Milý priatelia a Vy všetci ostatný ktorý sa túlate na webe.Túto diskusiu som založil preto aby každý kto má záujem napísal pár slov pre rodinu a priateľov človeka ktorý zahynul na POHODE 2009.Priznám sa,že zatiaľ nepoznám jeho meno(a uvedomujem si,že je t
s prepáčením, ale načo robia festival, keď na včera hlásili silné dažde, krúpy a búrky... Zas niekomu išlo nie o bezpečný priechod akcie, ale o to, aký balík na tom zarobí...
Bohužiaľ sa nemôžem podieľať úprimne na želaní sústrasti, lebo toho človeka som nepoznala. Samozrejme, že mi je trochu ľúto, že umrel človek, ktorý sa prišiel zabaviť, ale nebudem sa tváriť ako nesmierny empatik, keď to tak jednoducho necítim.
@bublinqac Kámo tak teraz si trafil kliniec priamo po hlavičke.Pravda je,že organizátorom boli známe prognózy o počasí dostatočne dlho dopredu pred tým neštastím.Ale biznis is biznis.Keď už mali popozývané kapely a povyplácané zálohy na honoráre skrátka si už nemohli dovoliť zrušiť koncerty.Riskli to dúfajúc,že počko ich v tom nenechá.Ale podľa mňa to bolo nerozvážne a nezodpovedné.
@gothicpoethic chápem tvoj názor.ale ja som už dlhé roky hudobník a cítim empatiu k ľudom všeobecne.festivaly sú moj život a k tomu patria aj ľudia čo tam chodia.ale nechajme to tak.ak sa nechceš pridať k tým čo vyjadrujú sústrasť keď aj cudzím ľudom je to tvoja voľba.ale prosím ťa,neodsudzuj za to ostatných.
@9 ale fakt on má pravdu.... ako keby zomrel nejaký debilko co celý zivot bojoval o svatový mier, alebo osobne krmil chudatka malych 2,5 kilových cernoskov, nepoviem...
ale taketo nehody sa stavaju...je to smutne ze chcel sa zabavit a toto sa stalo...ale kolko ludi zomrie pri pridonych katastrvach a pod...? a nad mnohými čo ani rodinu nemali alebo zomrela spolu snimi nnikto nesmuti....
zomrel clovek na festivale padla nan cast konstrukcie... ked cloveka uslapu nic sa nedeje... ked nieco nanho padne je z toho velke halo...
je mi ho luto.. chcel sa dobre zabavit ako vsetci.. mozno tam stal aby to nepadlo na niekoho z jeho blizkych.. ale bohuzial.. (kokos zas take slovne spojenia ze bohuzial..)
urcite organizatory vyhladaju jeho rodinu.. a nebudu jediny.. pevne verim ze o rok bude dalsia pohoda a budem na nej a bude venovana jeho pamiatke..
@freedomko aha...a to zomrel tam alebo az v sanitke alebo ako? lebo v telke vcera davali ze este nikto nezomrel...a az dneska rano som citala ze veru jo
@lawey hned ho privalilo a ostal lezat » tv.sme.sk/v/10667/nestast... 2:30 :/ je to krute to sem davat takto.. ale... fakt tu cast co som vyznacil kukajte len ti co im nevadi krv...
keby kazdy venoval co i len 1 minutu spomienke na ludi ktory zomreli nic by sa nikomu nestalo.a kazdy z vas,ktory ma kritizuju ako by ste sa citili keby vam zomrel niekto blizky a ani pes by po nom nestekol? je mi jedno ci si kto mysli.mne je luto kezdeho kto zomrel a nemusel
@bublinqac nemas vobec pravdu...neobhajujem ich za to co sa stalo ale na letisku nemozes postavit ziadnu betonovu budovu koli trom dnom...a kazdy z nas vie ze pocasie je nevyspytatelne...hlasia ze bude pekne a pride burka to pozna kazdy....
@encrypt to máš pravdu, ale prečo to zas bolo na letisku? žeby znova pre to, aby sa tam zmestilo viac ľudí? a čím viac ľudí, tým viac prachov, mohli to kľudne urobiř na úplne inom mieste, lenže kde inde by bola kapacita v)čšia ako na letisku... takže aj v tomto prípade je to vec peňazí a biznisu
bublinqac "ale prečo to zas bolo na letisku? žeby znova pre to, aby sa tam zmestilo viac ľudí?" dalsi mudry clovek,ohohooo a kde to malo byt? v bratislavskom pko,nie?
neviem teda,aky mas prehlad,ale pocula som ze vraj vsetky letne festivaly sa robia na otvorenych priestranstvach..aspon tak sa povrava u nas na dedine,ze hej, do vasej to este tusim neprislo.
toto cele je absolutne smiesne!ano je to tragedia ze sa toto stalo..a je pravda ze bude chybat aj vela ludom..a ze zbytocne umrel..ale denne umieraju na cestach ci doma desiatky ludi -mladych ludi- ktory boli v nespravny cas na nespravnom mieste!a nevidim tu pre kazdeho jedneho nejake diskusne forum!!!nie je to spravodlive uz iba v tom zmysle ze kazdy sa ide pos..t za to ze to bola pohoda...a co...a vobec tu nejde o toho cloveka...tam ide o to KDE sa to stalo nie KOMU sa to stalo...keby ten nemenovany umrel tak ze ho zrazi auto ani vas nenapadne zalozit toto diskusne forum..
toho chlapika aj ostatnych zranenych je mi naozaj luto, ale zivot musi ist dalej... denne zomieraju tisice ludi a ich si nevsimaju a z tohto sa robi velke halo...
toto fórum venoval chalan tým čo chcú dotyčnému zapriať úprimnú sústrasť. tak mi povedzte načo tu barsjakí dementi vypisujú že sa to deje denne a neviem aké kokotiny? kto sa vás pýtal na názor? toto neni fórum o názoroch, je to len pre ľudí, ktorí dokážu cítiť s pozostalými...
máte s tým problém? tak založte každý deň za všetkých mŕtvych na svete no rozhodne tu nepičujte do niekoho kto cíti ľútosť a prejavuje ju prostredníctvom založeného fóra... či nebodaj toto nepodstatné úbohé bezzmyselné fórum vytlačilo nejaké doležité o dĺžke kokota či vzdialenosti bradaviek od seba?
hlavne že za jacksona tu bolo milión fór a všetci RIPovali o dušu. hlavne že keď zakape nejaký raperko tak sa idete všetci posrať, ale keď tu vznikne fórum pre obyčajného mladého človeka, nejak potrácate city.
na záver vyjadrujem samozrejme úprimnú sústrasť a dúfam že ostatní sa z toho rýchlo dostanú...
