Chcela som sa spýtať aký vo vás vyvoláva pocit keď vidíte v TV reklamu na vložky always kde stále "nádherne" vyspevujú o svojich dňoch a pod.. ? Môžu sa vyjadriť aj chalani
nemám z toho nejaký zvláštny pocit, ale v jednej knihe bolo skvelo opísané, čo sa z týchto reklám dozvedia o používaní vložiek muži - vyberieme a polejeme jedovato modrou tekutinou
Strašné to je.. by som chcela vidieť nejakú babu čo počas najsilnejších dní si dá tie trápne plienky a biele nohavice a ide tancovať veeeeeeeeeeeeľmi reálne ale čo tampóny sú ok
Tak spoločnosti Always ide o to, že keďže je tento výrobok v telke, chce ho mať každá žena pretože je komerčný tz obľubený alebo ako to mám napísať .. No prečo by sme si kupovali fresh vložky, keď nie su v reklame medzi dojímavou scénou v titaniku ? .. A je to totálne blbé promotion (neviem to preložiť, j*be mi z angliny) keďže to naozaj zľahčuje celý ten pocit ženy .. Ono to v tej reklame vyzerá ako keby "Mám dobru vložku,takže je mi hej" Keby reklamovali tabletky na menštruačné krče tak to by bolo ešte no .. nech všetci vidia že ženy trpia a neskáču si bo maju medzi labami Always ..btw: Tampaxi su lepšie a nikto ich nereklamuje
no co mam na ne povedat ? je to otrasne ako vacsina reklam a najhorsie je ze tymi hnusnymi reklamami nas presvedcia ze ich vyrobky/sluzby atď. su najlepsie a zarobia na nas miliardy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a teraz mám o dôvod viac s tým nezačínať
ale predpokladám, že dievčatám takéto, pravdepodobne, zľahčovanie, príde pomaly ako výsmech
Alebo vlastne úplne keždú reklamu.
(ale zas, taká naturela má vcelku príjemné a nevtieravé reklamy, podobne ako rajec, hoci to nie sú vložky
@gabushka ...to je toto čo ten pes robí pevné hovienka??:..
....myslím, že to vcelku vystihol.
ináč ja pri týchto reklamách sledujem reakcie brata, ak je pri mne