je to smutne ale robim reparat z matiky, neviem ako a co sa tam roby robim to prvy krat, prosim pomozte mi.robim to uz o dva dni..... fakt vas prosim kto to robyl ake to bolo??? ak nebudem nieco v tedy vediet pustia ma dalej alebo budem opakovat ?>? pr
ja som robila zatial len z anglictiny a chemie, ale zajtra mam nemcinu a potom anglictinu a slovencinu..ale to je kvoli prestupu.. budes pisat najprv pisomku a potom z toho co bolo na papieri ta vyskusaju pred tabulou pred tromi ludmi..drzim palce
Z matematiky som asi najväčší blbec na planéte, neviem malú násobilku, na strednej z nej prepadávam, bol som s tým u psychologičky, no v 12tich som z nej mal 2ku...
Ja poznám človeka, dokonca dvoch, ktorí prepadli v prvom ročníku na základnej. Tak čudovať sa nad týmto nemá význam, pretože ľudia sú rôzni. Niekto proste absolútne nie je na učenie alebo nemá istú danosť na nejaké predmety
Niektorí ľudia proste nemajú na matematiku bunky, nemusí to byť hneď jej vina. Možno má dyskalkúliu, taký človek má problémy aj s najjednoduchšími príkladmii. Druhá vec je, ak zanedbala učenie.
Neboj sa, urob reparát najlepšie, ako vieš, a pouč sa z toho, aby sa to budúci rok nezopakovalo!
@cocca-colla Prepáč, ale prepadať v 12tich normálne nieje, je to buď TOTALNOU lenivosťou, alebo nejakou psychickou poruchou s ktorou je potrebné sa poradiť s psychologom.
Je rozdiel učiť sa a prepadávať na strednej škole a v 6.-7. ročníku na ZŠ...
Matematika na základnej mi najviac robila problém práve v 6 ročníku ale na reparát naštastie nie....proste sa pozri kníh a zošitov,zopakuj si a hlavne sa neboj a nestresuj všetko sa dá zmáknuť...ja teraz na strednej prepadám z matiky ale všetko sa dá opraviť len treba chcieť ....tak držím palce
@pernik čudoval by si sa. Stretla som sa s hocičím. Doučovala som dievča, niekedy asi v 7. ročníku - konkrétne jednu kamarátku, ktorá sa učila tak na trojky. Priemerne. Ale z matiky bola dutá ako neviem čo. Jej to proste nešlo. Nešlo jej nič. Čiže po pár zlých známkach už išlo aj o psychiku, pretože bola vystresovaná. Takže preto sa nečudujem, že jej to nemusí ísť.
Ale nehádam sa, možno je vážne lenivá. Ale uznaj, že tie niektoré komentáre sú fakt sprosté.
Nieje to nič ťažke .... Ale ja som mal nervy a to som robil z Chemie to som pisal test a z ruky mi tiekla rieka potu cely prepoteny som visiel z skoly a zavrieskal WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHO !
No wed na 1 sa nepodari kazdemu a potom som sa hodil o zem
Ano aj moja sestrička prepadla v prvom ročniku ale nie preto že nevedela a prosťe jej to nešlo čitanie tak učitelka ju nechcela chcela mať (DOKONALU TRIEDU KDE JE KAždy Einstein)
Nič iné ty nezbýva, si sadnúť nad matikou a učiť sa. A keď niečomu nerozumieš, tak choď za kámoškami alebo za niekým koho poznáš a kto to vie. A nech ty to vysvetli popapuči. Ale rob si aj prestávku choď si von na prechádzky a nezabudni aj jesť a spať. A niečo vysvetlené s matiky najdeš aj v počítači. A uvidíš prídeš na reparát naučená a hlavne mysli pozitivne a nenechaj sa zbytočne vystresovať. Mysli len a len na seba a to čo si sa naučila. Neboj ty to zvládneš ja to viem. A prejdeš do ďalšieho ročníka a budeš heppy. Ale stále maj na mysli len toto ja to dokážem ja to viem. A druhých kašli nech ty hovoria čo len chcú a nech ty aj tu na Birdzi v tvojej diskusii píšu čo len chcú. Nenechaj sa vytočiť a maj chladnú hlavu a na reparat.