@majka8814 drahá slečinka.verím,že ti je jedno či niekto skapal alebo nie.dokonca chápem,že ta toto moje fórum nudí k smrti ale zdá sa mi,že ten tvoj názor,že je to smiešne je trošku prehnaný.aspoň mne to pripadá od teba dosť trápne,že kritizuješ niekoho kto nemá rovnaký názor ako ty.viem si predstavit,že ty by si založila fórum typu: lodičky biele lalebo čierne?ale musím ti prezradiť malé tajomstvo.na svete sú aj taký ktorých zbytočná smrť zamrzí.chápem,že pre teba je to nudná téma pokiaľ sa nejedná o zrkadlo a vysokého Armanda ale ak nevieš zo seba vytlačiť aspoň jednu duchaplnú vetu tak tu láskavo nezavadzaj.veď nikto ta nenútil reagovať.takže,daj si dvojité presso a utekaj otravovať niekoho kto je zvedavý na tvoje sračky.s úctou Stuha1
@31 hm...to potom kazdi den kazdi moze zalozit jedno forum, bo dakde dakto umrel?! hm?! asi ty mas z tym problem lebo toto je forum, kde kazdi moze napisat svoj nazor na tu udalost!!! si myslis, ze ty, ked si blavak mozes tu poucovat vsetkix alebo co...a pritom cela blava je len jedna vetsia dedina, ale poniektori blavaci robite ako bi to bolo naj mesto v eu alebo co. a pritom to je jedna diera. ved nieje ani polka prahy a o historickix a inix faktox ani nehovoriac.....ako verejne prejavit sustrast cloveku, ktoreho ani nikto nepoznal, bol v podstate len bezvyznamni clovek, a potom sa tu rozculovat ze co kto na to pise je absurdne a smiesne. skor mal zalozit temu o tej udalosti ako prejavovat verejne sustrast cloveku ktoreho ani nepoznal.
ja sustrast nevyjadrujem, lebo cela ta akcia bola amaterski a diletanstki zrobena. a ked niekto nema rozum a spiti a mozno aj sfetovani takde venku skace pri vystrahe 2stupna pred burkami, a nahodou udrie donho blesk alebo zavali strom alebo daco ine, ..tak nemoze odomna ocakavat ze ho budem lutovat ked si za to moze sam, svojou hlupostou a hazardom. to mate ako bi niekto sile po dielnici 150 v protismere, havaruje , a teraz ho budeme vsetci lutovat?! no ja teda nie!!
@nikeboy ty si kokot ! zacnem tym, ze si uplne odbocil o temy a tym padom si sem vlastne ani nemusel svoj...rozumny nazor to istotne nie je...pisat. Po druhe a to podstatne, si napisal, umrel bezvyznamny clovek. Bezvyznamny pre teba ty debil, lebo si ho nepoznal a ani s nim nic nemal ! Keby to bol tvoj naj kamos (stavim sa, ze na tej Pohode bol aspon jeden jediny clovek, ktoeho si poznal), alebo len kamos povedzme, tak by si to bral uplne inak, lebo by si ho poznal !!! Vies co to musi byt pre jeho rodinu ? Kukam profil, ze mas 16 a este s tebou hadzu hormony, tak sa dalej nejdem rozpisovat, lebo by som len zbytocne nadaval
@nikeboy oveľa lepšie by si spravil keby si mlčal, ako sa tu prezentovať s tými tvojimi pseudointelektuálnymi somarinami bez hlavy a päty... a radšej by si mal čas tráviť učením sa gramatiky...
@34 - mimo iného súhlasím s kečom. si kokot. ba čo viac, si mimoriadne zakomplexovaný kokot... čo s tým má to že som z Bratislavy? ty drbo tu sa nerozprávame o Bratislave ale o tragédii ktorá sa stala úplne mimo tohto mesta
bol si na bažante ty debil? amatérsky zvládnutá? ty musíš byť mimoriadne podpriemerne inteligentný jedinec. z celého tvojho príspevku som vyrozumel akurát tak to čo som ti už napísal, keďže som ho ledva prečítal. nauč sa gramatiku, potom sa nauč písať a až potom si trúfaj pičovať do kohokoľvek iného...
@nikeboy Ako neviem, kto tam bol, kto tam nebol, ale jedno sa Pohode, nedá odoprieť, že to bolo zorganizované veľmi dobre... Nechápem čo sa navážate do toho... Plus festival bol zrušený, mal sa odohrať tento jeden koncert a koniec plus došli na pódium organizátory a povedali, že sa ľudia majú pripraviť na to, že sa možno bude treba rýchlo evakuovať...
Ja som tiež vedela o meteorologických prognózach predsa som tam bola... Nechápem ako môžu ľudia zhadzovať vinu na Miša Kaščáka... Toto bola prírodná katastrofa, a nie nejaká chyba v organizácii
tak toto je vazne drzost....ako si niekto dovoli kritizovat cloveka ktory ako jediny na tomto fore bol schopny zalozit diskusiu na tuto temu a prejavit to co citi..? ako by ste sa citili keby tam zomrel vas kamarat alebo clen rodiny..? je mi vas luto...dobre mozno umieraju denne miliony ludi ale teraz islo o to ze tam mohol byt hocikto z vas...napriklad aj ja...na poslednu chvilku ma kamaratka prehovorila aby som tam nesla...a teraz som jej podakovala mozno aj za zivot...na organizatorov sa toto neda zvalit ved predsa kto to cakal... je mi strasne luto ze ludia tu pri takejto tragedii este zacnu utocit...vazne sa musim pozastavit nad vasim egoizmom...a mali by ste sa aj vy... veiem ze ludia su vseliaky ale toto je silne uz aj pre mna... sklamali ste ma.. ( okrem toho ocakavam nejaky nechutny komentar voci tomuto mojmu...a mozem povedat ze mi to nie je jedno...bolo by mi to luto...pretoze sa mi nezda normalne oborit sa na nekoho kto chce dobre ved ked sa vam nepaci tak drzte huby a nie este sem vypisovat...) okrem toho NECH TI HRAJU AJ TAM KDE SI DNES...
@nikeboy Výstraha bola len prvého stupňa, stan mal vydržať oveľa väčšiu záťaž... Aj meteorológovia potvrdili, že tá búrka až taká extrémna nebola... A prestaň prosím všade ťahať Bratislavu, myslím že som to s tebou už v nejakej diskusií riešila...
@bublinqac@2 a ty si myslíš, že sa minulý týždeň rozhodli spraviť festival??? zlatko, to je celoročná príprava.... a počasie sa, žiaľ, na rok dopredu predpovedať nedá. a aj tie predpovede dni/týždne vopred nie sú na 100%..... tak netrep kraviny.
@luc.ka "zlatko", mne je úplne jedno aké tam bolo počasie a koľko trvali prípravy, len hovorím že organizátori dali prednosť prachom pred bezpečným priebehom a tá búrková predpoveď sedela, teda ak sledujete spoľahlivé zdroje (SHMU.SK) a nedáte na kraviny, čo hovorí v telke napr. ten "DR." Iľko!
