Asi pred mesiacom a pol som si v uz spominanom obchode kupila pekne cizmicky stali cca 20ecok...Asi dva tyzdne som z nich bola uplne napichana, super sa nosili az pokial nezacali dazde...A uz bolo..Kym som prisla domov zo skoly som mala mokre cele nohy..D
v tvojom veku by som isla do obchodu s mamou alebo niekym starsim, do koho by si ta pinda predavacka nedovolovala. nenavidim zle preavacky, hanba im , fuj !
Teda podľa zákona museli, len keď zbadali pred sebou dieťa (ktoré si myslí, že nie je dieťa; ale to si myslí skoro každé dieťa), tak ho zastrašili a oblbli a teraz sa tešia z malého profitu.
Tak to potom porušujú zákon, ktorý sa mi nechce hľadať, ale na » www.pravaspotrebitela.sk/index.php?page=... je napísané, že: "Za vybavenie reklamácie sa považuje odovzdanie výrobku po oprave, výmene alebo zamietnutí reklamácie, príp. vrátenie peňazí pri odstúpení od zmluvy."
Možnosť výberu iného tovaru v hodnote reklamovaného tovaru rozhodne nie je uspokojeniahodné. A rozhodne je to neférové.
Mala si tam ist a mamou alebo ocom, urcite by si na teba tak nedovolovali
Ja som si v Newyorkeri raz kupil tricko na ktorom som neskor nasiel dieru, tak som tam prisiel a oni mi vratili peniaze (aj ked zo zaciatku chceli aby som si vybral nieco ine namiesto toto)
pravudpovediac, co by si chcela od NewYorkeru? ziadna svetoborna kvalita to nie je. takisto Deichmann. ta predavacka by ma nastvala ale vo vacsine obchodov ti nevratia peniaze ale daju vybrat nieco ako nahradu.
fuuha tak to je kruté to sa ti može stať fakt len na Slovensku... to je obrovská hanba tá naša mentalita v obchodoch ti vidno jasne Ale ináč nedávno som bol takto reklamovať s priateľkou čižmy ktoré sa jej tiež záhadne rozpadli po týždni ale to bolo v GATE a predavačky milé ešte sa začali smiať že to je dneš už ďaľšia ktorej sa rovnaké rozpadli a tam zas bezproblémov vrátili peniaze
ale ešte jedna vec ma napadla pokiaľ neboli určené do dažďa tak mali právo ti to neuznať... Ale zas očividne bol problém inde, takéto veci by ajtak hocikde uznali..
A ešte k Deichmannu sa vyjadrím mám od nich tenisky asi 2roky nosím ich do najväčších bordelov a najhoršieho počasia aby som si nezničil ostatné a majú sakra výdrž Keď to porovnam s 5x tak drahými teniskami, ktoré mi vydržali necelý rok..
@Tufinka20 SOIku na takych bastardov. Nabuduce to urcite ries takto, nedaj sa odradit. A mozes to poslat nezavislemu znalcovi na posudenie. Ak ti ten da za pravdu, obchodnik reklamaciu MUSI prijat a navyse je POVINNY preplatit aj ten posudok.
@Tufinka20 ja som si tam raz kupil opasok za asi 8 € a sa mi rozletel..siel som tam..predavacka zavolala veducu ci koho, a mi povedala nech si vyberiem tovar v tej hodnote opasku..ja som sa spytal ze ci mi mozu vratit peniaze..zase mi povedalal nech si vyberiem tovar v tej hodnote a ja osm sa opat spytal ci mi vratia peniaze..s nechutou mi tie peniaze nakoniec vratili
coo , to jak si moze nieco take dovolit ti povedat ?! by som ju zabil na mieste keby mi to povie a nadruhy den by tam mali inspekciu , strasne co si ti obchodnici dovoluju
s New Yorkerom nemám žiadne dobré skúsenosti, na jednej strane sa tvária, aké to tam je lacné, no keď pohľadáš po iných obchodoch (nemyslím rovno Nike a Adidas), vždy sa dá nájsť niečo v podobnej cenovej hladine, navyše sa vyhneš takýmto odrbom a často aj nekvalite (aj keď aj tenisky z Nike sa ti môžu pokaziť za mesiac).
s reklamáciami mám najhoršie skúsenosti v House, kde mi odmietli reklamovať kabelku pre frajerku, ktorá sa vyšúchala za dva dni s tým, že ju nesprávne nosila ... čo je pre mňa jasný znak, že v tom obchode si už nikdy v živote nič nekúpim
@mernose ja naopak mam ten obchod celkom rad..mozem hladat po celom meste jedno tricko co mi padne a nenajdem..a pridem do NY a je ich tam 50...a za dobre ceny. no co znici sa, tak kupim nove
Inak je vrchol aky odpad sa da niekedy v obchode kupit. Je jedno kolko to stoji, ale topanky, ktore nevydrzia ani jednu sezonu? To je uz odpad. Obrubnik do vykladu, takemu obchodnikovi! Zrusit im ten bordel.
suhlasim s komentom @24@ayreen nikdy by som si nekupila topanky inde ako v topankovom obchode, pokial si nechcem kupit len dake smejdy lacne a ratam s tym ze sa mi rozpadnu a beriem ich len ako medzilevel kym si nekupim daco co sa mi bude pacit
new yorker je shit Ja nechapem preco tam ludia kupuju veci LEbo su lacne? Super to chodte radsej na mileticku. Imidzova predajna plna lacnych a nekvalitnych handier.