Držím ty palce
Prajem ty šťastia a veľa úspechov a pamätaj si len jedno a neustále si to hovor ja to dokážem a ja to viem. Som na seba hrdá.
a môžem ty ešte povedať to, že ani mne matika nešla a vždy som bola na konci roka na prepadnutie ale vždy som sa s toho dostala. A robila som všetko preto aby som mala na vysvečku 4. A bola som tomu ráda.
Baby nikdy neboli s matiky dobré. to my ver.
Ale napriklad s rovníc,s nerovníc, s grafov, s giometrie a percent som mala rozpravkové známky. Mala som jednotky, dvojky, ba aj trojky. Uvidíš zlepši sa to. Aj ja som bola s matiky vygumovaná, ale potom som začala pozitivne myslieť a šlo my to ako jedna báseň. Nezúfaj ale dúfaj.
@96sisuliatko69 - ach jaj, to je mi ľúto, ale stáva sa.... ja som doučovala chlapca v tvojom veku, tiež šiestak, ktorý pred dvoma dňami urobil reparát zo slovenčiny.... dokonca na dvojku.... čiže ak si sa tomu venovala, trošku si si zopakovala a dohnala to, čo si nevedela, nemala by si mať problém to spraviť, hlavne sa upokoj, snaž sa noc predtým poriadne vyspať a ráno si šupni veľkú čokoládovú tyčinku na povzbudenie a rozhýbanie mozgu.... určite to dáš budem ti držať palce
tak ako pise @die najprv robis pisomne, potom ta preskusaju ustne z toho, co si mala na papieri..ja som robila tento tyzden z angliny, z franiny a z matiky komisionalky a nebolo to az take tazke, aj ked ja som ich nerobila kvoli znamkam... drzim palce
no inak to ešte pochopím že sa sem tam niekto pomýli v pravopise, ale nie keď použije v tej iste vete dvakrát slovo robiť a za kaýdým tam dá iné I/Y ,a ešte to je aj v tom istom riadku 4x a dokonca hned vedla seba
Už len to je inteligentné, myslieť si, že ste neviem čo a vysmievať sa jej kvôli tomu, keď neviete ani dôvod, prečo ten reparát robí.
Týmto len ukazujete Vy svoju (ne)inteligenciu.
Možno bola často chorá a väčšina učiva na seba nadväzuje a preto robí reparát, prípadne môže byť aj nadpriemerne inteligentná, ale má dyskalkúliu a nie každý učiteľ to akceptuje, aj ak to je na papieri potvrdené a považujú to len za výhovorku, hlavne starší učitelia.
@d170 Všetci sú tu dokonalí majstri sveta ktorí už v živote niečo dokázali tak si tu liečia komplexy na 12 ročnom dievčati.
@96sisuliatko69 v pohode hlavne žiaden stres to ti nepomôže dva dni je už dosť neskoro ale prečo nevezmeš niekoho kto to vie aby ti to vysvetlil? Veľa šťastia.
dakujem vsetkym ktori pisali komenty, ale takto reparat zo sloviny nerobim iba z matiky a ano cez skolsky som bola casto chora tak sa na vela hodinach chybala. preto to robim pred koncom asi 2 tyzdne ma skusla ucitelka a malo som asi 2 dvojky a jednu trojku,,, tak ta ucka je fakt uz sibnuta mohla ma nechat ist dalej!! ale no nic ucim sa a tak mi to mozno aj pomoze, len sa bojim ze uz teras som v dost velkom strese a tam to bude este vacsie ze nieco v tu sekundu zabudnem, aj ked som to vedela den pred tym ,, tak ale ak to bude stacit na 3/4... tak to by som bola rada ak hej ,, tak asi tej matike chapem ale ta ucitelka co nas to uci je stara a neviem asi mi to nestacilo ako to vysvetlila, tak prosim drzte palce!
neviem ci je to reparat alebo ta kom.skuska, ale dufam ze teda budem tou siedmackou, lebo inak ak nie tak neviem asi si daco spravim ,, uz teras to zle zvladam a eminem2561 neviem co by ta malo cakat na kom. skuskach z telocviku, to neviem ale asi take co som ja so spoluziackamy brala na telocviku bol vybijana,basketbal, hod loptou a take veci..a preco ctrl by som mala robit aj zo slovenciny???? na vysvecku som mala zo sloviny 3 ?? tak preco?