@nikeboy na teba momentálne n emám iného slova ako že si kus kokota. načo sa vyjadruješ na adresu niečoho, o čom nemáš ani páru? tvoj mozoček asi pracuje na 10%, aj to len v čase obeda, keď pud sebazáchovy hlási, že treba jesť, tak láskavo drž ústa o organizácii a amatéroch.
pohoda je najväčší, najlepší, dlhoročne fungujúci slovenský festival. zaradený medzi top 20 európskych festivalov, a s ešte väčším potenciálom. nikdy si tam nebol, nikdy si nezažil tú atmosféru, nikdy si nevidel, ako to funguje v praxi, tak sa choď hádať niekam, kde môžeš argumentovať na základe faktov a nie výplodov tvojej chorej hlavy, ktorých cieľom je len vyvolávať hádky.
@bublinqac Čo sledujem správy z rôznych zdrojov, zabezpečenie bezpečnosti bolo nadštandardné, búrková predpoveď sedela, ale sami meteorológovia zo SHMU ju za až tak extrémnu nepovažovali... (ani po jej skončení, nieto ešte pred jej vypuknutím)
@bublinqac 1. búrkový stupeň až tak extrémny nie je...
"Slovenský hydrometeorologický ústav dnes neprirodzený živel vylúčil. Ešte v pondelok a utorok ústav prostredníctvom Slovenského rozhlasu upozorňoval, že v sobotu sa počasie výrazne zmení a prídu búrky. Čakali silné lejaky, blesky. V sobotu o šiestej ráno bol pre Trenčín vyhlásený druhý vážnejší výstražný stupeň pre búrky, ktorý sa až tak často nevyskytuje.
Jozef Kozub z ústavu, ktorý mal v sobotu službu povedal, že o dvanástej ho zmenili na menší prvý. Z Pohody mu vraj pravidelne telefonovali. „Povedali sme im, že v okolí je búrková činnosť a môžu búrku očakávať,“ povedal Kozub.
Presný čas búrky ani sila vetra sa podľa neho určiť nedajú. Môže to byť pár minút, počas ktorých sa slabá búrka zmení na obrovskú. Grafy však spätne ukázali, že o žiadnu pohromu nešlo.
V Trenčíne vraj namerali iba jeden silný náraz vetra s rýchlosťou 72 kilometrov za hodinu. Podľa Kozuba nejde „až o taký silný vietor“. Rovnako aj búrka, ktorá tam bola, podľa neho nebola výnimočná. „Bola to slabá búrka, nič extra s veľkou intenzitou. Veľkú úlohu hrá však aj terén,“ dodal meteorológ."
Je mi ľúto všetkých zranených aj toho, čo to neprežil, ľutujem jeho známych a rodinu, veľa šťastia a úprimnú sústrasť, končím v tejto diskusií zbohom!!
@ YEYA A TY SA XOD SMINKOVAT A OZIERAT ZO SVOJIMI DEBILNIMI KAMARATMY...
@ ARUGAT NO A TY SI MEGAKOKOT!!! UZ CITANIM TVOJIX PRIJEBANIX NAZOROU A PRISPEVKOU TYPU " JA SOM BLAVA KTO JE VIAC" ALEBO BEZ BLAVI BI ANI ZIVOT NA SLOVENSKU NEBOL..MI TO JASNE SA DOKAZALO UZ DAVNEJSIE..ALE TAK VYHOLENI FANTOMAS Z BLAVI, TAK CO INE MOZME CAKAT, ZE?!
@ WRANNA A @ GALINKA AJ V TV bolo ze vedeli o tej burke co mala bit, aj bola vydna an vystraha 2 stupna pred burkami. takisto aj upozornovali ludi priamo tam ze co ide, ako pocasie myslim. tak je nepochopitelne , preco ked otom vedeli tak nezrusili ten koncert. lebo ked upozornovali, ale hralo sa dalej, tak je to jesne ze nieco v organizacii nebolo v poriadku. to ako bi ste vedeli ze ide na vas zaplavova vlna, ale dalej na dvore okekate a zabavate sa. plus dasia vec, ty ludia co tam boly...maly predsa informacie o pocasi , plus varovania meterologou. plus "upozornenia" od organizatorou. a co spravili?1 nic! zabavali sa dalej!!!
@ luc.ka a ty si kus pice(okrem a cest vynimkam) ale asi trha poniektorim blavakom zili, ked som napisal fakt! ze blava je onicom a v podstate bezvyznamne mesto!!!
a co sa tika tejk organizacie a takim "akciam" tak....som sa uz dostatocne vyjadril...ked si niekto nevazi svoj zivot a zdravie a ide sa zabavat dakde na pole pri vyhlasenom 2 stupni a vystrahach meterologou. co sa samozrejme pri spitom stave ani neda, ze?1 tak nech potom necaka ze ho budem este lutovat. ano, je to smutne co sa stalo, ale.....
ALL@ vystraha pokial si dobre pametam bola vydana 2STUPNA!!!!!!
@nikeboy takze Brácho,nielen ze si zufalo malo gramotny (to znamena byť zakladne popripade mierne vseobecne vzdelany napr:vediet pisat,citat pocitat a v niektorych pripadoch aj poznat gramatiku 1 stupna zakladnej skoly) ale dokonca postradas zakladne socialne navyky ktore si kazde dieta osvoji najneskor do 5 roku veku.Aby si to pochopil tak to zjednodusim.Medzi socialne navyky patrí napr: slušnosť,tolerancia,empatia a mnoho inych trapne samozrejmých vlastností.Iste,dalo by sa to ospravedlnit tvojim nezrelým vekom ale aj clovek v tvojom veku by si mal uvedomovat,ze ak sa do niecoho nerozumie tak by to nemal preberat.zvlast vtedy ak jeho jediným cielom je urazanim inych si kompenzovat svoje komplexy a dokazovat si,ze je chlap ked uz nema sancu zbalit nejaku kočku.prezradim ti tajomstvo : nieje dolezite kolko toho nakecas ale to co povies.mozno,ze u 13 rocnych pipkach bodujes ale medzi dospelych sa nehrab.a na koniec by som ti chcel zazelat vela uspechov na opravnych skuskach
@nikeboy Opakujem xy-tý krát - Druhý stupeň odvolali, výstraha bola len prvého stupňa, organizátori boli neustále v kontakte s meteorológmi, asi polhodinu pred danou udalosťou zrušili koncerty na ostatných stage-och. Hralo sa už len v tomto jednom stane, ktorý mal podľa majiteľa stanu vydržať oveľa horšie počasie. A prestaň tu stále do všetkých skákať a nadávať a prestaň konečne s tou Bratislavou...
