Paci sa mi tvoj nazor etelnair. Reproduktorove zostavy staviam dlho venujem sa tomu. Tymto koaxialnym menicom typujem tak 35€, je to pekne, ale nic viac. Hra to ale o dynamike sa ani bavit nemozme. Ziaden zazitok z hudby. Ja mam VW Polo, kamarat ma Passata, original audio, ktore sa montuje do tychto vozov nic viac uz ku krase nepotrebuje, pokial ty mas auto, ktore z vyroby ma namontovane audio, nekaz to tymto. Jedine ze by si sa buchol po vacku a ubral par litrov z batozinoveho priestoru. A urcite ako pise colt1911 tam nic ine, ako kondenzator nepouzivaju na frekvencne oddelenie pasiem nepouzivaju.
Nezabudajte na tlmenie, teraz pri nových autách je to veľmi podstatné. Pre posilnenie basov. Možeš použiť napríklad » jfauto.sk/autohifi/tlmiac...
A jednoznačne komponentné reproduktory.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
akurát 30-30 KHz
a 4 omy to jak málo
nás zaujíma sínusový výkon (jediný pravdivý ) a taktiež skreslenie (nepotrebuješ reproduktory ktoré budú len hučať)
tak isto výkon jednotlivých reproduktorov osobitne by bol zaujímavý
a určite tam nieje výhybka poriadna na tie výšky , iba nejaké posratý kondenzátor čo ti pustí iba istú frekvenciu
ja by som to nebral a že 1000W ved to je úplne nereálne
A jednoznačne komponentné reproduktory.