nasrali ma totalne tieto reklamy co tu bezia na tomto portali...ano,ja chapem ze toto tu vsetko nie je zadarmo a musi to byt tu aj s cohosi financovane a chce sa presadit a bohvie co este,chapem tomu, ale naozaj tu musia tie relamy bezat v strede stranky?
pokial by birdz bol spoplatneny mesacnou ciastkou, tak sa stavim zeby tu nebola ani jedna reklama. takze mali by ste byt radi, ze to je zadarmo a mne tu ziadne reklami nevyskakuju. iba ked sa prihlasujem a to je vsetko.
ano tiez ma to neuveritelne, musim povedat, serie .... adblock sice pomaha ale preco si mam stahovat dalsie addony len preto aby som mohol kludne a nerusene fungovat na birdzi, ktory patri medzi moje oblubene stranky. Nevadia mi reklami na boku, v zahlavy alebo kdekolvek inde kde nezavadzaju.. chcem sa prihlasit a z rohu sa vyroluje dementny xicht, ktory sa rozprestrie cez oidve okna kde mam zadat nick a heslo.. WTF??? .. a k reklamam co vystrelia na stred obrazovky sa nevyjadrijem.. tiez mam kvoli tomu obcas chut prestat sem chodit.. menje ludi = mensi zaujem spolocnosti davat sem nejake reklamy
Zo začiatku ani nie. Postupom času mi začala prekážať ich dovtieravosť. Aspoň keby pri každom zobrazení bežala iná reklama... Alebo iná forma reklamy, spracovanie, image.... Ale čo už. Je to prirodzená súčasť portálu.
áno, súhlasím.. aj mňa to už štve.. hlavne reklama na orange a toto, čo : dotýkanie povolenéé.. keby že to normálne bolo dané na stránke.. ale .. ach, no štve ma to..
s prísľubom, že v budúcnosti by sa NEMALO STAŤ, že by sa spustilo tak veľa agresívnych reklám naraz. Štyri bolo veľa, odôvodnenie v linke. Iné je jedna raz za čas, a iné sú štyri za sebou.
Ešte raz sa ospravedlňujem, že sa spustilo tak veľa kampaní v ten istý moment. Snažíme sa zlepšovať BIRDZ vo všetkých ohľadoch (a keďže v minulosti málokto chcel reklamu, tak sme fakt neuvažovali ani, čo sa má stať, keď bude viac reklám naraz od rôznych reklamných agentúr. Birdzu naštastie rastie návštevnosť, ozývajú sa inzerenti, a tak vďaka tomu môže Birdz fungovať ďalej, rozvíjať sa, zlepšovať servery, zväčšovať priestor, vylepšovať služby a robiť súťaže...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» www.birdz.sk/forum/stvu-vas-...
» www.birdz.sk/forum/reklamy/3...
neviem kto to ma na starosti ale ma to tak serie ze ani tu nemam chut byt na birdzi ...
PROSIM VYPNITE TO
mne sa paci ta ťuťovinka s tymi spralami...a nemam s tymi reklamammi problem.. jedne klik a v pohode fičim...
» www.birdz.sk/webka/tomas/sta...
s prísľubom, že v budúcnosti by sa NEMALO STAŤ, že by sa spustilo tak veľa agresívnych reklám naraz. Štyri bolo veľa, odôvodnenie v linke. Iné je jedna raz za čas, a iné sú štyri za sebou.
Ešte raz sa ospravedlňujem, že sa spustilo tak veľa kampaní v ten istý moment. Snažíme sa zlepšovať BIRDZ vo všetkých ohľadoch (a keďže v minulosti málokto chcel reklamu, tak sme fakt neuvažovali ani, čo sa má stať, keď bude viac reklám naraz od rôznych reklamných agentúr. Birdzu naštastie rastie návštevnosť, ozývajú sa inzerenti, a tak vďaka tomu môže Birdz fungovať ďalej, rozvíjať sa, zlepšovať servery, zväčšovať priestor, vylepšovať služby a robiť súťaže...