@nikeboy a este nieco som zabudol.ty by si prvy zacal skakat vo vetre len aby si zafrajeril a uputal pozoznost nejakych pošťatych školáčok.tak sa totiž správajú decká ako ty,ktoré sú doma posraté od nestastia keď im tatko zakaže počítač a keď sa náhodou dostanú niekam bez fotrovcov tak tak im prepne a začnú sa správať ako ťelce.A keď nabuduce budeš chcieť kritizovať organizátorov Pohody tak si spomeň,že tý ľudia podobné veci organizovali v čase keď si ty ešte ukazoval susedovej dcérke pišulku a že vo svojej práci patria k najlepším.ty so svojim slepačím mozočkom a z makým I po beee... sa im v živote ani len nepriblížiš.tak si radšej umy zúbky a potom vykakať a šup do postele ...
@stuha1 FUUUUUUHAAA tak to tu este nebolo..34 rocni dospeli muZ!!! tu ide mudrovat na 16 rocneho!! sila. ak ed uz pises o slusnosti..tak si laskavo otvor oci a pozri vysie, kto cacal tu prvy nadavat a komu!! a az potom sa vyjadruj. dik.
@galinka..zacnem odzadu..kto tu zacal prvy domna skakat?! otovor oci!!...robis admina ale zatial som nevydel abi si nejak upozornovala tich , ktori prvy zacali mne bezdovodne nadavat tuna alebo v inich diskusiach!! takze but upozornuj vsetkich, alebo nikoho!!! a ked mienis len mna, tak potom tim len dokazujes svoju neprofesionalitu a amaterizmus v tom co robis!!! tak to potom nerob, myslim ze inich adminou je tu dost, a tii aspon nic zatial nenapisali k tomu. lebo asi vidia, ako sa vec ma!!!
k tomu na zaciatku co si pisla..hm..ked zrusili na ostatnich, tak mi nejde do hlavi, preco nie aj na tom, ked tam bolo kopec ludi..tu nejede o dojmi ze nieco asi vydrzii, tu ide o bezpecnost ludi a ktorou sa na podobnich akciach niekedi hazarduje az ...privela...myslim ze ked vedeli o pocasi ake ich caka, tak to mali zrusil uplne alebo aspon prerusit na jeden vecer....nic bi tim nestratuili, ale aspon bi neriskovali...
@nikeboy keby si bol trosku inteligentnejsi tak sa nad tým čo tu začal nadávať iba pousmial a myslel by si si svoje.ale ty zrejme citis potrebu dokazat kazdemu,ze aj ty vies nadavat.a je ti jedno na aku temu.nerteba tomu rozumiet.hlavne,ze sa nadava ... pre mna si len lacný šašo ...
@stuha1 a pisem snad niekde o organizatoroch?! NIE!!! tak ked uz si sem prisiel robit mudreho, tak ta poprosim...nedavaj mi do ust slova ktore som nepovedal/nenapisal..dakujem
a nemaj obavy...je niesom zavysli na jednom starom pocitaci... ....
@stuha1 fuu haaa..tak ty si ale riadne fandis..34rocni dospeli muz!! a ides tu skakat do 16 rocneho?1 hm..tak to musis mat riadne sebadoveru v prdeli, ked si nenajdes seberovneho v rovnakej vekovej skupine abi si mohol pred nim mudrovat...no saso si skor ty...ako...mas 34 rokou!!! a ides tu...ako ani neviem co vlastne "riesit"
@nikeboy Ďakujem za kritizovanie niečoho čo nerobím... to že sa v diskusiách zastávam väčšiny adminov ešte neznamená, že som sama admin. Upozorňujem konkrétne teba, lebo konkrétne ty tu vyskakuješ najviac a kritizuješ veci o ktorých nemáš ani páru...
Na Pohode si nebol, nevieš čo všetko robili organizátori pre bezpečnosť účastníkov, ale vykrikuješ tu že sú diletanti a neschopní a podobne... Potom sa nečuduj, že tu dostávaš vynadané... (Takisto pri každej možnej príležitosti nadávaš na Bratislavu - naozaj každej, akoby Bratislava mohla za všetko zlo na svete - tiež sa potom nečuduj že sa tu do teba ľudia púšťajú...)
K tomu stanu - to neboli dojmy že niečo vydrží. To bol fakt, že to malo vydržať. Keby mali čo i len najmenšie pochybnosti že to nevydrží, predpokladám že by to prerušili, rovnako ako na ostatných stage-och...
@nikeboy - prekvapím ťa no nie som vyholený. neviem ani kde si sa dočítal o nejakých mojich extrémne probratislavských názoroch, ale beriem že keďže tvoj komplex menejcennosti ti zatieňuje mozog, môžeš si mnohé vysvetliť po svojom. navyše si negramotný
poviem ti ešte jednu novinku. nepovažujem sa za viac než ktokoľvek iný z tejto krajiny, nech by býval v akomkoľvek meste či na dedine. no rozhodne sa považujem za viac než si ty, lebo ty si typický zakomplexovaný sedlák - pozor, sedlák neni každý mimobratislavčan, toto oslovenie si musíš zaslúžiť tak ako si ho zaslúžiš len ty zato ako zakomplexovane uvažuješ. a teda keďže viem čo takých ako ty najviac rozčuluje, poviem ti to ešte raz - SI SEDLÁK
mas pravdu.kaslem na to.tato smiesna hadka pre mna nieje taka dolezita ako pre taba.len ma mrzi,ze si tu z toho urobil lacne divadlo aj napriek tomu,ze tu vlastne islo o nieco celkom ine ako o tvoju vysnivanu Bratislavu ...
@galinka..no neviem kto tu zacal nadavat prvy a komu ale dobre..to je ta "urovne" slovenska o ktorej som viac krat pisal....
pokial viem..toto je diskusia a ja som pisal k teme!! kazi ma pravo vyjadrit nazor k teme!! nie k uzivatelom!! ja som tosit nereagoval na ziadneho uzivatela!! az potom neskor!!! myslim ze prejavit slusne svoj nazor k teme patri k normalmin veciam!! zase dokazujes svoju neobjektivitu!!! upozorint si mala aj inich!! potom su tieto pravidla co tu su uplne na hovno, uplna zbitocnost!!! myslim ze vetsina ludi co tu je tam nebola a ties pisu na nu len svoj nazor!!! na svoj nazor na tu akciu mam rovnako ako kazdi pravo!!! co ako ides sa hrat teraz na boha?!..co sa tika blavi..ked ini nadavaju na ine mesta tak uz je to v pohode?! hm....no fakt zvlastne!!!!
KED NIEKTO NEVIE SLUSNE REAGOVAT, TAK NECH DRZI HUBU!! ALEBO POTOM NECH SA TAKITO ....NECUDUJU ZE AJ ODPOVED BUDE ROVNAKA...