Odkedy NY predáva topánky? som tam videl max šľapky. Mne osobne ten obchod vyhovuje niektoré veci síce majú také drahé že (napríklad spodné prádlo) ale take tričká mi odtiaľ vydržia pekne dlho niektoré mám už cez 3 roky.
Ja mám viac rokov a tie akože značky čo predáva New Yorker boli tak pred ôsmimi rokmi na trhu u Vietnancov, som si kúpila na trhu mikinu Fishbone a určite nestála 30€, ako stojí bežne v tom obchode. Takže chcem len povedať, že tam predávajú veci takej kvality ako na trhu, len si za ne pýtajú viac peňazí a predávajú ich v butikoch
Takže sa nečuduj a nabudúce si kúp radšej niečo lacnejšie u číňana alebo si našetri na drahšiu vec v obchode, kde majú aspon trochu kvalitné veci
ale podľa mňa ani v deichmanne nie sú najkvalitnejšie topánky.. teda.. ja som mala ztade botasky a čižmy.. na botaskách sa mi za dva mesiace urobila diera odspodu a čižmy tiež dáko dlho nevydržali.. a tiež si nemyslím že to bude v tom že by som nevedela chodiť kedže DC-čka mi držia už skoro rok
@sasi2680 Asi máš pravdu, ja skúsenosť nemám, ale je otázne, že či sa vlastne niekde dajú kúpiť kvalitné čižmy. Botasky určite vo veľa obchodoch,ale s čižmami je problém.
Aj v televízii už bolo veľa prípadov, že si niekto kúpil čižmy za 100 až 200€ a pri prvom menšom daždi sa odlepila podrážka, čižmy pustili farbu a podobne A za tú sumu by už mali byť fakt čižmy kvalitné :/
Ma napadlo pri tejto téme, že minule som pozerala na čt jeden program a tam vraveli, že ak si kúpite čižmy, ktoré sú označené ako vysoko módna obuv, tak ked sa Vám rozpadnú aj po týždni, nemáte na reklamáciu nárok, lebo takáto obuv nemusí vydržať štandartnú záručnú dobu.
A najlepšie je, že takto obchodníci označujú skoro všetkú obuv, takže ak sa niečo stane, máte smolu, záručná doba neplatí.
to poznam aj ked ja mam setky veci od Vietnamcov ale raz som mal botasky za 2 litre a za tyzden sa mi zacali rozpadavat no co narobis znacky neznamenaju kvalitu aj ked teraz mam PUMY a tie drzia dobre uz pol roka ale inac VIETNAM 4ewer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ak akceptovali reklamáciu, tak museli vrátiť reálne peniaze.
V diechmane som si už neraz kúpil topánky, a neraz sa mi rozpadli po dvoch týždňoch, ihneď som ich zreklamoval a zatiaľ stále mi vrátili peniaze.
Tak to potom porušujú zákon, ktorý sa mi nechce hľadať, ale na » www.pravaspotrebitela.sk/index.php?page=... je napísané, že: "Za vybavenie reklamácie sa považuje odovzdanie výrobku po oprave, výmene alebo zamietnutí reklamácie, príp. vrátenie peňazí pri odstúpení od zmluvy."
Možnosť výberu iného tovaru v hodnote reklamovaného tovaru rozhodne nie je uspokojeniahodné. A rozhodne je to neférové.
pretoto nenakupujem v obchodoch typu New Yorker..drahé je všetko ale kvalita na hovno
Ja som si v Newyorkeri raz kupil tricko na ktorom som neskor nasiel dieru, tak som tam prisiel a oni mi vratili peniaze (aj ked zo zaciatku chceli aby som si vybral nieco ine namiesto toto)
len som blbo napísala že nech sem dá foto že chcem vidieť ČO chce reklamovať..... tak som mala na mysli tie čižmy ale aj tak si to neprečítam
Radšej si priplať za kvalitu, ktorá niečo vydrží.
A ešte k Deichmannu sa vyjadrím mám od nich tenisky asi 2roky nosím ich do najväčších bordelov a najhoršieho počasia aby som si nezničil ostatné a majú sakra výdrž Keď to porovnam s 5x tak drahými teniskami, ktoré mi vydržali necelý rok..
toto su tie cizmy...
Tej slečne už len informácia o cene za hodinu chýba.
s reklamáciami mám najhoršie skúsenosti v House, kde mi odmietli reklamovať kabelku pre frajerku, ktorá sa vyšúchala za dva dni s tým, že ju nesprávne nosila ... čo je pre mňa jasný znak, že v tom obchode si už nikdy v živote nič nekúpim
Takže sa nečuduj a nabudúce si kúp radšej niečo lacnejšie u číňana alebo si našetri na drahšiu vec v obchode, kde majú aspon trochu kvalitné veci
Aj v televízii už bolo veľa prípadov, že si niekto kúpil čižmy za 100 až 200€ a pri prvom menšom daždi sa odlepila podrážka, čižmy pustili farbu a podobne A za tú sumu by už mali byť fakt čižmy kvalitné :/
A najlepšie je, že takto obchodníci označujú skoro všetkú obuv, takže ak sa niečo stane, máte smolu, záručná doba neplatí.