Ako prebieha takí reparat? Ked ma clovek aj pisomnu aj ustnu cast. Kolko ucitelov tam sedi a ako dlho to zvycajne trva? Mam si brat aj vlastne pero alebo nieco ine? Ti co ste to zažili uz tak ako ste dopadli? Boli prisni?
Takže ja som šla za 1,5 hodiny domov a všetko ok
Ale spolužiačka tam prišla o 7:00 a skončila o 14:00 pretože nevedela ani hovno tak ju tam nechali sedieť " do záverečky "
Traja ľudia, dajú ti dáku otázku/otázky vypracovať na papier, potom budeš ešte o tom rozprávať pričom môžeš čítať z toho čo si napisal/la.... či sú prísny to je už individuálne...pero si zober pre istotu
Normalne, komisia je zlozena z troch ucitelov. Vyberies si temu, potom budes mat 15 minut, aby si si nieco napisal. Potom ta budu skusat. Ja som opravne nerobil, ale od normalnej MS sa to lisit nebude, mozno je to viac uvolnenejsie, no neviem.
@tenneznamy co je zle na tvojej slovencine? Ignoracia gramatiky napriklad? (Bud ju ignorujes, alebo si totalny kreten. In bona fide verim, ze ju ignorujes)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mala som reparát z informatiky.
Prišla som tam, pustila som si komp, išla som robiť tú blbosť v Alfe profesor odišiel a prišiel za hodinu a pol
Toť moja skúsenosť .D
Ale spolužiačka tam prišla o 7:00 a skončila o 14:00 pretože nevedela ani hovno tak ju tam nechali sedieť " do záverečky "
Moja chyba bola opravená hned ked som si ju všimla. Čítaj komentáre hore, vdaka