Nenávidím tie vianočné od T-mobile. To je iba hnusné vymývanie mozgov, keď to púšťajú stále dokola a zvlásť, keď tá melódia je doslova lacná sračka. A čo je to za blbosť, že "Vianoce ukulele"?! To už naozaj fetujú alebo čo?!
mne sa lubi jedna radiova reklama. babicka sa pyta vnuka, ake boli Vianoce: Na vianocny stomisko sme povesili sviece, salony,. mama kupila oplaty a nasi si dali po kalichu paleneho. No a potom sme rozbalili dariska
No a uz mi klvalitne lezie na nervy tá Vianoce salala a vsetky jej podoby....a ta na kofolu s tym prasiatkom ma uz tiez moc nebavi...inak ma reklamy nezaujimaju
na nervy mi lezú všetky od T-Mobile, a teraz extra zvlášť vianoce šalala a všeliaké ukapukamaka sprosté krčmové rýmovačky. Jedna z mála čo sa mi páčila, bola na mentos, s tými vtákmi čo si pískali pesničku "no limit", ale to bolo už dávno...
mne sa páči reklama s Mikulášom,ako vyskakuje zo snežítka,a ide ňuchať ku káve....tuším Jacobs je to...len neviem,čo ten Mikuláš spieva,moc mu nerozumiem... neviete niekto???
a neznášam tieto vianočné reklamy na t-mobile...šalala,juchuchu...usw...
nedávno som pozerala tv čo je velký zázrak u mňa ale tak už som sa nudila a išiel Sám doma na jojke a dopiče musela ísť práve aj tá najprijebanejšia reklama čo som kedy videla to jeblé šalalaaaa...no grc :/
mne sa pacila na mineralku gemerku jak tam ta zenska spievala so mnou nikdy nezostáárneš so mnou nikdy nezostáárneš so mno-o-ou nezostáááárneš a ešte sa mi pacila daka na mačacie mesove konzervy alebo co taku macku tam ukazuvali a na konci zo zasnezeneho stromu na nu padol sneh a take mile to bolo
ta seria vianoce bla bla bla je na nervy, psycho ciste, najhorsia je vianoce šalalala ta baba sa mi nepaci .....a maju ich 500 to je blbee
najlepsia reklama je aj tak s tym prasiatkom v lese....stare,ale dobre...."nie nie ja nemusim, ja uz ho vidim"... to sme aj hrali na braneckom...ci lyziarskom?
inak reklamy nesledujem ale kedysi davno byvala ta na hophopky, no bolo to na LCD TV a hophopky skackali po ulici ze akoze dobre farby a hral tam Jose neviem aky, super pesnicka...
Jaj, ta na mentos, to teda ano. Mentosky a prasiatko je top za cely moj zivot, dik, ze si mi to pripomenul @5 , uz som si to 4. krat pozrela na Youtube!
No, T-mobile je odpisany , ako vidim. ALE ta so studnickou nebola taka zla (to nie tie, co boli 'salala a juchuchu a pod.', ale to s tymi zvykmi)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
No a uz mi klvalitne lezie na nervy tá Vianoce salala a vsetky jej podoby....a ta na kofolu s tym prasiatkom ma uz tiez moc nebavi...inak ma reklamy nezaujimaju
Poďme všetci spolu zaútočiť na T-mobile!
A nemôžem z toho vidláckeho verša "a mládenci do sily, aby žitko kosili", to je síce hnusný ružový T-com, ale hento ma proste chytilo ...
Ono by asi stačilo hodiť do googlu, nemyslíš?
Ale mal by som to vedieť ...
"Vinšujem vám tieto sviatky,
ako ruka safalátky,
ako noha klobásy,
devy rastú do krásy
a mládenci do sily,
aby žitko kosili" ...
Ale pamätáte si tú s tými tučniakmi, čo spievali? Alebo tie na Perwol sú hrozné, keď to vždy vytiahne z kabely. Totálna sprostosť...
Ta hej, som oboru znalý ...
No je to asi tak, že mám komp meter od televízora, ktorý beží dosť dlho a dobre viem, čo mi tam lezie na nervy ...
Už som vďaka tomu nadobudol averziu na malé a zle riešené byty
a neznášam tieto vianočné reklamy na t-mobile...šalala,juchuchu...usw...
a páčila sa mi tá reklama,myslím že an nejakú poisťovňu,jak išli náklaďákom,furt spali a trúbili po sebe
najlepsia reklama je aj tak s tym prasiatkom v lese....stare,ale dobre...."nie nie ja nemusim, ja uz ho vidim"... to sme aj hrali na braneckom...ci lyziarskom?
inak reklamy nesledujem ale kedysi davno byvala ta na hophopky, no bolo to na LCD TV a hophopky skackali po ulici ze akoze dobre farby a hral tam Jose neviem aky, super pesnicka...
"Vianoce, kontrabas,
komu sa to páči, to je fas"
No, T-mobile je odpisany , ako vidim. ALE ta so studnickou nebola taka zla (to nie tie, co boli 'salala a juchuchu a pod.', ale to s tymi zvykmi)
A tak jednu radostnu nakoniec:
Viááánoce, ju-chu-chú,
T-mobile ma asi poruchu...
Kto vravel, že viazanosť neporuší
Naložil si problémov až za uši,
Sieť nám pravideľne nefachčí,
'Bo správny chod, ten je teda inakší!
Ten vzťah má len jeden háčik
T-mobile je podrazáčik...