviem či vylomenie pántu na obrazovke nie je mechanické poškodenie či ti to reklamujú / opravia ale v alze možno aj hej Veľa šťastia
Vam to dobre jebe... Sak tam dam notebook a nech opravuju, o windows sa nemaju co starat, nie su zamestnanci mrkvosoftu. Setky notebooky co som reklamoval mali asi 4 tony nelegalne SW a nikdy nic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Proste smola nemal byť nelegálny...
ale silu vole si zabila
ale ak je paranoidna, nech si tam pred opravou da linux za to si mozu akurat tak piskat
A keď sme už pri tom, prečo máš nelegalny Windows? Či si ho kúpila bez OS?
@hoperpohroma Dá sa to zistiť pomocou product key .. Ak sa im nezhoduje s databázou + nemáš na spodku COA štítok, tak je to jasné ... Ale väčšinou to neoverujú..
Ak bol kupovany bez OS tak nevidim dovod preco by im to malo vadit maximalne sa zasmeju, ze dalsi z radov vyznavacov warez
Mne raz v alze dokonca pozicali nelegalnu win7
Takze don't worry nech riesia panty a nie windows
formatovat harddisk a je to