@misfit44
zehlickou su take krajsie, tie take volne - neviem ako sa to vola
@glamorous
skusala som aj S8510 a tou to islo, takze nejake tie vlny vytvorim
@barb
vazne ta 9500 to dokaze? mam z rovnakej rady (pearl) aj kulmu a ta je perfektna, a zehli tiez dobre? vydrzia ti tie vlny na hlave aj cely den? a dakujem za tip
aj ja mam tu kulmu a s nou som neni moc spokojna, lebo robi neprirodzene vlny
ta zehlicka je lepsia a ľahko kĺže, vlasy su lesklé
mne vydržia cely den ale ja mam prirodzene vlnitejsie vlasy, inak je to individuálne
@6 a hej žehlí sa mi s nou super, uplne do hladka a minimálne mi nici vlasy
predtým som mala radu shine therapy a z tej žehličky mi horeli vlasy a nedali sa robit vlnky
ale zas tam bol dobrý fén
teraz uz minimálne žehlím a natáčam, ale urcite by som tu Pearl skúsila
@barb
takze odporucas 9500. nie je starsieho data? pozerala som aj original stranku remingtonu, maju tam zase nejake novinky ale neviem ci chcem ist do niecoho noveho, nevyskusaneho, preto sa radsej pytam na skusenosti inych. asi pojdem do tej co si odporucala, ked tak rozmyslam a dumem v pamati, tak sa mi zda ze som aj vlasovych stylistov videla viackrat s nou robit a bola som prekvapena, preco prave tuto si vybrali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
s každou žehličkou sa dá urobiť vlny rovnako, ale ak nevieš princíp a miesto toho vlasy žehlíš a čakáš že z toho budú vlny tak sa nečudujem no..
zehlickou su take krajsie, tie take volne - neviem ako sa to vola
@glamorous
skusala som aj S8510 a tou to islo, takze nejake tie vlny vytvorim
@barb
vazne ta 9500 to dokaze? mam z rovnakej rady (pearl) aj kulmu a ta je perfektna, a zehli tiez dobre? vydrzia ti tie vlny na hlave aj cely den? a dakujem za tip
ta zehlicka je lepsia a ľahko kĺže, vlasy su lesklé
mne vydržia cely den ale ja mam prirodzene vlnitejsie vlasy, inak je to individuálne
predtým som mala radu shine therapy a z tej žehličky mi horeli vlasy a nedali sa robit vlnky
ale zas tam bol dobrý fén
teraz uz minimálne žehlím a natáčam, ale urcite by som tu Pearl skúsila
takze odporucas 9500. nie je starsieho data? pozerala som aj original stranku remingtonu, maju tam zase nejake novinky ale neviem ci chcem ist do niecoho noveho, nevyskusaneho, preto sa radsej pytam na skusenosti inych. asi pojdem do tej co si odporucala, ked tak rozmyslam a dumem v pamati, tak sa mi zda ze som aj vlasovych stylistov videla viackrat s nou robit a bola som prekvapena, preco prave tuto si vybrali