dobre uz nic nema cenu ,je mi jedno i alebo y...... ja tomu fakt neverim .... nespravilsa som to ,, vam sa hovori ... ale bola som v takom strese .. a no nic iba jedina vec ma zmisel ziletka alebo noc po ruke ,, nic ine nechcem len uz tu nebit a neist naspat ... dikze komentujete ale uz nic netreba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
treba sa lepšie učiť moja...
teraz je už na stres a iné somariny neskoro...
držím palce
nj, to je fakt podivuhodné..
buď je to maximálny tupec alebo nechápem. preboha, veď ide do 7 triedy, teda asi do 6 ak neurobí.. tam to je ľahké
Uvedomuješ si, že čo preberajú v 6 ročníku na matematike, áno ?
Neuškodilo by tu veru niektorým pozrieť sa aj na seba a na svoje chyby
V 6. ročníku som mala z matiky 3 pretože sme mali totál na hovno profku, od ktorej som pochopila veľké hovno.
Okej možno sa neučí, možno na to serie. Ale čo ak nie?
Tu majú tendenciu sa len posmievať a vysmievať a čudovať sa jak drbnutí.
Neboj sa, urob reparát najlepšie, ako vieš, a pouč sa z toho, aby sa to budúci rok nezopakovalo!
IQ však od toho nezávisí...
tak držím prsty
ja som raz robila komisionalky z telesnej
Tie príklady nebudú tie ťažšie, skôr ľahšie a ak niečo budeš vedieť, určite prejdeš
tak drzim palce, uc sa, a neboj to zvlades
@lelia prepac, ale prislo mi to smiesne.. z telesnej?? to preco?
Je rozdiel učiť sa a prepadávať na strednej škole a v 6.-7. ročníku na ZŠ...
Ale nehádam sa, možno je vážne lenivá. Ale uznaj, že tie niektoré komentáre sú fakt sprosté.
No wed na 1 sa nepodari kazdemu a potom som sa hodil o zem
buď rada, že nerobíš zo slovenčiny ako tak pozerám
Držím ty palce
Prajem ty šťastia a veľa úspechov a pamätaj si len jedno a neustále si to hovor ja to dokážem a ja to viem. Som na seba hrdá.
Baby nikdy neboli s matiky dobré. to my ver.
Ale napriklad s rovníc,s nerovníc, s grafov, s giometrie a percent som mala rozpravkové známky. Mala som jednotky, dvojky, ba aj trojky. Uvidíš zlepši sa to. Aj ja som bola s matiky vygumovaná, ale potom som začala pozitivne myslieť a šlo my to ako jedna báseň. Nezúfaj ale dúfaj.
Týmto len ukazujete Vy svoju (ne)inteligenciu.
Možno bola často chorá a väčšina učiva na seba nadväzuje a preto robí reparát, prípadne môže byť aj nadpriemerne inteligentná, ale má dyskalkúliu a nie každý učiteľ to akceptuje, aj ak to je na papieri potvrdené a považujú to len za výhovorku, hlavne starší učitelia.
A vy ste mali v 12-tich dokonalý pravopis, že ?
@96sisuliatko69 v pohode hlavne žiaden stres to ti nepomôže dva dni je už dosť neskoro ale prečo nevezmeš niekoho kto to vie aby ti to vysvetlil? Veľa šťastia.
len sa nauč
a pokračuj aj od septembra, siedmačka
@narazuvzodrnaa
ale inak reparát - vyskúšajú ťa z toho, čo by si mala v danom ročníku vedieť. vzhľadom k tvojmu veku - dokopy nič.
ALE ABY SI 6 ROKOV CHODILA DO SKOLY A NEVEDELA CO TO JE,CO VLASTNE ROBIS A CO SA STANE KED NEBUDES NIC VEDIET,NIE JE NORMALNE..
Mala by si sa trošku zamyslieť nad sebou a viac sa zaujímať o okolitý svet, lebo takto to nepojde