najskor marketingova komunikacia, ale to je iba dost ubohy malicky zaber. komunikacia ti zahrnie zrejme reklamu, public relations, direct marketing, personal selling, sales promotion, ale to ti bude tak akurat na hovno, co tu oni na slovensku naucia.
@11 talent je potrebny do kreativneho procesu, o tom niet pochyb, aj ked na vsetko existuju standardizovane metody a da sa to naucit na skole. tomas si asi mysli, ze nejaky copywriter sa uz len tak narodi, pritom je vela veci, ktore by mal vediet, nez to zacne robit "len tak od ruky", lebo je 'vyvoleny', aby bol schopny efektivne postupovat svoje riesenia a vyznal sa do problematiky. nehovorim, ze skola nauci niekoho mat genialne napady, ale ten talent dokaze o dost rozvinut. vacsina ludi co to ide studovat, ma k tomu minimalne nejaku naklonnost a nejaky ten talent - naco by tam inac isli.
no reklamna agentura zamestnava aj ine "mozgy", nez len tie 'umelecky talentovane',... niekto musi aj planovat na zaklade socio-ekonomickych a psychografickych kriterii na cielove skupiny, vyvijaju strategie, urcuju nasledujuce kroky klientov, zabezpecuju cely kreativny, obchodny a propagacny proces, atd a napriklad toto malo co som vymenoval sa uci prave na vysokej skole - nikde inde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ak mas talent tak sa v reklame uplatnis, ak nemas talent, tak ti ziadna skola nepomoze...
a pritom,prerazia aj ludia,kt. nikdy vysku ani len z dialky nevideli
no reklamna agentura zamestnava aj ine "mozgy", nez len tie 'umelecky talentovane',... niekto musi aj planovat na zaklade socio-ekonomickych a psychografickych kriterii na cielove skupiny, vyvijaju strategie, urcuju nasledujuce kroky klientov, zabezpecuju cely kreativny, obchodny a propagacny proces, atd a napriklad toto malo co som vymenoval sa uci prave na vysokej skole - nikde inde.