Áno poznám jednú stránku, kde majú veľa kvalitných produktov, ale treba hľadať výstavné kusy, to znamená že boli použité na prezentáciu a teraz ich predávajú už ako použité s veľmi dobrou zrážkou... Do toho by som šiel ale repas Hmm pri kúpe repasu musíš použiť rozum, získať čo najviac informácií o stave najlepšie osobne .. Z repasu som si kúpil tablet Google nexus 7 ll mám ho už takmer pol roka a musím povedať že až na baterku ktorú treba dobíjať kúsok častejšie je úplne vynikajúci.. čo sa týka softwaru tak šliape ako švajčiarske hodinky... Najlepšie by bolo ak by si si mohol vyskúšať, vidieť tie repasovane notebooky.. Ináč túto možnosť ako je kúpa repasovanych produktov považujem za vynikajúcu, ale musíš si dávať bacha čo v akom stave kupuješ
Ja som uz asi pred dvoma rokmi kupoval z www.lacne-pc.sk/notebooky.php Pred rokom som kupil aj pocitac a 27" monitor od nich. A som spokojny, ziadna reklamacia. Notebook a pocitac su Lenovo a monitor je Dell. Na Delly je power gombik trocha cudne senzitivny ale pohoda. Ja som s kupol moc ani neuvazoval, lebo cena skvela, 2 roky zaruka a top vyrobcovia. Repas Asus ci Acer by som nebral.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme