ukazka, aky ste mali z tohto filmu pocit ? je tam koment ze zly film, tak snad si to nikto nemysli, to bol nejaky divny nazor Nechal nieco silne, ci len otrepana tema v priemernom film
poslednych 20 minut ma takmer natrvalo zbavilo akejkolvek citlivosti na ludske utrpenie, po skonceni mi dobehli titulky a este 10 minut som zizal na tmavy monitor... asi tolko
Malo by to byť povinne. Občas som si zakrývala oči, ale zanechalo to vo mne takú stopu že si to fakt dosť čerstvo pamätám akokeby som to videla včera...
Mám velmi rada ten film, je môj najoblúbenejší, poznám ho už naspamäť. Ale zatial ešte žiadny film a ani kniha ma neodradila od toho, aby som si povedala že "drogy nikdy".
@tasha5 tak podla videoklipu som usudil ze je to nuda ale neznamena ze by som si ten film nenasiel a nepozrel. ja som uz videl tolko B-éčkovych filmou, sice nie kazdy som dopozeral dokonca ale ked na to pozeram toto je asi volaky romanticky film, ziadna drama, tragedia a podobne co?
tá posledná polhodina bola dosť.. hmm... intenzívna... potom som vypla notebook a chodila som zvyšok dňa ako bez duše dosť silné to bolo... a hudba perfektná, doteraz sa to snažím naučiť na klavíri
Ja tak isto ako tu väščina... chvilku ma klepalo po filme, maximalny zazitok... Drogovat nikdy nikdy... a tiež si myslim že by takéto filmy mali púštať na školách... Trochu využiť hodiny typu: Umenie a kultúra, kde sa aj tak hovno robí.
predvídatelný to áno, ale spôsob akým je to natočené, ako sú obrazmi vyjadrené duševné stavy, je niečo úžasné. tá premena jeho matky je dokonalá, až som sa na to nechcel pozerať. a ako už bolo spomenuté, po zhliadnutí som zvyšok dňa aj ja chodil ako bez duše.
@tunidlo Môj tip by bol skôr Requiem for a Dream... Na tom filme sa mi páčila jediná vec - tá melódia, ale aj tá mi do konca filmu liezla na nervy, nakoľko celý soundtrack sú len jemne upravené rôzne verzie tej melódie... A ak sa vrátim k filmu ako takému - neprišla som tomu na chuť, nič to so mnou nespravilo a dnes, asi 2 alebo 3 roky od pozretia si pamätám len toľko, že tam išlo o drogy, že aj jeho matka niečo brala a že tam vo veľkom rozpredával nábytok.
Jasné, ten klip vo videu je z requiem for a dream. Ale ja som si nemohol pomôcť, keď uvidím fórum o filme, kde je napísané len slovo "Requiem" z jeho názvu, ktoré má v názve kopec filmov a kopec filmov sa volá aj doslova "Requiem"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Na druhýkrát to bolo záživnejšie.
Dnes si to možno pozriem znovu.
Tento film?
Jasné, ten klip vo videu je z requiem for a dream. Ale ja som si nemohol pomôcť, keď uvidím fórum o filme, kde je napísané len slovo "Requiem" z jeho názvu, ktoré má v názve kopec filmov a kopec filmov sa volá aj doslova "Requiem"
páčila sa mi iba hudba a možno tri scény