TAK PRECO TO NA OSTATNICH PRERUSILI A TAM NIE???? AKO VIES...NEVERIM ZE KEBI DAJAKA PODOBNA AKCIA SA ROBIAL DAKDE NAP. V UK, ZE BI JU KOLI POCASIU NEPRERUSILI...ALEBO DOKONCA NEZRUSILI UPLNE. ALE....TU CHCE KAZDI ZO VSETKEHO A KAZDEHO VYTLC CO NAJVIAC PENAZI..( POZOR!!!!!! NIKDE NEPISEM ZE AJ V TOMTO PRIPADE TO TAK JE!!!)
@62 dobre..tak beremVSETKO SPET CO SOM NA TEBA NAPISAOL!!! A SORRYY!!! v TS viecej, abi si pochopil niektore veci ako som myslel. A SORRY , OSPRAVEDLNUJEM SA TI.....a sorry , ale nemusel si mi hned nadavat
@stuha1 hmmm...no sorry...a..co sa tika ba....to je na dlho ...ale ja osobne proti ba nic nemam abi si ma chapal...ono..v pripade ba ide..trocha o inu vec..ale to nebudem tuna rozoberat..ono je to tosit troska inac ako to tuna a v mojich komentaroch vyzera...a dost inac...asi bi so tomu neveril ako sa ta vec z ba v skutocnosti ma...
@nikeboy Citujem tvoje slová z prvého príspevku ktorý si sem dal:
"si myslis, ze ty, ked si blavak mozes tu poucovat vsetkix alebo co...a pritom cela blava je len jedna vetsia dedina, ale poniektori blavaci robite ako bi to bolo naj mesto v eu alebo co. a pritom to je jedna diera. ved nieje ani polka prahy a o historickix a inix faktox ani nehovoriac....."
Toto je absolútne offtopic a navyše nadávanie na konkrétnu osobu a na Bratislavu. (A nechci mi tvrdiť že nie)
A ak si si chcel všimnúť, tak niekoľko príspevkov pred tým, než si sa tu objavil, som konštatovala že sa tu všetci hrajú na múdrych, kritizujú organizátorov a ani nevedia ako to tam vyzeralo. Takže, neboj sa, vyčítala som to už aj ostatným...
Nie, keď iní nadávajú na iné mestá, v poriadku to nie je, ale ty to dosť preháňaš a pcháš to aj do tém, kde to je úplne offtopic (napríklad sem)
Lebo ten konkrétny stan bol o dosť väčší a pevnejší a mal viac vydržať... (predstav si, tie stany tam neboli rovnaké...)
Nemôžeš vedieť čo by robili v UK, možno by robili presne to isté čo na SK...
@galinka...z osobou ani tak nie ako skor z ba. ( aj som sa mu za to ospravedlnil) dobre..v tom mas pravdu..
joj som to necital no sorry
hmm prepac
dobre..UZNAVAM SI SVOJU CHYBU A OSPRAVEDLNUJEM SA TIMTO VSETKIM
to z tou ba je uplne inak ako to totis na prvy pohlad vyzera v skutocnosti nemam a niesom vobec proti BA, prave naopak tak SORRY VSETCI ktorich sa to tika
no to mas pravdu,neviem, ale tak predpokladat mozem ze bi to asi zrusili, ved bolo uz v minulosti ze tam zrusili nejaki koncert koli zlemu pocasiu ( alebo to bolo v usa??)
@nikeboy neviem, z čoho si usúdil, že mojou jedinou náplňou dňa je šminkovanie a ožieranie sa s mojimi "debilnými" kamarátmi (ktorí určite nie sú debilní a dokonca ovládajú gramatiku (čo ty nie), takže ty sa s nimi nemôžeš porovnávať, a ani nemáš najmenšie právo si na nich otvárať zobák, keďže ich absolútne nepoznáš a videl si ich maximálne na pár fotkách. Zaujímalo by ma, či by si im to povedal aj rovno do očí, asi nie čo?
@52@nikeboy ty si sfetovaný? nač jebeš bratislavu do témy, ktorá s ňou nesúvisí?? ty máš nejaký dedinský komplex alebo čo? sa uvedom, ty nepíšeš fakty, tie by si písal, keby si tam bol, keby si to videl, a keby si bol odborne spôsobilý na vyjadrovanie sa ohadom týchto vecí. a si? hovno si. tak sa už nevyjadruj, lebo sa neudržím a... už nebudú tvoje komentára zasierať jedno fórum, ktoré je venované pamiatke.
zomrie nestastne jeden clovek, a uz poniektori z toho robia....mega udalost roka. ako dene zomru ludia, a nikto si nanich ani nespomenie. uz len cakam , kedi aj z chladnicki namna vyskoci pohoda 2009. a tie teatralne vystupi z palenim sviecok..no to je uz fakt ubohee...ale asi poniektori ludia sa potrebuju predvadzat. a obzvlast ludia co toho cloveka vobec nepoznali. a co sa tika tej akcie, zachitil som niekde, ze problemi tam boli aj v minulosti...napriklad nejaki mladik co si podrezal zili , alebo dalsie ine udalosti..... takze mozme sa pripravit aj o rok, na dalsie EMOVINI v podobe Requiem a palenia sviecok a podobne. si myslim ze toto je svetova rarita ze idu robit taki cirkus z smrti jedneho jedineho cloveka. a pritom tam bolo 30 000 ludii. skor bi mali oslavovat a bit radi ze sa ostatnim ludom nic nestalo. myslim ze kebi sa podobna udalost stale niekde na zapad od slovenska, tak toto je posledna pohoda vobec. lebo tam bi poskodeni ludia urcite ziskali take odskodne, ze bi sa vam zatocila hlava. a este jedna vec..tich ludi nezranil stan, ale tie zelezne skobi ci ako to nazvat. a co som vydel v tv..tak...50cm skoba zatlcena v premocenej mokrej zemi , tak to urcite udrzat nemohla. teda nestavil bi som na to ani 1$.
ps. moj nazor na celu tuto maskaradu co poniektori okolo toho robia. (ci skor cirkus).
ps ps a mam pravo na svoj nazor!! zijeme predsa v demokratickej spolocnosti!!! a napisal som to slusne, bez urazok a nadavok!!!
napisem to este raz. hlavne pre @76- toto je normalna diskusia!! pisana k teme!!! to ze sa tebe nieco nepaci, ti este nedava pravo, aby si zacala urazata kritizovat ludi, co len napisu svoj nazor na celu tu vec!!!! TOTO JE VEREJNE FORUM!!!! A KAZDI MA PRAVO NAPISAT SVOJ NAZOR NA TO!!!!!!!! A ja spravim potom anketu o teatralnich a pokriteckich akciach z palenim sviecok na "pocest" niekoho xy.
@galinka...ale ved uz sme mi dvaja otom pisali ..a co sa tika @75 prispevku, tak ten je uplne k teme. ved si to precitaj. to je reakcia na teateralnost takichto veci. a nikde v pravidlach nevidem nic napisane ze sa nema take pisat. lebo to @75 nieje urcite mimo temu. takze si asi pelties dojmi z pojmami ako ta predmonou.
# 75 nikeboy Streda 22. júla 2009 05:32 Ďalšie diskusie od nikeboy »
nikeboy
16 ročný chalan
Klíčiace semienko Čo? *zomrie nestastne jeden clovek, a uz poniektori z toho robia....mega udalost roka. ako dene zomru ludia, a nikto si nanich ani nespomenie. uz len cakam , kedi aj z chladnicki namna vyskoci pohoda 2009. a tie teatralne vystupi z palenim sviecok..no to je uz fakt ubohee...ale asi poniektori ludia sa potrebuju predvadzat. a obzvlast ludia co toho cloveka vobec nepoznali. a co sa tika tej akcie, zachitil som niekde, ze problemi tam boli aj v minulosti...napriklad nejaki mladik co si podrezal zili , alebo dalsie ine udalosti..... takze mozme sa pripravit aj o rok, na dalsie EMOVINI v podobe Requiem a palenia sviecok a podobne. si myslim ze toto je svetova rarita ze idu robit taki cirkus z smrti jedneho jedineho cloveka. a pritom tam bolo 30 000 ludii. skor bi mali oslavovat a bit radi ze sa ostatnim ludom nic nestalo. myslim ze kebi sa podobna udalost stale niekde na zapad od slovenska, tak toto je posledna pohoda vobec. lebo tam bi poskodeni ludia urcite ziskali take odskodne, ze bi sa vam zatocila hlava. a este jedna vec..tich ludi nezranil stan, ale tie zelezne skobi ci ako to nazvat. a co som vydel v tv..tak...50cm skoba zatlcena v premocenej mokrej zemi , tak to urcite udrzat nemohla. teda nestavil bi som na to ani 1$.
ps. moj nazor na celu tuto maskaradu co poniektori okolo toho robia. (ci skor cirkus).
ps ps a mam pravo na svoj nazor!! zijeme predsa v demokratickej spolocnosti!!! a napisal som to slusne, bez urazok a nadavok!!! "
mam pravo na svoj nazor a tymto som ho aj napisal!!! ja neviem ci si galinka tak nechapava ako ta lu.cka alebo co.
ako fakt nechapem. nejake divne moresi sa tu zavadzaju, ktore vobec nesu ani v pravidlach ani v nicom. ako nechapem, ale myslim, ze niektori ludia tu robia adminou, co bi vobe robit nemali ( lu.cka) . dufam ze to co si napisala galinka bol len tvoj osobni zaujaty!!!! nazor. a ked nedokazes bit neutralna a nezaujata, tak nerob a ani sa nesnaz robit admina. diky.
A áno, bol to môj osobný zaujatý názor, lebo sa mi nepáči ak niekto založí diskusiu s dobrým úmyslom a ľudia sem prídu, len aby danú tému skritizovali...
Radšej nech na tú diskusiu neklikajú vôbec ak sa im nepáči, ale nech nekazia dobrý úmysel s ktorým bola založená...
@galinka ale zase nemozes bit taka prisnaa, ved odtoho su diskusie. alebe tebe sa naozaj paci ked je tu sto tem a kazda otom istom len inac napisana abi kazdi mohol napisat svoj nazor?? lebo...uz..sa straca prehlad v diskusiech, asama ties si si urcite vsimla ze niektore diskusie su tu aj viac krat v podstate rovnake.
ps. a aj kebi si bola admin, ved..to nieje nic zle bit admin.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
Vždy sú v tom peniaze totie festívali a tak podobne...
Mimochodom to bola pevná konštrukcia ale ako to zvykom býva príroda je vždy mocnejšia...
Aj ja chcem prejaviť úprimnú sústrasť... Nech ho Veles do Írie sprevádza....
ale taketo nehody sa stavaju...je to smutne ze chcel sa zabavit a toto sa stalo...ale kolko ludi zomrie pri pridonych katastrvach a pod...? a nad mnohými čo ani rodinu nemali alebo zomrela spolu snimi nnikto nesmuti....
je mi ho luto.. chcel sa dobre zabavit ako vsetci.. mozno tam stal aby to nepadlo na niekoho z jeho blizkych.. ale bohuzial.. (kokos zas take slovne spojenia ze bohuzial..)
urcite organizatory vyhladaju jeho rodinu.. a nebudu jediny.. pevne verim ze o rok bude dalsia pohoda a budem na nej a bude venovana jeho pamiatke..
Ľudia naozaj vám nestačí hrať sa na múdrych v jednej diskusií?
Prevažná väčšina z vás tam ani nebola, neviete čo sa PRESNE stalo, netušíte čo robili organizátori...
Rovnako pochybujem, že byť na mieste organizátorov, zrušili by ste festival takéhoto rozsahu kvôli hlásenej búrke...
Tak s týmto mudrovaním konečne prestaňte...
A komu sa nepáči nápad tejto diskusie, nech to aspoň nekritizuje a nechá tak... Občas je naozaj lepšie byť ticho...
Ale aj ja želám úprimnú sústrasť, nić viac uź nezmôžeme. Bol to jeho osud tak umrieť asi. Nič viac nedodám..
neviem teda,aky mas prehlad,ale pocula som ze vraj vsetky letne festivaly sa robia na otvorenych priestranstvach..aspon tak sa povrava u nas na dedine,ze hej, do vasej to este tusim neprislo.
ale zelam uprimnu sustrast..
máte s tým problém? tak založte každý deň za všetkých mŕtvych na svete no rozhodne tu nepičujte do niekoho kto cíti ľútosť a prejavuje ju prostredníctvom založeného fóra... či nebodaj toto nepodstatné úbohé bezzmyselné fórum vytlačilo nejaké doležité o dĺžke kokota či vzdialenosti bradaviek od seba?
hlavne že za jacksona tu bolo milión fór a všetci RIPovali o dušu. hlavne že keď zakape nejaký raperko tak sa idete všetci posrať, ale keď tu vznikne fórum pre obyčajného mladého človeka, nejak potrácate city.
na záver vyjadrujem samozrejme úprimnú sústrasť a dúfam že ostatní sa z toho rýchlo dostanú...
ja sustrast nevyjadrujem, lebo cela ta akcia bola amaterski a diletanstki zrobena. a ked niekto nema rozum a spiti a mozno aj sfetovani takde venku skace pri vystrahe 2stupna pred burkami, a nahodou udrie donho blesk alebo zavali strom alebo daco ine, ..tak nemoze odomna ocakavat ze ho budem lutovat ked si za to moze sam, svojou hlupostou a hazardom. to mate ako bi niekto sile po dielnici 150 v protismere, havaruje , a teraz ho budeme vsetci lutovat?! no ja teda nie!!
bol si na bažante ty debil? amatérsky zvládnutá? ty musíš byť mimoriadne podpriemerne inteligentný jedinec. z celého tvojho príspevku som vyrozumel akurát tak to čo som ti už napísal, keďže som ho ledva prečítal. nauč sa gramatiku, potom sa nauč písať a až potom si trúfaj pičovať do kohokoľvek iného...
Ja som tiež vedela o meteorologických prognózach predsa som tam bola... Nechápem ako môžu ľudia zhadzovať vinu na Miša Kaščáka... Toto bola prírodná katastrofa, a nie nejaká chyba v organizácii
pohoda je najväčší, najlepší, dlhoročne fungujúci slovenský festival. zaradený medzi top 20 európskych festivalov, a s ešte väčším potenciálom. nikdy si tam nebol, nikdy si nezažil tú atmosféru, nikdy si nevidel, ako to funguje v praxi, tak sa choď hádať niekam, kde môžeš argumentovať na základe faktov a nie výplodov tvojej chorej hlavy, ktorých cieľom je len vyvolávať hádky.
"Slovenský hydrometeorologický ústav dnes neprirodzený živel vylúčil. Ešte v pondelok a utorok ústav prostredníctvom Slovenského rozhlasu upozorňoval, že v sobotu sa počasie výrazne zmení a prídu búrky. Čakali silné lejaky, blesky. V sobotu o šiestej ráno bol pre Trenčín vyhlásený druhý vážnejší výstražný stupeň pre búrky, ktorý sa až tak často nevyskytuje.
Jozef Kozub z ústavu, ktorý mal v sobotu službu povedal, že o dvanástej ho zmenili na menší prvý. Z Pohody mu vraj pravidelne telefonovali. „Povedali sme im, že v okolí je búrková činnosť a môžu búrku očakávať,“ povedal Kozub.
Presný čas búrky ani sila vetra sa podľa neho určiť nedajú. Môže to byť pár minút, počas ktorých sa slabá búrka zmení na obrovskú. Grafy však spätne ukázali, že o žiadnu pohromu nešlo.
V Trenčíne vraj namerali iba jeden silný náraz vetra s rýchlosťou 72 kilometrov za hodinu. Podľa Kozuba nejde „až o taký silný vietor“. Rovnako aj búrka, ktorá tam bola, podľa neho nebola výnimočná. „Bola to slabá búrka, nič extra s veľkou intenzitou. Veľkú úlohu hrá však aj terén,“ dodal meteorológ."
(Zdroj: Sme.sk)
@ YEYA A TY SA XOD SMINKOVAT A OZIERAT ZO SVOJIMI DEBILNIMI KAMARATMY...
@ ARUGAT NO A TY SI MEGAKOKOT!!! UZ CITANIM TVOJIX PRIJEBANIX NAZOROU A PRISPEVKOU TYPU " JA SOM BLAVA KTO JE VIAC" ALEBO BEZ BLAVI BI ANI ZIVOT NA SLOVENSKU NEBOL..MI TO JASNE SA DOKAZALO UZ DAVNEJSIE..ALE TAK VYHOLENI FANTOMAS Z BLAVI, TAK CO INE MOZME CAKAT, ZE?!
@ WRANNA A @ GALINKA AJ V TV bolo ze vedeli o tej burke co mala bit, aj bola vydna an vystraha 2 stupna pred burkami. takisto aj upozornovali ludi priamo tam ze co ide, ako pocasie myslim. tak je nepochopitelne , preco ked otom vedeli tak nezrusili ten koncert. lebo ked upozornovali, ale hralo sa dalej, tak je to jesne ze nieco v organizacii nebolo v poriadku. to ako bi ste vedeli ze ide na vas zaplavova vlna, ale dalej na dvore okekate a zabavate sa. plus dasia vec, ty ludia co tam boly...maly predsa informacie o pocasi , plus varovania meterologou. plus "upozornenia" od organizatorou. a co spravili?1 nic! zabavali sa dalej!!!
@ luc.ka a ty si kus pice(okrem a cest vynimkam) ale asi trha poniektorim blavakom zili, ked som napisal fakt! ze blava je onicom a v podstate bezvyznamne mesto!!!
a co sa tika tejk organizacie a takim "akciam" tak....som sa uz dostatocne vyjadril...ked si niekto nevazi svoj zivot a zdravie a ide sa zabavat dakde na pole pri vyhlasenom 2 stupni a vystrahach meterologou. co sa samozrejme pri spitom stave ani neda, ze?1 tak nech potom necaka ze ho budem este lutovat. ano, je to smutne co sa stalo, ale.....
ALL@ vystraha pokial si dobre pametam bola vydana 2STUPNA!!!!!!
@galinka..zacnem odzadu..kto tu zacal prvy domna skakat?! otovor oci!!...robis admina ale zatial som nevydel abi si nejak upozornovala tich , ktori prvy zacali mne bezdovodne nadavat tuna alebo v inich diskusiach!! takze but upozornuj vsetkich, alebo nikoho!!! a ked mienis len mna, tak potom tim len dokazujes svoju neprofesionalitu a amaterizmus v tom co robis!!! tak to potom nerob, myslim ze inich adminou je tu dost, a tii aspon nic zatial nenapisali k tomu. lebo asi vidia, ako sa vec ma!!!
k tomu na zaciatku co si pisla..hm..ked zrusili na ostatnich, tak mi nejde do hlavi, preco nie aj na tom, ked tam bolo kopec ludi..tu nejede o dojmi ze nieco asi vydrzii, tu ide o bezpecnost ludi a ktorou sa na podobnich akciach niekedi hazarduje az ...privela...myslim ze ked vedeli o pocasi ake ich caka, tak to mali zrusil uplne alebo aspon prerusit na jeden vecer....nic bi tim nestratuili, ale aspon bi neriskovali...
a nemaj obavy...je niesom zavysli na jednom starom pocitaci... ....
Na Pohode si nebol, nevieš čo všetko robili organizátori pre bezpečnosť účastníkov, ale vykrikuješ tu že sú diletanti a neschopní a podobne... Potom sa nečuduj, že tu dostávaš vynadané... (Takisto pri každej možnej príležitosti nadávaš na Bratislavu - naozaj každej, akoby Bratislava mohla za všetko zlo na svete - tiež sa potom nečuduj že sa tu do teba ľudia púšťajú...)
K tomu stanu - to neboli dojmy že niečo vydrží. To bol fakt, že to malo vydržať. Keby mali čo i len najmenšie pochybnosti že to nevydrží, predpokladám že by to prerušili, rovnako ako na ostatných stage-och...
poviem ti ešte jednu novinku. nepovažujem sa za viac než ktokoľvek iný z tejto krajiny, nech by býval v akomkoľvek meste či na dedine. no rozhodne sa považujem za viac než si ty, lebo ty si typický zakomplexovaný sedlák - pozor, sedlák neni každý mimobratislavčan, toto oslovenie si musíš zaslúžiť tak ako si ho zaslúžiš len ty zato ako zakomplexovane uvažuješ. a teda keďže viem čo takých ako ty najviac rozčuluje, poviem ti to ešte raz - SI SEDLÁK
pokial viem..toto je diskusia a ja som pisal k teme!! kazi ma pravo vyjadrit nazor k teme!! nie k uzivatelom!! ja som tosit nereagoval na ziadneho uzivatela!! az potom neskor!!! myslim ze prejavit slusne svoj nazor k teme patri k normalmin veciam!! zase dokazujes svoju neobjektivitu!!! upozorint si mala aj inich!! potom su tieto pravidla co tu su uplne na hovno, uplna zbitocnost!!! myslim ze vetsina ludi co tu je tam nebola a ties pisu na nu len svoj nazor!!! na svoj nazor na tu akciu mam rovnako ako kazdi pravo!!! co ako ides sa hrat teraz na boha?!..co sa tika blavi..ked ini nadavaju na ine mesta tak uz je to v pohode?! hm....no fakt zvlastne!!!!
KED NIEKTO NEVIE SLUSNE REAGOVAT, TAK NECH DRZI HUBU!! ALEBO POTOM NECH SA TAKITO ....NECUDUJU ZE AJ ODPOVED BUDE ROVNAKA...
TAK PRECO TO NA OSTATNICH PRERUSILI A TAM NIE???? AKO VIES...NEVERIM ZE KEBI DAJAKA PODOBNA AKCIA SA ROBIAL DAKDE NAP. V UK, ZE BI JU KOLI POCASIU NEPRERUSILI...ALEBO DOKONCA NEZRUSILI UPLNE. ALE....TU CHCE KAZDI ZO VSETKEHO A KAZDEHO VYTLC CO NAJVIAC PENAZI..( POZOR!!!!!! NIKDE NEPISEM ZE AJ V TOMTO PRIPADE TO TAK JE!!!)
"si myslis, ze ty, ked si blavak mozes tu poucovat vsetkix alebo co...a pritom cela blava je len jedna vetsia dedina, ale poniektori blavaci robite ako bi to bolo naj mesto v eu alebo co. a pritom to je jedna diera. ved nieje ani polka prahy a o historickix a inix faktox ani nehovoriac....."
Toto je absolútne offtopic a navyše nadávanie na konkrétnu osobu a na Bratislavu. (A nechci mi tvrdiť že nie)
A ak si si chcel všimnúť, tak niekoľko príspevkov pred tým, než si sa tu objavil, som konštatovala že sa tu všetci hrajú na múdrych, kritizujú organizátorov a ani nevedia ako to tam vyzeralo. Takže, neboj sa, vyčítala som to už aj ostatným...
Nie, keď iní nadávajú na iné mestá, v poriadku to nie je, ale ty to dosť preháňaš a pcháš to aj do tém, kde to je úplne offtopic (napríklad sem)
Lebo ten konkrétny stan bol o dosť väčší a pevnejší a mal viac vydržať... (predstav si, tie stany tam neboli rovnaké...)
Nemôžeš vedieť čo by robili v UK, možno by robili presne to isté čo na SK...
joj som to necital no sorry
hmm prepac
dobre..UZNAVAM SI SVOJU CHYBU A OSPRAVEDLNUJEM SA TIMTO VSETKIM
to z tou ba je uplne inak ako to totis na prvy pohlad vyzera v skutocnosti nemam a niesom vobec proti BA, prave naopak tak SORRY VSETCI ktorich sa to tika
no to mas pravdu,neviem, ale tak predpokladat mozem ze bi to asi zrusili, ved bolo uz v minulosti ze tam zrusili nejaki koncert koli zlemu pocasiu ( alebo to bolo v usa??)
@71 mas 22 ja 16....
ps ps a mam pravo na svoj nazor!! zijeme predsa v demokratickej spolocnosti!!! a napisal som to slusne, bez urazok a nadavok!!!
Téma, pokiaľ dobre vidím (a zrak ešte nemám zlý) je "Requiem za človeka ktorý zahynul na Pohode 2009"
Takže kecy o tom, kto je za to zodpovedný, čo sa malo a čo nemalo urobiť a podobne, SÚ mimo témy...
# 75 nikeboy Streda 22. júla 2009 05:32 Ďalšie diskusie od nikeboy »
nikeboy
16 ročný chalan
Klíčiace semienko Čo? *zomrie nestastne jeden clovek, a uz poniektori z toho robia....mega udalost roka. ako dene zomru ludia, a nikto si nanich ani nespomenie. uz len cakam , kedi aj z chladnicki namna vyskoci pohoda 2009. a tie teatralne vystupi z palenim sviecok..no to je uz fakt ubohee...ale asi poniektori ludia sa potrebuju predvadzat. a obzvlast ludia co toho cloveka vobec nepoznali. a co sa tika tej akcie, zachitil som niekde, ze problemi tam boli aj v minulosti...napriklad nejaki mladik co si podrezal zili , alebo dalsie ine udalosti..... takze mozme sa pripravit aj o rok, na dalsie EMOVINI v podobe Requiem a palenia sviecok a podobne. si myslim ze toto je svetova rarita ze idu robit taki cirkus z smrti jedneho jedineho cloveka. a pritom tam bolo 30 000 ludii. skor bi mali oslavovat a bit radi ze sa ostatnim ludom nic nestalo. myslim ze kebi sa podobna udalost stale niekde na zapad od slovenska, tak toto je posledna pohoda vobec. lebo tam bi poskodeni ludia urcite ziskali take odskodne, ze bi sa vam zatocila hlava. a este jedna vec..tich ludi nezranil stan, ale tie zelezne skobi ci ako to nazvat. a co som vydel v tv..tak...50cm skoba zatlcena v premocenej mokrej zemi , tak to urcite udrzat nemohla. teda nestavil bi som na to ani 1$.
ps ps a mam pravo na svoj nazor!! zijeme predsa v demokratickej spolocnosti!!! a napisal som to slusne, bez urazok a nadavok!!! "
mam pravo na svoj nazor a tymto som ho aj napisal!!! ja neviem ci si galinka tak nechapava ako ta lu.cka alebo co.
ako fakt nechapem. nejake divne moresi sa tu zavadzaju, ktore vobec nesu ani v pravidlach ani v nicom. ako nechapem, ale myslim, ze niektori ludia tu robia adminou, co bi vobe robit nemali ( lu.cka) . dufam ze to co si napisala galinka bol len tvoj osobni zaujaty!!!! nazor. a ked nedokazes bit neutralna a nezaujata, tak nerob a ani sa nesnaz robit admina. diky.
A áno, bol to môj osobný zaujatý názor, lebo sa mi nepáči ak niekto založí diskusiu s dobrým úmyslom a ľudia sem prídu, len aby danú tému skritizovali...
Radšej nech na tú diskusiu neklikajú vôbec ak sa im nepáči, ale nech nekazia dobrý úmysel s ktorým bola založená...
ps. a aj kebi si bola admin, ved..to nieje nic zle bit admin.